Şimdi Ara

Camaro ve a6,5.20,e250 karmaşası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hepimizin hayalini süsleyen araç olan camaronun fiyatları 150.000 160.000 tl arası biliyosunuzki audi a6,bmw 5.20 ve mercedes e250 nin fiyatlarıda bu yönde peki neden ülkemizde bu 3 araç oldukça fazla fakat camaro gibi bir araba herkesde yok. alınmama sebebi neden olabilir bunu tartışalım istedim

• Yüksek vergi, bakım, yakıt masrafları.
  • Camaro tek kapi spor araba digerleri sedan.
    Digerleri daha luks Camaro daha basit bir arac.
    Camaronun MTVsi ve yakit tuketimi daha yuksek
    Daha bir hafta onceye kadar Camaro Turkiyeye Chevrolet tarafindan getirilmiyordu.

Asil Camaro o araclar kadar cok satarsa bir soru olurdu bence.
  • geçen gün starbucks'ın önüne sarı bir camaro parketmişlerdi. 20m öteden bu araba ne diye kilitlenmiş vaziyette ilerledim. aracın sahibi giderken bir motor sesi çıkardı. kafede bakmayan bir insan kalmadı.

tam bir şaşaa aracı
  • Hayallerimi süsleyen aracın Camaro olduğunu nereden biliyorsun ?
  • Konuyu bilmem de,bir gece camaro dan biri indi.Arabaya mi bakiyim inen kişiye mi bakiyim şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 8 silindirli sıfır camaroyu chevy bayisinde sordum fiyatını deyil tabiki vergisini bana 16 bin tl birde küsüratı vardı hatırlamıyorum yıllık vergisi dedi o an kalpten gidecektim bu aracı alan fabrikatör olsa batar bu ülkede bu vergi sistemiyle ama araç harbiden çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat vs Golf (B8 vs 7-7,5)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

geçen gün starbucks'ın önüne sarı bir camaro parketmişlerdi. 20m öteden bu araba ne diye kilitlenmiş vaziyette ilerledim. aracın sahibi giderken bir motor sesi çıkardı. kafede bakmayan bir insan kalmadı.

tam bir şaşaa aracı

etiler starbucks mı eğer öyleyse bahsettiğin aracı biliyorum
  • Amerikada bile cok satmiyor burda niye satsinki ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camaro 2011 bir tanıdığımda var test etmiştim arabayı çok alçak her yere gelmez 2 kapı spor araba çok büyük vergi masrafı yakıt özellikle çok sıkıntı yani aşırı yüksek değerlerde

• Yakıt değilde o mtv çok felaket bir şey. Gerçi mtv araç bedelinin yüzde bilmem kaçını geçemiyor olması lazım. 16 milyar olmayabilir yani.

• Hayallerim arabası camaro,hastasıyım.

modeline göre vergisi değişiyo,12bin ile 18 bin tl arasında 2012 modellerin vergisi.Birde yakıtı var tabi.Ama 150 bin tlm olsa hiç acımam alırım
  • Motora göre değil de, aracın baz değerine göre vergi olsa Camaro, Mustang vb araçların giriş motorlu versiyonları 30000 dolar civarına ülkemizde de alabilirdi. Altı üstü ABD de 23000 USD civarına satılıyor yani.
  • Öncelikli sebepler yakıt masrafı,vergi ancak birde günlük kullanıma pek uygun olmayan bir araç çünkü günlük kullanıldığında araç doğal olarak yorulacak ve eskimeye başlıyacak spor arabaların çoğunda araç fazla kullanılmış veya yıpranmışsa masrafı bir hayli fazla oluyor ve toparlamasıda çok zor oluyor bu nedenle çok fazla tercih edilmiyor diye düşünüyorum.
  • dediğiniz gibi verginin aşırı pahalı olması ve yakıtın çok yakması en baştaki sebebleri ama değerde para işte
  • 6.2 litre camaronun yıllık vergisi 17.443,00 TL
  • Ankara eskişehir yolunda arabadan geldiğini sandıgım homurtunun sahibi 300 m. ötedki bir camaroydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Ankara eskişehir yolunda arabadan geldiğini sandıgım homurtunun sahibi 300 m. ötedki bir camaroydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreq

Amerikada bile cok satmiyor burda niye satsinki ;)

amerikada her koseden bir camaro ciktigini soyleyebilirim. aksine mustang kadar cok satilan bir arac.
  • Türkiye'de hangi büyük hacimli motorlu spor araba çok satmış ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.