Dilerseniz Electrolux Ew8h359st model kurutma makinesine bakabilirsiniz. Yada Samsung'un yapay zekâlı DV90BB5245AEAH model kurutma makinesine de bakabilirsiniz. İkiside parasının hakkını veren makinelerdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (791. sayfa)

-
-
Electrolux için eski kalitesinde olmadığını, servis anlamında da sıkıntılar olduğunu okumuştum ancak bunlar eski bilgiler de olabilir. Samsung'u daha önce hiç incelememiştim, ai desteği hoş olmuş. Beyaz eşyada nasıldır acaba Samsung?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Electrolux eski kalitesini hala koruyor. Servis konusunda evet geçen seneler rezaletti. Fakat şuan servis daha dakik. Samsung ise beyaz eşyada 2015-2019 araları felaketti. Fakat şuan iyi toparladı. Beyaz eşyada artık Samsung'ta tercih edilebilir. Sadece 3 farklı çamaşır makinesi modellerinde sorun var. Onun dışında sıkıntısız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız peki siz f/p ürünü ne önerirsiniz
Teşekkür ederim hocam, Samsung modelini bir inceleyeceğim, ilgimi çekti. İyi akşamlar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgenize uygun f/p ürünleri olarak arçelik'ten 1210KM ve 950KWG modelleri var. Birde Samsung DV90BB5245AEAH model yapay zekâlı kurutma makinesini de inceleyebilirsiniz.
Profilo 8kg çamaşır makinesi üzerine samsung 9 kg kurutma makinesi kurulur mu
Servise sordum ama farklı makine üzerine kurulum yapmadılar.
-
Samsung DV90BB9445GHAH aldım yeni kuruldu sayılır, henüz değerlendirecek kadar kullanamadık ama makine kaliteli duruyor. Almayı düşünen varsa %20 indirim yapmışlar siyah rengi için, sepette 34.000 TL ye düşüyor. Hoşgeldin %5 i de yaparsa 32.300 TL ye gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar_Targaryen -- 26 Şubat 2025; 10:29:53 > -
Merhaba,
Samsung DV90BB5245AEAH
Bu makinada çift yönlü tambur var mı? Electrolux modellerinin hepsinde var ancak bunda var mı bilgi bulamadım?
Teşekkürler
-
EW9HS289ST şu ürünü tavsiye eder misiniz? 34 bin falan en uygun. Yoksa o fiyata daha öne çıkan bir ürün var mı? Benim çamaşır da electrolux çok memnunuz ama ayrı yere koyacağım,hatta aynı ortamda bile olmayacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben çamaşırı da Electrolux almıştım zamanında hatta benden görüp alan arkadaşım da oldu,şimdi ikimiz de çok memnunuz . Yaklaşık 4 senedir hiç sorunsuz kullanıyoruz. Alırken + garanti de yaptırmıştım ama şimdiye kadar hiç servislik işim olmadığı için yorum yapamıyorum. Ben de İzmir Aliağa’da yaşıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servise sormanız lazım. Bazı markalar farklı markanın üstüne kurulum yapmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 26 Şubat 2025; 13:35:53 >
Attığınız Samsung modelinde de var, Electrolux'tede var çift yön.
Bu modelde üst seri sayılır. Tavsiye ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Servisi aradım, aparatı bizden almak şartıyla kurulum yaparız dedi. Aparat ücreti 4600 TL dedi.
Bence aparat için 4600 TL fahiş
-
Resmen kurdurmayın demişler, herhangi bir yere kurdurun sonra siz üzerine taşırsınız
-
Fahiş fiyat söylemişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 26 Şubat 2025; 18:27:32 >
Maalesef abi. Bu sorunu aşmak için ne yapmak lazım sizce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X