Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinesi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde 19 aylık bir bebeğim ve kedim var, balkonum da yok. Bebekten dolayı çok sık çamaşır mak. kullanıyoruz çamaşırları kurutmak artık sıkıntı olmaya başladı. Bundan dolayı incelemelere başladım ancak aşağıdaki ürünler ile ilgili derlitoplu bilgi bulamadım. Kullanıcı yorumu ise yok gibi. Bugüne kadar yurt dışına çıktığım kısıtlı süreler hariç kurutma makinesi hiç kullanmadım, yani uzun vadeli bir tecrübem yok.
    -Temelde nelere dikkat edilmeli?
    -Servisin gelip filtre temizliği yapması gereken durumlar var mıdır? Bu periyodik tekrarlanması gereken bir durum mudur?

Kabaca bir araştırma sonunda arada kaldığım modeller;

Siemens WT45W461TR A++ 8 kg ----- 3885 TL
    Bosch WTW85562TR A++ 9 kg ------- 4644 TL
    Electrolux EW8H3966IB 9KG A++ --- 4579 TL

Görüşlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

• up!!
  • Bosch WTW85562TR A++ 9 kg ------- 4644 TL dun aldım 75 tl de garantı bonus verdı bakalım 10 gun içinde gelıcek
  • Bosch almanızın sebebi nedir?
  • Bende siemens WT7UH660TR A+++ avantgarde modelini aldım bugün mediamarkt dan. ekstra 3 yıl garanti ile birlikte 4255 TL ye gelmiş oldu. Pazar günü gelecek inşallah
  • Gennosukee kullanıcısına yanıt
    iyi almışsınız hayırlı olsun. piyasa da 5bine yakınken bu sekilde nasil aldiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronahi40 R kullanıcısına yanıt
    Ellerinde kalan son üründü. Ve bir daha da gelmeyecekmiş. Bu tip ürünlere ekstra indirim yapıyormuş mediamarkt. Bende aklımda olmamasına rağmen böyle bir fırsat denk gelince kaçırmadım. Boschun aynı cihazı 5800 den 5300 e düştü aynı gün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    kurutma makinesi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ürün ile ilgili olarak 3,5 ay sonunda kısa bir değerlendirme yapmam gerekirse, öncelikle kurutma süresi programda belirtilen süreyi şu ana kadar hiç bulmadı, hep daha erken bitti. Çamaşırların çekmemesi için aynı cins olanları bir arada uygun programla çalıştırmakta fayda var. Bana göre makinanın tek eksiği, kazanın her iki yöne de dönmemesi. Çamaşırları çok fazla kurutmak isterseniz biraz çekme yapabiliyorlar. Yani bunu şöyle izah ediym, takriben 6 tane kurutma derecesi var ve bunlardan ilk ikisi gayet yeterli kurutma yapıyor. Yani bu şekilde kuruyan çamaşırı rahatlıkla anında giyebilirsiniz. Dereceyi arttırdıkça hem süre, hem enerji sarfiyatı artıyor ve çamaşırların çekme ihtimali güçleniyor. Bu yüzden buna dikkat etmekte fayda var. Filtreleri gayet kolay temizleniyor. Servisin gelip filtre temizliği yapmasına gerek yok çünkü alt kapak kullanıcı tarafından kolayca açılıp temizlenebiliyor. Benim kurutma almadan önceki kafamdaki en büyük soru işareti buydu. Bebekli veya geniş aileler için kesinlikle kurutma tavsiye ediyorum. Bu cihaz özelinde de geniş hacimli oldugu için özellikle geniş aileler için iş görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

Bosch WTW85562TR A++ 9 kg ------- 4644 TL dun aldım 75 tl de garantı bonus verdı bakalım 10 gun içinde gelıcek
    Makinanın değerleri çok kötü gerçekte nasıl kısa sürede kuruta biliyor mu

Çamaşır Kurutma Makinesi Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Mart 2019; 22:19:44 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum mix programi 2 saatte bitio kuruluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gennosukee kullanıcısına yanıt
    hocam ortalama kaç derecede kaç dakikada kurutuyor birde filtre resmini çekebilir misin

kazan tek yönde dönüyor diğer makinelerde çift yönde mi dönüyor

bu özellik çamaşır yıkama ve kurutma makinelerde olan özellik değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Mart 2019; 7:59:49 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Tambur Bosch grubunda tek yöne dönüyor... çarşaflarda dolanma riski olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.