Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kışın çamaşır kurutma problemi olduğundan ve Toza karşı herkes önerdiğinden Kurutma makinesi alma planım bulunuyor. iki kişilik çekirdek bir aile olduğumuz için enerji sınıfı problem değil ve kurutma makinesine çok para vermek istemiyorum. Hazır Hepsiburada kampanyası da varken;

BEKO D70KT ve Hoover DYC 8913BX (Hepsiburada Linkleri) arasında kaldım.
    Konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Yardım Lütfen
    Teşekkür ediyorum.

• Çekirdek aile derken her zaman iki kişi kalmayacaksın. Sonuçda aldığın ürün yaklaşık 10 yıl boyunca sana hizmet verecek. Özellikle çocuk vs olduğu zaman hemen hemen 3 günde bir kullanacaksın. Bu yüzden sana tavsiyem öncelikle evde ki çamaşır makinenin markası ne ise aynı markayı tercih etmen. Üst üste koymak istersen farklı markalar olduğunda kurulum yapamıyorsun. Ama yer sıkıntın yoksa ısı pompalı kurutma makinelerinden herhangi birimi alabilirsin. Ben LG kullanıyorum çok da memnunum.
  • Hocam üstüste koyma şansımız malesef yok şimdilik. Çamaşır makinemiz siemens ama siemenslerin fiyatları malum. O nedenle arada en az 500 Tl fark vermeye değer görmüyorum açıkçası.
    yorum için teşekkür ederim.
  • bu makine söylediğin iki makineden daha iyi özellik olarak 7 farklı sensörlü kurutma programı ayrıca 15 farklı kurutma programı mevcut ingiletere üretimi hemde daha ucuz

8 kg kurutma

he tabi bu tamamen fiyat odaklı yazdığım için böyle bütçen varsa arkadasında dediğin gibi ısı pompalı bir makine alman elektrik tüketimin için daha hayırlı olacaktır. uzun vadede kar edersin.. ama onlarda biraz pahalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokomoko -- 24 Temmuz 2013; 11:37:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kokomoko

bu makine söylediğin iki makineden daha iyi özellik olarak 7 farklı sensörlü kurutma programı ayrıca 15 farklı kurutma programı mevcut ingiletere üretimi hemde daha ucuz

8 kg kurutma

he tabi bu tamamen fiyat odaklı yazdığım için böyle bütçen varsa arkadasında dediğin gibi ısı pompalı bir makine alman elektrik tüketimin için daha hayırlı olacaktır. uzun vadede kar edersin.. ama onlarda biraz pahalı..

Hotpoint markası olduğu için yaptığım seçimlere dahil etmemiştim ama siz daha iyi olduğunu söylüyorsanız bunu da değerlendiririm tabiiki.
    Hatta şaşırdım yani sipariş versem mi acaba hemen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.