Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Arızası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
21
Favori
272.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beko 2313 ces marka çmaşır makinem var kapak açma tuşu ışığı sürekli açık kalıyor kapak açılsada ışık yanıyor ve makina hiç bi şekilde çalışmıyor yardım edebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba candogan bey...bizde ındesit ıwb 5065 çamaşır makinası var...makinamızın şöyle bi sorunu var.
    ..makinaya deterjan yumuşatıcı koyup yıkama programı seçip yıkamaya başlayınca makine
    15 dakika sorunsuz çamaşırları yıkıyor...ama ortalama 15 dakika sonra tüm ışıklar yanıp sönüp suyu boşaltıyor.
    .ve bidaha yıkamaya geçmiyor..5 dakika kadar yıkama yapmadan sadece gırrrrr şeklinde ses çıkartarak
    sonra makine yıkamayı sonlandırıyor...bu arada tüm ışıklar yanıp sönmeye devam ediyor...
    ben rezistansı çıkarıp temizleyip taktım..sorun devam ediyor...sorun neresinde olabilir...teşekkürler...
  • creature212121 C kullanıcısına yanıt
    aynı marka çamaşır makinası ve aynı sorun bendede var....makinanın sorunu neymiş....nasıl çözdünüz.....
  • Merhaba tüm form sakinleri,

Bende lg f1406tdsp çamaşır makinesi var. Bugüne kadar çok memnundum. Ancak bugün, yıkama programı bitmesine rağmen su almaya devam ediyor. Servisi aramadan önce, kişisel olarak bu arızayı gidermem mümkün mü?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar;
    10 yıllık
    ariston avl 85 marka çamaşır makinam son günlerde 10 çalışıyor sonra beyaz yıkama ve zaman ayarı ışıgı sürekli yanıp sönerek içindeki suyu boşaltıyor. makinenin fişini çekip taktığım zaman makina çalışıyor fakat aynı arızayı yapıyor ve 4-5 defa tekrar çalıştırdığım zaman bu sefer 2-3 dakika içinde su boşaltıyor ve aynı ışıklar yanıyor. makina sürekli su boşaltıyor ve açma kapa düğmesinden makina kapanmıyor. rezistansı değiştirdim kapı kilidini değiştirdim fakat arızayı devam ediyor. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler....
  • merhaba 10yıllık arcelık camasır makınasının kazanı kuflenmıs camasırlara zararı yok ama sıkarken arkadan akıtıyor gelen su kuflu oluyor bazen bugun kayısı cıkmıs taktık devam edıyor calısmaya komurlerı bıtmıs yenı degıstırdık sızce
    1-bu kuf nasıl temızlenır ben yapabılır mıyım veya servıs yapsa ne kadar alır?
    2-yenısıyle degıstırmek mı gerekır hep arızYa devam eder mı bundan sonra
    yardımlarınızı beklıyorum

• slm arkadaslar beko camasir makinem var rulmanlari degistim makine calisti sonra prosestat diye bir parca vardi ismini sonraogrendim acaba nereye takiliyor diye pompa nin uzerine taktim yeri orasi degildi cit diye bir ses geldi daha artik su almiyor program baslamiyor ses yok kapi kilidine baktim baslatinca kapi kilitleniyor ama hic bir sey olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holmes06 -- 21 Ocak 2016; 19:12:56 >
  • kisacasi arkadaslar isiklar yaniyor su almiyor ses yok seda yok kapi kilidi devereye giriyor ama calimiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

candoğan bey prfilo acm 2100 tr çmşr makinamda herşey nrmal hazır knumu ışığı yanıyor sl taraftaki çalıştır düğmesine basınca çalışıyor ışığına geçiyr hiç hareket etmiyr(su almıyr-sıkma mdunda denedim sıkma konumundada çalışmadı) ve 1-2 dk snra program snu ışığı yanıp sönüyor.

((forumdaki diğer mesajlara baktım kapak kilidinde bahsediliyrdu program snu ışığı yanıp sönerken kapağı açmayı denedim kilitli olduğu için açılmadı bir müddet snra kilit açma sesi gelince kapak açılıyor))

yardımlarınızı bekliyorum

cozdunmu arkadas cozdunse banada solesene aynisi bende var sorun

• holmes06 H kullanıcısına yanıt
    Bosaltim yeri tikaliymis. Ondan calismiyomus benimkisi

• tskler kardesim cvp icin su pompasini kontrol ettim calisiyor her yere baktim tikali yer yok su ventili aldim belki ondan diye aksam deniyecem.makina bilye dagitmisti acemiydim ama basardim calisti sonra prosestat diye bir parca vardi nereye takilior die bulamadim pompa motorunun uzerine takmistim taktiktan sonra cat dedi ses geldi zoruma giden yapmistim sonra bozdum😀

• sorun beyin mi artik kart mi onu açtım yollar patlamış ve bir kaç parca yanık elektronikte vercem sorun buymuş görüşmek uzere

• Merhabalar,
    Bendeki makina arçelik 4320 A 2 tane sorunum var,
    1.si açma kapama düğmesi arızalı onu çıkarıp kabloları düz bağladım, makinayı kullanmadığım zamanlarda sürekli hazır konumda bekliyor bu bir sorun yaratırmı? yaratırsa düğmeyi nereden temin edebilirim?
    2.si bazen makinayı çalıştırmak istediğimde kapağını kapatınca çıt sesi gelmiyor, kapakla oynayınca geliyor makina öyle çalışıyor, son günlerde sürekli yapmaya başladı, sorun kapı kilidiyle mi ilgilidir? kapı kilidini söküp temizlesem düzelir mi?
    Şimdiden Teşekkür ederim.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey merhabalar
    Arçelik 8147 cmk çamaşır makinemiz var.Çok az suyla durulama yapıyor. Su ventili ayarını yükseltmek istedim fakat makineni içinde prosestat bulamadım.Her şey dijital yapılmış.Servisi çağırdım o da anlamadı.Su ayarını nasıl yükseltebilirim?Yardımcı olur musunuz?
  • can bey bilirkişi olmalısınız galiba herkes size soruyo benimde şöyle bi sorunum var :
    Aşırı derecede çamaşır yükleme sonrasında kazan dönemeyecek kadar çok dolarak kazan dönme eylemi gerçekleştiremeyebilir. böyle bi durumda çözüm ne
  • merhabalar
    samsung marka çamaşır makınam var içi su doluyor burdaki abilerimizin dedigini yaptım 1 parca ''ventiller'' i değiştim ama sorun devam ediyor yardımıcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -batu-tireli

Candoğan bey merhabalar
    Arçelik 8147 cmk çamaşır makinemiz var.Çok az suyla durulama yapıyor. Su ventili ayarını yükseltmek istedim fakat makineni içinde prosestat bulamadım.Her şey dijital yapılmış.Servisi çağırdım o da anlamadı.Su ayarını nasıl yükseltebilirim?Yardımcı olur musunuz?

Merhaba, üst tablasını sökerek fotoğraf çekin, birlikte bakalım. 8147 serisini hiç sökmedim.

Arçelik bazı modellerde presostat'ı kazanın ön yüzeyine de takabiliyor.
  • Merhaba emeği geçen herkese.. Ekte resmini gönderdiğim parça ile ilgili olarak tarafıma detaylı bir bilgi verilir mi diye düşünüyorum. Konu içerisinde aynı konunun sorulduğu ve cevap verildiğini gördüm ancak açıklayıcı bir cevap olmadığını fark ettim. Söz konusu parçada hangi kısmı ( kaç numaralı ) plastik vidayı ne şekilde döndüreceğiz bununla ilgili bilgi veren olursa sevinirim. Arçelik 5039 model çamaşır makinem var, söz konusu makinemin sorunu suyu az alması, bu nedenle de çamaşırlarda durularken deterjanın kalıyor olması.bu su ayarını açmak adına bana yardımcı olursanız sevinirim. Tşk ederim.
     Çamaşır Makinası Arızası

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbursa16

hocam benim annemin çamaşır makinesi Indesit ... çamaşırları makineye atıyor yıkıyor kurulamaya geçiyor devamlı kurulamada çalışıyor kendini kapatmıyor bıraksak sabaha kadar çalısır... biz kapatıncada bakıyoruz çamaşırlar kirli sorunu nedir neyi vardır ? kimisi beyni yanmış diyor kimisi kartı yanmış diyor... çaylak üyeyim pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim

Servis cagirdinizmi programsal bir sorun gibi bı reset gibi birsey sorunu çözebilir yada programının yeniden yüklenmesi

indesit marka çamaşır makinasına nasıl reset atılır bilginiz var mı hocam

• Arkadaşlar indesit iwe 81282 bu makineyi nasıl resetleyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.