Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi; Samsung mu Miele mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
39.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Samsung çamaşır makinesi ve buzdolabı kullanıcısı olarak yorumlarımı bırakayım.
    4 yıllık zamanında en ucuza aldığım bir modelini kullanıyorum. 8kg kapasiteli eco bubble felan var. Şimdiye kadar çıkardığı sorunlar ise; aşırı kireçli sudan deterjan tavası çatlaması ve garantiden değişimi, sonrasında ise taşınırken sabitleme vidaları takılmadığı için değiştirdiğim amortisörler. Onun dışında annem de bende memnunuz.
    Şimdilerde ise gözüm yine samsungun inverter motorlu çamaşır makinalarına takıldı. Teknoloji hızlı gelişiyor ki bugün buzdolabımda inverter motorlu ikiz soğutmalı sistem mevcut. Daha yüksek meblağlar ödeyerek uzun yıllar yeni teknolojinin nimetlerinden yararlanamamak sanırım beni üzerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 10 Eylül 2017; 21:10:5 >
  • Samsung kurutmalı çamaşır makinesi aldım bir buçuk yıl önce, aldığım güne lanet olsun. Bir buçuk yıldır Samsung Isparta servisini makinenin arızalı olduğuna ikna edemiyorum. Kör ve sağır olmak gerek bu makinenin arızalı olmadığını söylemek için. Sanırım garanti süresini geçirmek için uğraşıyorlar.

https://youtu.be/Nnk0LYj1nsY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.