Şimdi Ara

Cambly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.İngilizcemi geliştirmek için cambly programını kullanmak istiyorum ancak fiyatlar malesef bir öğrenci için biraz fazla :/. Kod vb paylaşabilcek olan birisi var mı ?

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "camblybedava" kodu ile üye olanlar 15 dk bedava konuşma hakkı kazanıyor.
  • Cambly'nin aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz söylemleri yalan. Geri dönüş dahi yapmıyorlar. Cambly 'de 12 aylık abonelik satın aldım. Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum fakat bununla ilgili sitesinde ne bir seçenek var ne de gönderdiğim maillere cevap alabiliyorum
  • Günde 15 dakika, haftada 2 gün, yıl. Cambly Aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Ama yetkililer geri ödeme konusunda çok sıkıntı çıkartıyor. Resmen insanı dolandırıyorlar.
  • Cambly'e yıllık üyelik yapmadan önce yetililer aboneliği istediğimiz zaman iptal edebileceğimizi belirtmişlerdi. Fakat geçen hafta üyeliğimi iptal etmek için başvuruda bulundum. Aynı şekilde bana da geri dönüş sağlamadılar. Onca verdiğim paraya yazık oldu cidden.
  • arkadaşlar konu ile alakasız ama iptal etmek isteyen arkadaşlar iptal işlemi yapmadılarsa hesaplarını satın alabilirim tabii onlarda düşünürse pm atabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cambly mi Kurs mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cambly devir düşünen arkadaşlardan alabilirim

• "camblybedava" kodu ile üye olanlar 15 dk bedava konuşma hakkı kazanıyor. Ve 3 aylık alımlarda özel indirim var şuan kaçırmayın derim
  • Cambly 2 aylık üyeliğimi devretmek istiyorum isteyen mesaj yazabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.