Şimdi Ara

Cambridge de bilinen Türk unileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cambridge de doktora yapan Hintli bir öğrencinin bana söylediği kadarıyla bunlar :
    Boun
    Koç
    Sabancı
    Ibn Haldun[Şaşırttı ama yeni bir vizyonu olan ve oksidentalist( doğu merkezci bir düşünceyle bati yi eleştirme düşüncesi ] bir bakış açısıyla kurulduğu için tanımıyormuş.
    Bilkent
    Odtü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulgarman -- 10 Eylül 2018; 9:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibn Haldunlu dostlar yapmayın lütfen

• Ibn haldun= oha bu comarlar nasil uni kurdu ve ogrenci bulabiliyor.

• Açmayın İbn Haldun'lu

Üniversite demiyorsan başka belki tarihten İbn Haldunu tanıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 14 Eylül 2018; 13:19:6 >
  • Cambridgede okuyan arkadasin olabilir umrumda degil ama o de nedir xDDD

• Bu şey değil mi ya ekşideki "Atılımda okuyorum demenin mütevazı yolları"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu üniversite algısını yıkınız. Yurt dışında ''ooo beyler ODTÜ'lü gelmiş bunu alın. aaa sen CBÜ'den gelmişsin hadi bb.'' tarzı bir üniversite turnusolu kullanılmamaktadır. Yüksek Lisans ve Doktora kişisel başarıdır. Güldürüyorsunuz. Hintli arkadaşa da selam söyle.
    Çabuk yine birileri ODTÜ kazanamamışçılar gelmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy Sentrozom -- 14 Eylül 2018; 13:56:52 >
  • Cambridgedeki arkadasima sordum ibni haldun haric bilmiyormus, sabahattin zaim ve yeni yuzyil unisi eklenmeliymis listeye

• Oxford daki arkadasim rektörün endişeli olduğunu Ibn haldun sabahattin zaim ve yeni yüzyıl universitelerinin gümbür gümbür geldiğini Cambridge Oxford ve MIT inin işbirliği yaparak yerli ve milli ünilerimize karşi operasyona başlayabileceklerini söyledi Dış mihraklar oyununuz bozacağız

• Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Trump ne yapacağını şaşırdı
    2023 e adım adım
    DIŞ MİHRAQLAAARRR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rte üniyi unutmussun krdsmm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Playboy Sentrozom kullanıcısına yanıt
    Adam 6 tane üni yazmış sen çıkıp da odtü yazarsan özellikle millet der gene biri odtü kazanamamış diye.

• Mit ve Caltech deki dostum da aynısını söyledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playboy Sentrozom kullanıcısına yanıt
    Birileri harbi harbi ODTÜ kazanamamış.

• -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Diğer 5 tanesinden herhangi birisini de söylesem yine o söylediğim herhangi biri üzerinden aynı tepkiyi alacaktım. Vurgulamak istediğim, kişisel başarının önemiydi. ODTÜ,evrim ağacı okurlarının anlamış olduğu mizansene atıfta bulunmaktı.Lakin ön yargı, gerçeği sakladığından ötürü ederiniz kadarını anlamış olmanız kaçınılmazdı.

zannetmiyorum ama anlatmak istediğim mizanseni anlamanız için ufak bir google taraması yapmanız yeterliydihttps://cmbserbestbolge.wordpress.com/2013/09/21/odtu-ogrencisinin-master-ve-doktora-ile-ilgili-bilmesi-gerekenler/ ''19.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy Sentrozom -- 14 Eylül 2018; 22:39:22 >

• https://cmbserbestbolge.wordpress.com/2013/09/21/odtu-ogrencisinin-master-ve-doktora-ile-ilgili-bilmesi-gerekenler/ Amacım ''19.'' başlıkta anlatılana atıfta bulunup mizah yapmaktı. Lakin anlama kültürünüz yargılama kültürünüzün altında bitap düşmüş olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playboy Sentrozom

https://cmbserbestbolge.wordpress.com/2013/09/21/odtu-ogrencisinin-master-ve-doktora-ile-ilgili-bilmesi-gerekenler/ Amacım ''19.'' başlıkta anlatılana atıfta bulunup mizah yapmaktı. Lakin anlama kültürünüz yargılama kültürünüzün altında bitap düşmüş olsa gerek.
    Sadece bir blogta yayınlayan tamamen kişisel değerlendirmelere dayalı bir görüşe atıf yaparak bu üniversiteleri kötüleme derdindesin.

Bu ülkede yukardaki üniversiteler kabul almayı kolaylaştırmiyorsa hangi üniversite kolaylaştırıyor?

Sen git fulbright bursuna başvur CBÜ mezunu ol seni kapıdan içeri almazlar haberin olsun

• Üniversiteleri kötülemiyorum sadece kişisel başarının üniversitenin adından daha önemli olduğunu vurguluyorum.Ayrıca atıfta bulunmam onunla müşterek olduğuma değil tam tersine onu eleştirdiğime dalalettir.

Cümlelerimi iyi tartınız.

Ayrıca akademik çalışma turnusolun fulbright bursu mu ?

Yüzlerce örnekten yalnızca birisi ne Koç'tan ne İTÜ'den ne Bilkent'ten mezunhttps://connects.catalyst.harvard.edu/Profiles/display/Person/135094

Akademik çalışma yapma vizyonuna sahip insanlar iyi üniversitelerde aldığı lisans eğitimlerini kendi bireysel özverileri ile güzel yerlere taşıyabiliyorlar lakin bu vizyona sahip olmayanlar sırtlarını Türkiye'nin iyi üniversitelerine(!) yaslıyorlar.

Fulbright bursu demeyi bilen evladım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy Sentrozom -- 14 Eylül 2018; 23:47:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.