Şimdi Ara

Camiye Çıplak Ayakla Gelene Ücretsiz Çorap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ordu'nun Ünye ilçesi Saraycık Mahallesi Hatipli Camii'nde, camiye çıplak ayakla gelen cemaate ücretsiz çorap veriliyor.

Ünye'nin Saraycık Mahallesi'nde bulunan Hatipli Camii'nde, tüm camilere örnek gösterilebilecek bir uygulama başlatıldı. Yaklaşık 2 ay önce başlatılan uygulamayla camiye gelen cemaat içerisinde çorabı bulunmayan veya çorabı kirli olan kişilere ücretsiz çorap veriliyor

Her sıcak fırsattan sadece çorap alan arkadaşlar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dini sıcak fırsat demek .. iyiymiş

• temiz çorapla gelinmesini pekiştirmesi gerekirken hoca, çorapsız ve kirli çorapla gelmeyi pekiştiriyor.
  • Bununda 3 kagitini dusunurler kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: gocaman52

temiz çorapla gelinmesini pekiştirmesi gerekirken hoca, çorapsız ve kirli çorapla gelmeyi pekiştiriyor.
    -1 oy nasıl veriliyor?
  • Utanmazlar alabilir sıkıntı yok.
    Insan utanır düzgün gelir diye yapılmış bir kampanya.
    Sizin düşündüğünüz gibi birşey pekiştirdiği yok.

• utanılacak bir durum göremiyorum.
    insan yolda olabilir , yoğun tempoda dışarda çalışıyor olabilir yanına yedek çorabını almamış unutmuş olabilir.
    bence tüm camilerde uygulanmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-684118601

Utanmazlar alabilir sıkıntı yok.
    Insan utanır düzgün gelir diye yapılmış bir kampanya.
    Sizin düşündüğünüz gibi birşey pekiştirdiği yok.
    Cuma namazına rekor katılım olacaktır buraya yazıyorum
  • Bunu da gördüm bu bölümde..

• quote:

Orijinalden alıntı: gocaman52

temiz çorapla gelinmesini pekiştirmesi gerekirken hoca, çorapsız ve kirli çorapla gelmeyi pekiştiriyor.
    Konuya kesinlikle laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama. Yahu en uyuz olduğum şey cami de çorap ya da capri ya da kolsuz t-shirt olaylarıdır. Yaşı büyük olmuş sözde dindar adamların gazıyla yapılan işler bunlar. Namazda erkek için vacip olan göbeğin üst kısmından; diz kapağının altına kadar kapalı olmasıdır. Yoksa giyin bir atlet bir de capri git namazını kıl arkadaşım, bu Yaradanla-kul arasındaki hesaplaşmadır. (camide bunun kavgasını yapıp adama aynı bu lafı söyledikten sonra imam'ında bana evet haklısın demesiyle yaşanmış bir olaydır. isteyen çorapla isteyen çorapsız gider namaz kılar).
  • Suistimal edilmezse Iyi uygulama ama ilk değil çok eskiden beri var bazı camilerde. Camilerde böyle uygulamalar olsun işte siyaset değil

• Canımm Türkiyem.

• Neden eksiliyorsunuz ? Bence sağlam ironi yapmış, mezarcılar ağlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

Suistimal edilmezse Iyi uygulama ama ilk değil çok eskiden beri var bazı camilerde. Camilerde böyle uygulamalar olsun işte siyaset değil
    Cemaatin çorapları nasıl kokuyor ki çözüm olarak bunu bulmuşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

-1 oy nasıl veriliyor?

ben kaç kere sordum , kimse cevap vermiyor
    ya adminler veriyor bunu, ya da bilenler söylemiyor
  • 20 numarayı avatar yapan birinin kafa yapısına uygun konu tebrikler.
  • O değil de camilerde şu ayakkabılık olayına dikkat etmeli görevliler, her camiye girdiğimde özellikle cumaları kesif bir ayak kokusuyla karşılaşıyorum. Çözüm bulunmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: enige

Konuya kesinlikle laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama. Yahu en uyuz olduğum şey cami de çorap ya da capri ya da kolsuz t-shirt olaylarıdır. Yaşı büyük olmuş sözde dindar adamların gazıyla yapılan işler bunlar. Namazda erkek için vacip olan göbeğin üst kısmından; diz kapağının altına kadar kapalı olmasıdır. Yoksa giyin bir atlet bir de capri git namazını kıl arkadaşım, bu Yaradanla-kul arasındaki hesaplaşmadır. (camide bunun kavgasını yapıp adama aynı bu lafı söyledikten sonra imam'ında bana evet haklısın demesiyle yaşanmış bir olaydır. isteyen çorapla isteyen çorapsız gider namaz kılar).

dediği doğru ama çıplak ayak genelde kokuyor

• quote:

Çorap giyin diye bas bas bağırmalarında haklılar sağlık sebebiyle diyorlar yoksa namazın kabul olmayacağından değil. Ayağında mantar olan da geliyor sonucta camiye halıya çıplak ayakla basarsa diğer cemaatin suçu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

quote:

Çorap giyin diye bas bas bağırmalarında haklılar sağlık sebebiyle diyorlar yoksa namazın kabul olmayacağından değil. Ayağında mantar olan da geliyor sonucta camiye halıya çıplak ayakla basarsa diğer cemaatin suçu nedir?

Alıntıları Göster
    helal olsun süper uygulama.camiye giriyorlar cıplak ayakla.ayakta her türlü hastalık var.bizde oraya yüz sürüyoruz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.