Tüm gecemi verip saatlerce uğraşıp bir video üzerinde çalıştım. Fakat render atarken %18.9'a gelince donup kalıyor. Saatlerce bekledim hatta yaklaşık 10-15 kere tekrar tekrar denedim fakat maalesef ki düzeltemedim. Resimdeki gibi yanıt vermiyor yazıyor,kapatıp açınca videoyu camtasia üzerinde tekrar açabiliyorum,fakat renderlayıp oradan kurtarma imkanım yok mu ?
12 dakikalık videonun son 7 dakikasını önce kopyalayıp sonra sildim. Bu sefer %46.3 te takılı kaldı. Sanırım sadece bir yeri renderlarken hata veriyor. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum zira saatlerdir uğraşıyorum bir çözüme varamadım
Dün dediğiniz gibi yapıp sorunlu parçayı çıkardıktan sonra sıkıntı kalmadı. Şimdiki sorunum şu : Laptop boyutum 1920x1080 olduğu için camtasia videoyu 1080p olarak ayarlıyor 720 veya 480p ye düşürünce ekranın çok küçük bir kısmını alıyor sadece. Video 1080p olunca da boyut yaklaşık 10-11 gb oluyor,upload etmesi imkansız gibi bir şey
merhaba bu yanıt vermeme olayı benim videolardada oluyor bir çözümü yokmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme