Şimdi Ara

Can Ataklı: Erdoğan CHP'ye 4 Bakanlık Verecek... (LOL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeniçağ gazetesi
    Can Ataklı ‘CHP’de çok önemli isimlerle konuştum’ dedi: Erdoğan 4 bakanlık teklif edecek
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/can-atakli-chpde-cok-onemli-isimlerle-konustum-dedi-erdogan-4-bakanlik-teklif-edecek-802448h.htm

• Doğruysa kılıçdaroğlu maliye bakanı olarak kabineye alınmalı akpye o kadar hizmet etti bir ödülü olmalı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum böyle bir şey olabileceğini.

Ama olursa anlayın ki Erdoğan 4 bakanlık karşısında çok daha fazlasını alıyor demektir... Veya siyaseten başka kazanımlar hesaplıyor demektir.

Erdoğan'ın 20-25 yıllık siyasi kariyerine baktıkça böyle hamlesi çoktur yapar mı yapar. ( Zamanında kendine muhalif Numan Kurtulmuş'u alıp kendinden sonraski en yetkili adam yapmışlığıda var Meclis başkanı yapmışlığıda. Veya Süleyman Soylu'yu başka partide muhalif iken alıp ülkenin iç işleri bakanı yapmışlığı var. CHP den dışlanan atılan isimleri AKP'ye katıp Bakan yapmışlığı var Ertuğrul Günaydın gibi. Veya DSP genel başkanını vekil yapıp meclise sokmuşluğu var.

Yeniden Refah'ı mesela tekrar yanına çekmek içinden bir şeyler verebilirler şaşırmam.

Not: Bu arada CHP 4 bakanlık alır ve başarısız olursa AKP'nin ağzına sakız olur bakın bunlar böyle işte 3 koyun versen yolda kaybederler birde ülke yönetmek istiyorlar bu fragmandı bakanlığı bile beceremediler diye siyaseten çok güzel kullanılabilir :D

• bilmeyenler için: Can Ataklı Kılıçdaroğlu döneminde CHP tarafından Flash TV aracılığıyla fonlanan birisidir ve 2023 seçiminde ölümüne KK'yi savunmuş, İmamoğlu'na en ağır hakaretlerle dolu sözlü saldırıları açıktan yapmıştır.

kendisini takibi bırakmıştım ve şuanda neler çeviriyor bilmiyorum ama belki ÖÖ yönetimini yıpratmaya çabalıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Mayıs 2024; 7:37:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep?
    İmamoğlu CB adayı olmasın diye mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Cem Uzan aday olmalıdır da dedi, İmamoğlu ve Yavaş'a karşı yayınları da var. Bir programda söylediğini 3 program sonra değiştiriyor. Eskiden takip ediyordum yutupta.

• kangroo kullanıcısına yanıt

ben de takip ederdim, baktım %100 taraflı ve kendisini fonlayan için konuşuyo, bıraktım takibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Can Ataklı nın sözü üzerine konuşmak bile zaman kaybı. Erdoğan dört bakanlık versin AKP toptan Yeniden Refah partisine taşınır. Ha bilinçli olarak AKP yi artık dağıtmak istiyorsa o başka tabi.

• Erdoğan CHP'ye günahını vermez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.