Şimdi Ara

ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
8
Favori
59.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    umarım bu sene artmaz. yoksa 3 ders ba gelecek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

umarım bu sene artmaz. yoksa 3 ders ba gelecek :(

en düşük sınırın 35'e çekilmesi ile bu dönem harf karşılığına gelen notlar artacaktır hocam.
  • 92 ile ba aldım ya adalet te.. allah aşkına bu ne ya?!!!
    85 ten aşağı notum yok ama sadece 1 tane aa geldi, o da 95 ile. geri kalan hep ab ve ba.. ya sapıtcam. bu nasıl bi sistem?
  • İşletme 2. sınıf Çan eğrisi notları var mı kimsede acaba ?
  • Sembolik mantik, turk siyasal hayati 1.sinif bahar

eğitim psikolojisi, sosyal psikoloji 2 - 2.sinif bahar cag egrideki CC notlarina ihtiyacim var arkadaslar, paylasabilecek var midir ?

Sosyoloji bolumu.
  • Benimde güncel maliyet muhabesibesine ihtiyacım var. Vizesine giremedim dersin geçmem için (şartlıda olsa) kaç puana ihtiyacım var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gojira

Benimde güncel maliyet muhabesibesine ihtiyacım var. Vizesine giremedim dersin geçmem için (şartlıda olsa) kaç puana ihtiyacım var acaba.

Finaldan en az 50 almanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finansal Ekonomi çan eğrisi baktım yok olan arkadaş eklerse sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatmış gibi olacağım ama kesin bilgiye ihtiyacım var. Öncelikle;
    2 Dersten 3 Ders Sınavına gireceğim, ara sınav notlarım şu şekilde:

Finansal Tablolar Analizi 50
    İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku 62.50
    Genel ortalamam 2,23

Benim sorum şu, finalden en az 35 almak zorunda mıyız? Yani örnek olarak Finansal Tablolar Analizi dersinin DD harf notu 30 puana denk geliyor, benim 30 puanı tutturmam için en az 25 almam yeterli oluyor gibi ancak sınav notu 35 altında olduğu için ortalamanın değerlendirmeye girmeyeceği yazıyor bir kaç yerde, bu doğru mudur?

Bilen biri beri gelsin.
  • Benim dusuncem 2 sinavin ortalamasi 30 uzeri olcak obur turlu dacma mantik oluyor

50%30: 15 25%70 , 17.5 ort. 32.5 h.olsun gectin

Ornek bende denetim vizem 0 finalden net 45 alirsam 31.625 puanla geçip mezun oluyorum ama bakalim o puani alabilcekmiyim

• MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bir kaç sayfa öncesinde arkadaşlardan biri yazmış finalde 25 almış ve ortalamasını 31 getirerek dersi vermiş. Demek ki 35 zorunluluğu yok, birinden 25, diğerinden 20 aldığım takdirde geçiyorum ve mezun oluyorum demektir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TristanBrada

Teşekkür ederim, bir kaç sayfa öncesinde arkadaşlardan biri yazmış finalde 25 almış ve ortalamasını 31 getirerek dersi vermiş. Demek ki 35 zorunluluğu yok, birinden 25, diğerinden 20 aldığım takdirde geçiyorum ve mezun oluyorum demektir inşallah.

Evet 35'ti baraj ama 4 yanlış 1 doğru götürür kuralı gelince 30'a düşürdüler. Vizeden ve finalde 30 ortalama yaparsanız geçersiniz.
  • lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    nedeni şu hocam: matematik öğretmenleri veya başka branşlarad öğretmenler ''bi kapı da burdan açalım'' diyerekten iki yıllık açıktan adalet okuyup notları yüksek tutup sonra da dgs de de sayısalı fulleyip sözeli de olduğu kadar yaparak hukuk fakültesi okuyup avukat vs olmak istiyor. o yüzden adalet bölümü muhtemelen en çok çekişmenin olduğu açıköğretim bölümüdür aöfte. çünkü sadece dgs yetmiyor. okulda notları yüksek tutup okul puanını da artırmak önemli.
  • Arkadaşlar üniversiteyi bitirdikten sonra açıktan 4 yıllık İktisat okumaya başladım malum vizelerden sonra aşağıdaki sonuçları aldım

ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :)

İktisattan en düşük notu almam ironik olabilir Neyse efendim bu notları en az cc yapıp geçmekte zorlanır mıyım? Çünkü sistemi tam bilmiyorum.
  • Notlarım aşağıdaki gibi karşılıkları ne oluyordu bunların unuttum ben ?

İSTATİSTİK 4.0 50.00 0
    MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 11.25 0
    TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 3.0 46.25 0
  • Valla sondan ikinci mesajtaki arkadas benzer notlar finaldende alirsan rahat gecersin.

İsletme 2016-2017 basari grafik listesi olan biri paylasabilir mi? 3 sinif ilk donem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 19 Ocak 2018; 13:35:27 >
  • Kamu Personel Hukuku :

İstatistik :
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

Kamu Personel Hukuku :

İstatistik :

bunlara nereden baktınız hocam anadolu üniversitesi sitesinde bunlar yayınlanıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ruxtec08

quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

Kamu Personel Hukuku :

İstatistik :

bunlara nereden baktınız hocam anadolu üniversitesi sitesinde bunlar yayınlanıyor mu ?

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra kısa bir süre sonra için girdiğiniz derslerin notlarını gösteriyorlar.

• Merhabalar;

İnternette gördüğüm kadarıyla Uluslarası İlişkiler derslerine ilişkin çan eğrisi notları bulunmuyor. O nedenle benden sonrakilere yardım olsun diye bu dönem girdiğim derslerin çağ eğrisi notlarını paylaşıyorum.

Anayasa Hukuku

Balkanlarda Siyaset

İngilizce 1

Kamu Maliyesi

Orta Asya ve Kafkaslarda Siyaset

Türkiye'nin Toplumsal Yapısı

Uluslarası Hukuk 1

Uluslarası İktisat Teorisi

Uluslarası Politika 1

Siyaset Bilimi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.