Şimdi Ara

ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
8
Favori
59.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda genel olarak Insan Kaynaklarindan iyi notlar alan olmuş, sorular hem finalde hem vizede çalışmadan 50-60 alınabilecek nitelikteydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odyomex kullanıcısına yanıt
    bitti gitti kurtuldum aöf'ten ama ecel terleride döktüm.Bunun sebebi bu aöf soruların cevaplarını yanlış veriyor.Bunu bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum İnsan Kaynakları dersinin cevaplarına baktıgımda 30 zor geliyor derken Finalden 55 geldi.Gerçekten çin işkencesi
    ha yeri gelmişken KAMU YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR adlı derste Almanların 2.dünya savaşında kullandıkları cihazın işletim sistemini sormayı gerektirecek ne vardı? hadi ben yaptım peki ya diğerleri? gerçekten ilginç bir fakülte aöf
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu52

çok teşekkür ederim arkadaşım. uluslararası iktisat politikasından korkuyordum, ama aa dd aralığını görünce rahatladım. ben 50 almıştım inşallah sıkıntı yaşamam. tekrardan teşekkürler.

Final nasıldı?
  •  ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :)

@poman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 14 Haziran 2015; 0:23:06 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Kuşkusuz haklısın, bende sorular açıklandığında Allahım kesin uzadı, hepsi kötü geçmiş 30 gelse iyi dediğim derslerden 60 civarında notlar aldım, şaşırdım bende senin gibi, o soruyu bende bilmiyordum Enigma yapmıştım, alakası olmasa buraya yazmazlar dedim ciddi oymus , dediğin gibi yurt dışı kaynaklı gereksiz soru sormuş olmak için sorulmuş insanı öğrenmeye sevk etmeyen çok sorular vardı. Hayırlı olsun boşver kurtulmuşsun, darısı şimdi tek derse kalanlara

• o soruyu ben şöyle aklımda bırakmıştım
    dreambox uydu alıcısı kullanıyorum bunun işletim sistemi enigma ve alman malı.olaki çıkarsa burdan gelir aklıma dedim nitekimde geldi.Kitapları zahmet edip güncellemediklerinden soru havuzlarıda hersene daralıyor.nerde kıyı-köşe oraya dalmışlar.Teşekkür ederim Allah(c.c) herkezi bu beladan kurtarsın
  • Kamu Yönetimi
     ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 15 Haziran 2015; 10:33:03 >
  • Buyrun beyler 2014-2015 sezonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcan83 -- 15 Haziran 2015; 11:15:57 >
    Bende kullanıyorum, bende ondan yaptım zaten
  • haha dreambox her yerde işe yarıyor hocam.siz hangi modeli kullanıyorsunuz
    Dreambox denince aklima baska seyler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

@poman

Denetim çok leş bir derstir alacaklara şimdiden kolay gelsin. Ben 48 ortalama ile BC getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah90 -- 16 Haziran 2015; 8:31:41 >
    DM800HD PVR var bende canavar gibi birşey
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum var yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu sene işletme 4. sınıf bitti. Aöfe geçiş yapmıştım 2 yıllık örgün öğretimden sonra. Genel not ortalamam 2nin altında 1.80.
    3 ve 4. sınıf güz ve bahar dönemi derslerimden 3 tane ff var. Ben seneye sadece ffleri alsam, cd dd dcleri almasam olur mu? Yani ffleri alıp ortalamayı 2 ve üzeri yapsam koşullu geçer miyim?
  • edu tr den youtube a geçiş linki var 2 dk da herşeyi anlatmış. güz döneminde 55 aldığım iktisat hukuk ve inkılap dan bahar döneminde kalmışım :( siz konuyamı çalışıyosunuz, sorumu ezberliyosunuz hangisi daha faydalı beyler?
  • mcan83 M kullanıcısına yanıt
    Paylaşımın için teşekkürler,
    Bende Küresel Pazarlama alıcam bu yıl. Onu da görmüş oldum böylece.
  • Merhaba

SOSYOLOJİ bölümü için aşağıdaki derslerin Çan Eğrisi Notları arıyorum, paylaşabilir misiniz :)

Çevre sosyolojisi
    Hukuk sosyolojisi
    İletişim sosyolojisi
    Yürkiye’de sosyoloji
    Turkiyenin toplumsal yapısı
    Türk dili -1
    Girişimcilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtanfb -- 25 Ekim 2015; 22:04:59 >
  • çan eğrisi kalktı mı? öyle bir söylenti var.

MADDE 13 – (1) Öğrenci başarısının değerlendirilmesinde “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi” kullanılır. Bu sistemin uygulama esasları ilgili fakülte kurulunun önerisiyle Senato tarafından karara bağlanır.
    (2) Başarı notu, Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir.

http://anadolu.edu.tr/acikogretim

• Bu yönetmelige göre çan egrisi kalkmış durumda..
  • kredili sistemin özünde çan var kalktğını sanmıyorum devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.