Şimdi Ara

ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
8
Favori
59.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar çan eğrisi notlarına nasıl ulaşıyorsunuz. Ben Fotoğrafçılık ve Kameramanlık okuyorum ve 2. sınıf çan eğrisi notlarına ulaşamadım. 2 tane ders var özellikle onların çan eğrisini merak ediyorum. Güzel Sanatlar ve Sosyal Medya dersleri.

Final açıklandıktan sonra görebilirsin. Gçmiş sene notlarını çanı biri yazarsa o ayrı.
  • Arkadaşlar sırf bunu öğrenmek için üye oldum
    aöf İktisat 4.sınıf maliye politikası dersi geçen yılın çan eğirsi notlarını paylaşabilecek olan varmıdır teşekkürler.
  • EZEL-1903 E kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/4gjLn4.jpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet 1. Yıl 1. Dönem skala
    1. yıl 2. dönem elinde olan varsa memnun olurum.

ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :) ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaşo -- 3 Haziran 2015; 13:51:26 >

• Adalet neymiş öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dönemki not ortalamam 3,010 gel görki maliyet yönetimi ff düşmüş finalden 20 almışım 25 alsam geçicektim
  • sa arkadaşlar bişey sorucam iki dersim vardı birinden CD almışım birinden AA almışım (dönem not ortalamam 3.010) genel not ortalamam ise 2.310 durumda başarılı yazıyorda bu CD olan ders ne olucak şimdi tekrardan vermek zorundamıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crematex

sa arkadaşlar bişey sorucam iki dersim vardı birinden CD almışım birinden AA almışım (dönem not ortalamam 3.010) genel not ortalamam ise 2.310 durumda başarılı yazıyorda bu CD olan ders ne olucak şimdi tekrardan vermek zorundamıyım

hayır değilsin. not ortalaman 2 nin üstünde olduğu taktirde dc dahi olsa geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

Orijinalden alıntı: Crematex

sa arkadaşlar bişey sorucam iki dersim vardı birinden CD almışım birinden AA almışım (dönem not ortalamam 3.010) genel not ortalamam ise 2.310 durumda başarılı yazıyorda bu CD olan ders ne olucak şimdi tekrardan vermek zorundamıyım

hayır değilsin. not ortalaman 2 nin üstünde olduğu taktirde dc dahi olsa geçersin.

Sağolasın hocam içim rahatladı yaa :D iyi kurtulduk darısı tüm forumdaki arkadaşlara
  • Merak eden arkadaşlar için şu finansal tablolar analizi 2014-2015 notları şurada bulunsun. Bu sene baya zordu ve çan notu da son zamanların en taban notunu gördü finansal için, geçen sene 32 civarındaydı DD. Ben 31 ortalama getirdim. Vizem 45, Finalim 25 geldi. Ortalama 31, eğer ki finalden bir soru yapamasam yani 20 puan alsaydım bende kalıyordum bu dersten.. Çok kritik bir ders bu dersi alan arkadaşların önemle üstünde durması gereken bir ders.
     ÇAN EĞRİSİ NOTLARI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah90 -- 9 Haziran 2015; 11:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: timsah90

Merak eden arkadaşlar için şu finansal tablolar analizi 2014-2015 notları şurada bulunsun. Bu sene baya zordu ve çan notu da son zamanların en taban notunu gördü finansal için, geçen sene 32 civarındaydı DD. Ben 31 ortalama getirdim. Vizem 45, Finalim 25 geldi. Ortalama 31, eğer ki finalden bir soru yapamasam yani 20 puan alsaydım bende kalıyordum bu dersten.. Çok kritik bir ders bu dersi alan arkadaşların önemle üstünde durması gereken bir ders.

3.sınıftada maliyet yönetimi 45 vize fibalden 20 almışım 1 puanla kaldım. öyleki dersin ne konu anlstım video su vardı nede alıştırma soruları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finansal da öyle, konusu var sınavda bambaşka şeyler soruyorlar. Konu ile alakası yok. Neyse zar zor geçtik ve mezun olduk. Bu finansal birçok arkadaşın mezuniyet durumunu belirleyen ders, bu yüzden dikkate alınması gereken derslerin başında geliyor. Kısacası muhasebe derslerine dikkat edin. Diğerleri kolay.
  • FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK BÖLÜMÜ 1 ve 2 sınıf 2013 ile 2015 yılları arasını veriyorum çünkü kendim zamanında bulamamıştım ve bu bölümü okuyacak arkadaşlara bir öngörü olsun diye kendi
    öğrenci bilgi ekranımdan bu gün bu notları aldım. Türk Dili 1-2, İngilizce 1-2, Atatürk ve İnkilap Tarihi 1-2 notlarını veremiyorum çünkü o derslerden muaf olduğumdan almadım. Tahminen her sene buna yakın olacaktır.

1. Sınıf 2013-2014 Güz Dönemi:

1. Sınıf 2013-2014 Bahar Dönemi:

Tam görüntü için resimlere tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Haziran 2015; 13:39:37 >

• FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK BÖLÜMÜ

2. Sınıf 2014-2015 Güz Dönemi:

2. Sınıf 2014-2015 Bahar Dönemi:

Tam görüntü için resimlere tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Haziran 2015; 13:40:20 >

• Uluslararası İlişkiler 2015 yılı 3. sınıf 2. dönem Uluslararası İktisat Politikası dersi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxxas -- 9 Haziran 2015; 19:31:54 >
  • 2014-2015 öğretim yılı Uluslararası İlişkiler 4. sınıf 1. dönem ( Dikey geçiş olduğu için sadece 6 ders var )

2014-2015 öğretim yılı Uluslararası İlişkiler 4. sınıf 2. dönem

• 2014-2015 KAMU YÖNETİMİ 4. SINIF 2. DÖNEM ÇAN NOTLARI BUYRUUUUN!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyomex -- 11 Haziran 2015; 11:52:37 >
  • odyomex kullanıcısına yanıt
    insan kaynaklarından cakilmis millet resmen
  • İŞLETME 4. SINIF BAHAR DÖNEMİ ÇAN EĞRİSİ (2015)

• LuN4TiC kullanıcısına yanıt
    4. sınıf Güz döneminide eklersen çok makbule geçer .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.