Şimdi Ara

Can not run MuOnline Guard instance. Exit abnormaly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soason 2 bi server var(blackpointmu) Eski PC ile girebiliyorum ama yeni leptop aldım, onunla giremiyorum ''Can not run MuOnline Guard instance. Exit abnormaly'' hatası veriyor,
    Norton yüklüydü kaldırdım, üstüne silenti tekrar indirdim, olmuyor. Sezon4 bi server denedim normal çalışıyor.
    PC nin özellikleri NIVIDIA Ekran kartı, işletim sistemi win7
    Nedir bu hatanın sebebi, 2 gün uğraştırdı uyuz bişey, şeytan diyor kur xp yi...

• Antihack.dll dosyası editlendiği zamanda bu hatayı verebiliyor. Güvenlik sorunu ile ilgili bir uyarı. İşletim sistemindende kaynaklanıyor olabilir. Eski nesil oyunlar yeni işletim sistemine göre uygun çalışmayabiliyor.

Xp kurmayı deneyebilirsin.
  • Teşekkürler
  • isletim sistenim vistami yere oleyse tmam zati muonline dusmani sanki melet:D
  • Bişey anlayamadım
  • isletim sistemin vistami? vistaysa melet tam muonline dusmani da:D
  • pardon yukaridaki windows7 gormedim bi clienti baska bi yerden indir yani baska client kulan baqalim oluyomu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vistada girebiliyorum, win7 de hata veriyor, vista yüklü olan pc deki silenti yükledim, hata veriyo, sonra sitesinden tekrar indirdim, aynı hata devam ediyor. Hata veren pc de sezon4 bir server denedim açıyor, gayet normal bir şekilde hemde...
    Uyum sorunu giderme falan var onları denedim olmadı, orjinal win7 varken sahte wista veya xp kullanmakda biraz cazip gelmiyor bana, ama uyuz oldum yapabirimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Vistada girebiliyorum, win7 de hata veriyor, vista yüklü olan pc deki silenti yükledim, hata veriyo, sonra sitesinden tekrar indirdim, aynı hata devam ediyor. Hata veren pc de sezon4 bir server denedim açıyor, gayet normal bir şekilde hemde...
    Uyum sorunu giderme falan var onları denedim olmadı, orjinal win7 varken sahte wista veya xp kullanmakda biraz cazip gelmiyor bana, ama uyuz oldum yapabirimde

Xp Yi Yükle Bende Orjinal Keyleri Var. Orjinal Yaptırırız Sorun Değil..

• eger bi server icinse guzelim win7 exp ye cevirme sahsen en iisi win7 coq super yapmilar tek tusla hersey elinde:D sen eniisi baska servere baq baba:D
  • Ya xp kurmaya çalıştım bu velet direk açılıyo, cd den başlatma falan yok, açtıktan sonra takıyorum xp cd sini kur diyorum, sizin işletim sisteminiz daha güncel yükleyemessin diyo,
  • Nalet win7 sezon3 den eskileri açmıyor
  • win7 biti kaç 32mi 64mü ?
  • 64
  • baba bende de baya problem yasadim ama windows 7yle sona hepsini azimle yendim seninki gibi bi problem ilk kez goruyorum :D ama insallah calisir bende manyaq super Gosteriyo bi tam ekran yaamiom ondan baska hersey super
  • 32 bit olasydı hiç bir sorun olmazdı sanıyorum.
  • Hmm belkide haklısındır ben bıktım XP yükleyemedim pc desteklemiyormuş vista yükledim sonra kablosuz internet ağı kuramadım sürücüsü yüklenmedi bende kablo çektim bilgisayarın içine ettim :D ama artık full screen ve artık sezon 2 ler çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.