SIMDI FEM VE BASKA BIR KAYNAKTAN ORTAK OLARAK CUMLE CESITLERINI ANLATACAGIM ZEVKINE:olabildigince aklimdan yazmaya calisacagim ama sonra kontrol edecegim Simdi cumleler var,yapisina gore var,anlamina gore cumleler var,oge dizilisine gore cumleler var,yuklemin yerine gore cumleler var...Baslayalim Yuklemin yerine gore cumleler yani oge dizilisine gore cumleler, ikisi ayni sey demek.burda devrik ve kuralli cumleler var,siz zaten bilirsiniz.Anlamina gore cumleler vardir,olumlu anlamda cumleler,olumsuz anlamda cumleler,soru anlaminda cumleler,unlem anlaminda cumleler,sart anlaminda cumleler,istek anlami tasiyan cumleler,emir anlami tasiyan cumleler. basliyoruz hazir olun bakin bunlari ezbere bilin EKSILTILI CUMLE:YUKLEMI SOYLENMEYEN CUMLE,YUKLEMI OLMAYAN CUMLE ANLAMCA OLUMSUZ CUMLELERI AYIRT ETMEK ICIN O CUMLEYI BASKA BIR INSANA SIZ SOYLEYIN ANLAMI OLUMLUYSA ANLAMCA OLUMLU OLUR MESELA ANNE BENIM DERT CEKMEYE DERMANIM MI VAR?HAHAH YIGIT TAS YUREKLILER NE ANLAR BENIM HALIMDEN KNKA ..BU CUMLEDE GORURSENIZ SOYLENINCE ANLAMCA OLUMSUZ ANLAMCA OLUMLULARA BAKALIM ROB SIZIN NASIL CALISTIGINIZI BILMEZ MIYIM?ANLAMCA OLUMLU CUNKU BILIRIM DENMEK ISTENIYOR ISTEK CUMLESI:ISTEK ANLAMI TASIMALI YANI FUNDA HADI SEVISELIM,YANI SEVISMEYI ISTIYORUM YALNIZ BURDA BAZI CATLAK NOKTALAR VAR ORALARI SONRA ANLATACAGIM ISARETLEDIM
güzel olmuş
onistoO
kullanıcısına yanıt
saol bekle daha matematige geleyim burda canli canli permutasyon olasilik sevisecegiz