Şimdi Ara

Can Sıkmayan Güzel MMORPG Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
12.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Last Chaos,Shaiya,Football Superstars,Metin2,Imagine bilmemne diye bi japon oyunu,Combat Arms,Risk Your Life 2 (Şimdide Jade Dynasty indiriyorum) hariç güzel grafikli,cansıkmayan,F2P dediğimiz beleş bir MMORPG arıyorum.Fantasy,Shooter,Spor tercihimdir.Strateji önermeyin
    Aeria Games in başka oyunu varsa(12 Sky,Shaiya,Last Chaos,Project Torque hariç) onlar öncelikli tercihimdir.
    Teşekkürler

NOT:Forumları falan hep dolaştım.Ama yorum yapan pek yok.Bu yüzden konu açtımm ki sizinde yorunlarınızı almak istedim.
    Teşekkürler

• jade dynasty indirdim oynuyorum çok sıkıcı 30-40 tane npc var level kasamıyorsun görev istiyor görev yaparkende en az bi 150 m yürü diğerine ordan yürü geri gel böyle 3 defa yap %20 al...

yani herhangi bir güzelliği yok boşuna 1.5 gb indirmişim diyorum..
  • Bence Dragonica'yı denemelisin 2 boyutlu Mapple Story'i aratmayan süper bir oyun :) Tek farkı aşağı yukarıda gidiyorsun...Mission Mapları olsun skilleri olsun grafikleri olsun her şeyiyle cok eğlenceli bir oyun Forumda konusunu görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynet01 -- 2 Temmuz 2009; 21:21:49 >
  • güzel grafik için silkroadı denemelisin.. ama biyere varmak için cebi biraz yakıyor haberin olsun ^^
  • güzel grafik silkroad ?
  • cabal online çok iyi. Karakter olarak blader veya fs aç
  • quote:

jokerX::::jade dynasty indirdim oynuyorum çok sıkıcı 30-40 tane npc var level kasamıyorsun görev istiyor görev yaparkende en az bi 150 m yürü diğerine ordan yürü geri gel böyle 3 defa yap %20 al...

yani herhangi bir güzelliği yok boşuna 1.5 gb indirmişim diyorum..

ya arkadaşım oyunu çözememişsin seviyen yetmemiş daha boş boş konusuorsun

hepside yalan kardeşim hiçte öyle degil.....JD yi tavsiye ediorum^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @osmanlubu gerçekten sıkıcı bi oyun hero online dan bi farkı yok
  • grafiği idare eder hayatta can sıkmaz şuanlık oyun Karahan Online full türkçe tabanlı tw2 nin versiyonu ama herkes türk oldugundan daha 1 kere bile sıkılmadım Ulubatlı servera gelebilirsin bizim tayfa full geceli sabahlı oyunda ben arada giriyorum ama yinede levelim iyi 87im şuan yarına kadar serverlar bakımda datacenterda bir problem oluşmuş.

oyundaki nikim Draw
    ırk azgın pars
    level 87
    Aile Efendisi

aileye alırım 1 dakka canın sıkılmaz her şeyde yardımımız olur gelrsen mutlu olursun emin ol :D.

aile ortamımızda tek item param lafı yapan 1 adam bulamazsin adamın 2tane ayni silahindan olsun hemen bi başkasına sorar lazımsa verir aile dediğinde böle olur saten şuan aile seviyesi 1 . serverlar açılınca 2. seviye olucak.

Unutma server Ulubatlı nik Draw ırk Azgın Pars
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

@osmanlubu gerçekten sıkıcı bi oyun hero online dan bi farkı yok

hiçte bile oyunu bilmilmiorsun hiçbir şekilde çözememişsin en fazla kaç lvl yaptın allah aşkına hiç tartışmayacagım bile seninle senin gibilerini çok gördüm çok sıkıcıymış pehh!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

@osmanlubu gerçekten sıkıcı bi oyun hero online dan bi farkı yok

hiçte bile oyunu bilmilmiorsun hiçbir şekilde çözememişsin en fazla kaç lvl yaptın allah aşkına hiç tartışmayacagım bile seninle senin gibilerini çok gördüm çok sıkıcıymış pehh!!

Millet senin zevkine uyup oyunu beğenecek diye birşey yok, her beğenmeyeni oyunu çözememekle suçlamışın. Bence sen insanlarla konuşmasını çöz de öyle gel konuş.

"Saldırgan davranış, nedensiz veya nedeni kıyaslanamayacak derecede yüksek oldugunda antisosyal bir kişilik yapısını gösteriyor. Aynı sekilde, böyle saldırgan bir davranısın ortaya cıkmasını gerektirecek bir nedenin var olmasına ragmen, saldırgan bir cevap verilmediginde yada nedeni ile kıyaslanamayacak derecede zayıf bir karsılık verildiginde, bu durum cogunlukla yetersiz kişilik veya pasif bir kişilik yapısına işaret ediyor. Normal bir kişilik bu ikisinin arasındaki dengede saklıdır."

Hakikaten doğru bu kuram.

• insanlarla konuşmak umrumda degil emin ol neden böyle konustugumu anlardın benim yerimde olsan oyunuda daha 5 lvl e kadar oynamış ve birşeyini anlamamış ve ayrıca üstüne birde yok bintane quest var ne yapıcam kasıcak yerleri söylesenize falan filan yarım saat oynamakla bu karara varılmaz^^
    çok gördüm böylelerini artık sıkıldım:..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 3 Temmuz 2009; 0:52:47 >
  • quote:

insanlarla konuşmak umrumda degil emin ol neden böyle konustugumu anlardın benim yerimde olsan oyunuda daha 5 lvl e kadar oynamış ve birşeyini anlamamış ve ayrıca üstüne birde yok bintane quest var ne yapıcam kasıcak yerleri söylesenize falan filan yarım saat oynamakla bu karara varılmaz^^
    çok gördüm böylelerini artık sıkıldım:..

Senin bu yaptığına yargısız infaz denir. Nereden biliyorsun söz konusu arkadaşların 3 gün oynamadan bu yorumu yaptıklarını? Bilemezsin. Öyle olsa zaten yorumlarından anlaşılırdı ve ben de karşı çıkardım. Ayriyeten zevkler ve renkler tartışılmaz. Koskoca WOW'un bile Quest mantığından sıkılanlar var ve saygı duyuyorum. Bilmem anlatabildim mi...
  • ii tmm yargısız infaz yapıorum çok büyük bir suç işledim konu burda kapansın ^^
  • Bir de ukalalık yapıyorsun. Evet şimdi konu kapanabilir.

Bu arada T-MAC*1 Dragonica ve Dekaron şiddetle öneririm, eğer Stratejik oynamaktan zevk alıyorsan Dofus da özel olarak tavsiyemdir.
  • evet ukalayım varmı bir diyecegin ^^
    asıl şimdi kapanabilir^^
  • rappelz online ı dene oyun türkçe,türk serverı var grafikler güzel bi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 3 Temmuz 2009; 10:51:12 >
  • dofus p2p deil mi ?
    free bi yere kadar gidiyor diye biliodum
  • quote:

evet ukalayım varmı bir diyecegin ^^
    asıl şimdi kapanabilir^^

ukala değil küçük veya az gelişmişsin kısaca erdem yoksunluğuda denebilir. kişisel gelişim kitapları ve birkaç seans piskolojik yardım tavsiyem ayrıca konuya karışmamın nedeni şudur bir insan kamuya açık bir forumda böyle dengesizce konuşmamalıinsanlar umrunda değilse insanların bulunduğu forumlarda takılma
  • of psikolojim bozuksa bundan sizene tavsiyen için teşekkür ederim ama çok boş konuşmanızı simdi anlıorum olamazmı belki ozman moralim bozuktu yada birşeye kızmısımdır....

ayrıca az gelişmişim demek anlıorum nedense herkese göre farklıyım^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.