Çanak antenciye gittim. Yakın mesafede bakır kablo iyi çekmez dedi. Böyle bir şey var mı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çanak antenciye gittim. Yakın mesafede bakır kablo iyi çekmez dedi. Böyle bir şey var mı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antenci baya bi üfürmüş. İletkenlik sıralamasında, gümüşten sonra, en iyi element saf bakırdır. Uydu anten kablosunda en iyi kablo standardı ise; RG6/u6 cu-cu serisi kablodur. Reçber, Ören, Klass gibi TSEK kalitesi belgesi almış markalarda, cu-cu serisi kablolar mevcuttur. Markaların web sayfalarından, kabloada kullanılan bakırın özelliğini incelerseniz, kaç saflık derecesinde bakır kullanıldığı belirtilir. Tabi yeni kablo çektikten sonra, kablonun dış hava ortamında kalan bölümlerini de, ince plastik helezon boru içine almak kablonun ömrünü uzatacaktır. |
Hocam çok teşekkür ederim. Çok yararlı bilgi. Kendim alayım internetten malzemeyi de anten kurulumunu onlar yapsın artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |