Şimdi Ara

Çanakkale nasıl gezilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın gece (24-10-2009) yola çıkıp pazar günü sabah 6-7 den akşam hava kararana kadar gezmek istiyorum, ancak nasıl gidilir yemek yencek yer varmı gibi sorularım var.
    yardım eden çıkarsa sevinirim.

msndende konuşabiliriz

• valla dostum geç kaldım mı bilmiyorum ama çanakkale en güzel rehber ile gezilir.en kötü gittiğin zaman orda rehberlere takıl onları dinle:)rehberden rehberede fark var tabi.bazıları olayları abarttıkça abartıyor.manevi şeyler olmamıştır olamaz demiyorum da be kardeşim yani öyle bir anlatıyorlar ki insan soğuyor valla.
  • Merhabalar

Üyesi olduğum Küçükkuyu Seltur Koop. VİP ve en az 2008 Model 14+1 ve 24+1 Kişilik araçlarıyla ulaşım konaklama ve rehberlik hizmetlerini vermektedir. Ücrette inanılmaz derecede cazip olacaktır. İlgilenirseniz eğer PM atabilirsiniz.
  • Çanakkale iki türlü gezilir, ya bir tura kaydolacaksınız, yada bir navigasyon cihazı alıphttp://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=542660 sitesinde Çanakkale için koordinatlı gezi rehberi var bunları navigasyon cihazına aktarıp yer bulma problemi olmadan kendi aracınızla gezeceksiniz.
  • ben de gıtmek ıstıyorum canakkaleye bı turlu gıdemedım
  • gelibolu yarımadası tarihi milli parkı alan kılavuzuyum. ismim mustafa numaram: 0544 894 9213 bilgi ve sorularınız için arayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.