Şimdi Ara

Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim yumurtaya alerjim var bu kadına göre ölmem lazım
  •  Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)
  • ayda 300 yumurta. 50lik paketleri 10 liraya alıyorum ben. 60 liraya gelir. ne 120si toptan alın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilitaryDR

Beyler kadın şu konuda haklı : Türkiyedeki ekmeklerin kalitesi içler acısı. Siz zannediyor musunuz buğday beyaz ? Yediğimiz ekmekler neden beyaz acaba ? Beyler Tam buğday esmer-kahverengi arasında olur. Tam buğday sağlıklıdır. Fakat maliyeti daha fazladır. Tabii ki ülkemizde ekmek gibi temel bir gıdayı "tam buğday" olarak almak için 4-5 lira ödemeniz gerekiyor. Bu ise çoğu aile için çok pahallı bir rakam.

Sonuç olarak beyaz ekmekler tamamen karbonhidrat yığınıdır. Direkt zarardır. Ülkemizde Amerikada olduğu gibi bütün vücutta yağlanma şeklindeki obezite bizde yok bu yüzden. Bizde hamur göbeği var
    Nedeni buğdayın tam buğday olmaması. Tek kullanım nedeni ucuz maliyet.

kardeş ihe de tam buğday ekmeği dilimli şekilde 1.75 e satılıyor fazlada pahalı olduğunu zannetmiyorum biz her gün alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

ayda 300 yumurta. 50lik paketleri 10 liraya alıyorum ben. 60 liraya gelir. ne 120si toptan alın beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

ayda 300 yumurta. 50lik paketleri 10 liraya alıyorum ben. 60 liraya gelir. ne 120si toptan alın beyler

yumurtacıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilitaryDR

Beyler kadın şu konuda haklı : Türkiyedeki ekmeklerin kalitesi içler acısı. Siz zannediyor musunuz buğday beyaz ? Yediğimiz ekmekler neden beyaz acaba ? Beyler Tam buğday esmer-kahverengi arasında olur. Tam buğday sağlıklıdır. Fakat maliyeti daha fazladır. Tabii ki ülkemizde ekmek gibi temel bir gıdayı "tam buğday" olarak almak için 4-5 lira ödemeniz gerekiyor. Bu ise çoğu aile için çok pahallı bir rakam.

Sonuç olarak beyaz ekmekler tamamen karbonhidrat yığınıdır. Direkt zarardır. Ülkemizde Amerikada olduğu gibi bütün vücutta yağlanma şeklindeki obezite bizde yok bu yüzden. Bizde hamur göbeği var
    Nedeni buğdayın tam buğday olmaması. Tek kullanım nedeni ucuz maliyet.

Marketlerde satılan poşetin içinde dilim şeklinde olan tam buğday ekmekleri sağlıksız mı şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)

• Moruk haklı.

Şekeri,ekmeği kestim,meyve az yiyorum.Sağlıklı kalıyorum,ölene kadar cinsel aktivitelerime devam edeceğim inşallah.

Bang bang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 23 Temmuz 2015; 10:16:51 >
  • Bundan 7-8 yıl önce eşimin bir dersine gitmistim tıp fakültesinde bir tane prof şöyle demişti tadı güzel olan her şey sağlığa zararlıdır o herif bu karatayin kocası olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Farklı şeyler söyleyecekki gündemde kalsın.

La cahil cahil konuşma,bunları bilmemek senin ayıbın.

Farklı şeyleri söyleyip,gündemde kalmakmışta mışmışta..Kadın haksız mı bunlarda sonuna kadar haklı.

Spor geçmişiniz olsaydı vücudunuzu en azından biraz daha iyi tanırdınız protein alımı,karbonhodrat,basit karbonhidrat alımı,ekmek,şeker,basit şeker,fazla meyve vs. bunların vücuttaki değişikliklerinin farkında olurdunuz.

• Diyetisyenler bu kadından nefret ediyor ve bilgisiz troll diyorlar.
    sadece hayvansal gıda ve protein ile beslenirsen bir kaç yıl içinde damar sertliği, kalp hastalığına maruz kalınabilirmiş.
  • protein tozlarına trans yağ var diye laf ediyor icerigine bakıyoruz 0 trans yağ ? ee ben bu aptal karıyı neden dinliyim o zaman daha her şeyi kolpa bu da kolpadır
  • Su zihniyet yuzunden bilim insanlarimiz beyin gocu yapiyor iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

quote:

günde 10 yumurtadan ayda 300 yumurta eder. yani 10 koli yumurta
    kolisi 10 lira olsa... ayda 100 TL... 3 nüfuslu aileyiz 300 TL yumurtaya gider
    günde 10 yumurta yedik mi başka bişey yemeye gerek kalmaz... ekmekte yemeyin diyor meyvede yemeyiz. çayı severim ama içmeyiz. şekerde alınmaz
    kadın fakirin ocağını düşünüyor valla

marketler her zaman pahalıya satar. yakınlarda yumurtacı vardır illaki. ben 50 tanesini 10 liraya alıyorum.
  • telefondaki dolandırıcılara milyon tl kaptıracak kadar aklı olan biri şunu ye bunu yeme dese nolur demese nolur. vasıflı vasıfsız herkesi profesör yapıyolar.
  • Gazlı içecekle tam buğday olmayan ekmeği anlarım da; Meyve ne alaka ya?

Gerçi bu kadın yumurta kolastrol yapıyor dememiş miydi?
  • Okuma yazma bilmeyen anneannemle ayni dogrultuda konusuyor bu nine.

• 2 yıl gıda tek okudum dgs ile şimdi beslenme diyetetikte olcam ve diyetisyen olucam belki 2 seneye bu aptal kardiyoloğun dediklerini takmayın gidin diyetisyenleri dinleyin edit:dgs ye az kaldı be :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 23 Temmuz 2015; 11:35:37 >
  •  Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxton Hale -- 23 Temmuz 2015; 11:38:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.