Şimdi Ara

Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekmeğe bu kadar şiddetle karşı çıkmasının sebebi genetiğinin değiştirilmesi. Genetiği değiştirilen ilk besin ürünü buğdaydır. Açlığa çare olsun diye glutenini arttırarak ekmeğin genetiğini değiştirdiler 1950lerde. Amerika ve israil tarafından yapıldı bu da zaten bakın genetiği değiştirilmiş besinler olsun tohumlar olsun başı hep israil çeker. Saf ekşi mayadan yapılmış ekmek bulup onları yemeye çalışın.
  • Bence popi olmak için böyle konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadın milleti trolluyor bence

• Ekmek ve tatlı kilonun başlıca sevebidir kadın haklı. Zayıf bi insansanız önce ideal kilonuza yükselmek için yiyin ama ondan sonra beslenme yumurta yoğurt kuruyemiş sebze et ve az şekerli meyveler yiyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek konusunda haklı da bu kadının dediği şeyleri yapabilmek için bir kişinin alım gücünün 3-5 asgari ücrete takabül etmesi lazım. Hem meyve saçmalığı nedir ya? Delirmiş iyice bu
  • Bu kadını dinleyen fazla yaşamaz zaten.Bir gün çıkar her gün et yiyin bulamazsanız sakatat yiyin sanki et çok sağlıklı çok organik içinde katkı yok .Bir gün çıkar protein tozu çok zararlı neden trans yağ var yuh artık.

• Ekmek ve şeker direk yağ olarak dönüyor doğru.1 portakal desen içinde 7 küp şekere bedel şeker var içinde.

Karatay'a ülkede önem verilmiyor fakat bence doğru söyledikleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben tatarım yediğim öğünde hamur olmazsa 1 tencere yemek de yesem doymam bizde bütün aile böyle allaha şükür herkesin de sağlığı yerinde, önünüze geleni yiyip bilgisayar başından kalkmazsanız o yedikleriniz yağ da olur zehir de olur ben günde 7-8 km yürüyen adamım 1.74 60 kiloyum akşam yemeğinde 1 tam ekmek yiyorum sabahlarıda yarım ekmeğe tost yapıyorum durum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayme

Yıl olmuş 2015 şu kadını hala dinleyen var mı ?

Dostum şaka mısın ? Kadının söylediklerinin doğru olduğunu biliyorsun da bu yargı niye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayme

Yıl olmuş 2015 şu kadını hala dinleyen var mı ?

öyle diyorsun da kadın çapa tıp mezunu, liverpool regional cardiac center'da master yapmış, şu an prof. ve istanbul bilim üniversitesinin rektörü. anlattığı şeyler de bilimsel.
  • Ben kadını komple dinlemeyin mi diyorum söyledikleri doğruda abartıyor ondan diyorum

• Doğrudur. Dedem tost yemiş iki gün kendine gelemedi şekeri fırlamıs. Yaslılıkk ta baya fark ediyor.

• Farklı şeyler söyleyecekki gündemde kalsın.

• Beyni yıkandı

Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentObama -- 23 Temmuz 2015; 6:26:37 >

• Kadında gram akıl olsa polisim diye arayan dolandırıcılara 10.000 tl kaptırmazdı gelip artislik yapmasın orda burda.
  • ben meyve yemeyin diyen birini daha önce hiç görmedim... sslerde de yok , kaynak alabilirmiyim ?
  • Şu bunağı prof yapmıslar bide

• Bu kadın ruh hastasıdır

• best troll in Turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Arkadaşlar bir kutu kola 100 misli şeker olarak vücuda girerse 2.5 litre için birinin vücuduna kaç yüz misli şeker girer

aslında kola en beteridir. içinde fosforik asit olmasa şekeri yüzünden kusa kusa bi hal olursunuz haberiniz yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.