Şimdi Ara

Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

yav mantıklı düşünün bi

bu kadın biz polisiz paraları balkondan aşşağıya at diyen adamlara kanmış birisi

bu kadın ne derse yavhehe.gif atıp geçin

link var mı

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/25019037.asp

Canan karatay nasıl oyuna geldim bilmiyorum bu konuda cahilim dedi

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    İngilizler karataya hakvermişler.
     Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)
  • Söylediklerinin büyük çoğunluğunu uyguluyorum ve bence çok haklı. Eti, sütü, yumurtayı eksik etmeyeceksin bir kere. Tabi bunları sağlıklı insan deyince protein tozlarıyla şişme manken olmuş erkekleri veya yediğini kusup 40 kilo kalmaya çalışan hatunları aklına getirenlerin anlaması beklenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

İngilizler karataya hakvermişler.
     Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)

''Uzmanlar'' yazmak yeterli değil. Karşısında konuştuğu sunucuların o kadına bu iddialarının kaynaklarını sorması gerekiyor ama ''uzman'' olduğu için sormaya gerek duymuyorlar.

• He canım he koskoca profesörün sizin kadar bile kafası çalışmıyor,şu yorumlara bak REZILLIK.Sinirsiz ban atin sunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın tamamen haklı boş konuşmuyor. Ama bu caps'leri de eklemeden duramayacağım
     Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi) Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Her bulduğunuzu yiyin ama spor da yapın, şunu yeme bunu yeme hikaye.

Bu adamı dinleyin

Yav he he he,sanarsin ki hic spor yapmadik bizde su laflara bak,buranin cogunlugu cahil diye kandirin cocuklari hemen,hem ne bulursaniz yiyin hem de spor yapin,yapin bakalimda o sporun gozle gorulur bir faydasini gorecek misiniz.

• Beyler kesin bilgi.

Hacettepedeki doktorlara gelen kolesterollü sayısı bu kadın yüzünden 2 katına çıkmış. Hiçbir doktor sevmiyor. Dangalağın teki işte

Cübbeli ne ise bu kadın da odur. İnananlar varsa yuh derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 23 Temmuz 2015; 14:39:29 >
  • Gunde 10 yumurta normal adami oldurur kuzen spora basladi 3 tane yedi beyaz olarak sivilcesi cikti cocuk 1 e indirdi haftanin 5 gunu 1.5 saat powerliftingdeyim ben bile 5 tane yiyorum bu kadin bos keseden salliyor

• bu aralarda herkeste saglikli beslenme,kilo verme takintisi cikti ha.
  • Bu kadın böyle diyince aksine canım kola çekiyor sübliminal bu olsa gerek

• Bu kadini takan var mi ? Apacik troll kendisi. :D
    Diger tum doktorlarin soylediklerinin tersi olan , sacma ve radikal seyler soyleyerek dikkat cekme ve kitaplarini satma çabasında.

• Şu Kadından nefret ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

quote:

Orijinalden alıntı: MilitaryDR

Beyler kadın şu konuda haklı : Türkiyedeki ekmeklerin kalitesi içler acısı. Siz zannediyor musunuz buğday beyaz ? Yediğimiz ekmekler neden beyaz acaba ? Beyler Tam buğday esmer-kahverengi arasında olur. Tam buğday sağlıklıdır. Fakat maliyeti daha fazladır. Tabii ki ülkemizde ekmek gibi temel bir gıdayı "tam buğday" olarak almak için 4-5 lira ödemeniz gerekiyor. Bu ise çoğu aile için çok pahallı bir rakam.

Sonuç olarak beyaz ekmekler tamamen karbonhidrat yığınıdır. Direkt zarardır. Ülkemizde Amerikada olduğu gibi bütün vücutta yağlanma şeklindeki obezite bizde yok bu yüzden. Bizde hamur göbeği var
    Nedeni buğdayın tam buğday olmaması. Tek kullanım nedeni ucuz maliyet.

Marketlerde satılan poşetin içinde dilim şeklinde olan tam buğday ekmekleri sağlıksız mı şimdi?

Hocam onların çoğu koruyucu dolu + taş fırına sahip mekanlar dışından aldığınız "tam buğday" genelde tam buğday olmuyor işte.
    Yani sağlıksız denilebilir o yüzden ama dediğim gibi ekmek esmerleştikçe daha sağlıklı oluyor o yüzden bulabildiğiniz en esmerini götürün :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)
  • Günde 10 yumurta yemenin vücuda fazladan bir yararı yoktur vücut fazla proteini atar eğer bb ile uğraşmıyorsanız 10 yumurta yemenin hiçbir anlamı yok sadece kaliteli sıçarsınız.

• Bu kadının dedikleri "kilo vermek isteyenler" için. Kadın her konuşmasından sonra ekliyor "eğer kilo probleminiz yoksa ekmek de yiyin istediğinizi de yiyin" diyor.
  • Para için yapmadıkları şey olmaz bunların her sözlerine hatta mümkünse hiçbir sözüne inanmamak lazım bu bunlara.
    Gündemde kalmak için uydurdukları yalanlardan bir diğeri..

• Poh yiyin

• Tipik bir popüler kültür figürü, televizyon doktoru.

Ben hiçbir dediğini kaale almıyorum. Akademik kariyeri de umrumda değil. Dünyadaki tek doktor bu kadın değil sonuçta. Kaldı ki referans gösterdiği ve katkıda bulunduğu doğru dürüst bir akademik kaynak da yoktur.

Zayıflamak isteyenler doğru dürüst bir diyetisyene gitsin, ölçümlere göre diyet programı alsın ve uygulasın.

Bizim halkımızda spor eksikliği olduğu için, en pratik yol olarak, işte böyle kanal kanal dolaşan televizyon doktorlarını kaale alınıyor. Kilo vermede en önemli şey hareket. Ben de geçen yıl bir diyet programı uyguladım ve 10 kilo verdim; fakat verdiğim kilolar sporsuzluk yüzünden hep kastan gitmiş, yağdan ise yok denecek kadar az. :) Zayıflamış görünüyordum; ama iyi bir yönde zayıflama değildi bu.

Ayrıca, "'uzman' sıfatı ile tanıtılan bir gizli özne" ve "bir tanıdık", akademik referans değildir. Açıklamalarda "uzmanlar" diye geçiştiriliyor, çıkıp açık referans sorsa biri bir şey diyemezler. "Bir tanıdığım" muhabbetine girmiyorum bile.

Bir diğer anlamadığım şey de genelleyici ifadeler kullanması. Herkesin metabolizması, bünyesi aynı değil. Sen "10 yumurta ye", "Meyve yeme" derken neye göre, kime göre diyorsun? "Kilo probleminiz varsa" çok genel bir ifade. Benim yukarıda uyguladığımı söylediğim diyet programında her gün ara öğün olarak 1 porsiyon meyve vardı mesela.

Saçma sapan şeyler... Tekrar söylüyorum; kaale bile alınmaz. Akademik kariyeri de umrumda değil.

"Profesör doktor" ünvanı Haydar Baş'ta da var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 23 Temmuz 2015; 17:11:07 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.