Şimdi Ara

Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi kendine çare bulamamış sallayın herşeyden yiyin dinlemeyin bu kadını,
  • bi dediği bi dediğini tutmuyor ki aga
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JilberProduct

    Meyvelere çok fazla ilaç koyuyorlarmış. Doğal yetişen meyve sebze çok azmış bu yüzden fazla yemeyin diyor. Doğal bir meyve bulursanız tabi ki affetmeyin, yiyin diyor. Tereyağın, zeytinyağın da doğalını tüketin diyor.

    Sizin gibi her şeyi totosundan anlayanlar yüzünden bu kadınla yıllarca alay edildi. Ne oldu şimdi bütün dünya Canan Hoca'nın yıllar önce söylediği şeyleri söylüyor

    Doğal olup olmadığını nasıl anlayacağız? Kime güveneceğiz?

    Hadi bunu geçtim, doğal olanını nasıl bulacağız?

    Herkesin bağı bahçesi mi var? "Organik meyve-sebze"lerin ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Kaldı ki organik ürünler de oldukça pahalı.
  • Hadi ekmegi anladikta meyveyi abartmamak kosuluyla kimseyi dinlemez yerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Canan Karatay :Meyve hiç yemeyin,ekmek yemeyin...(SSler geldi)
  • O değilde drogba amerikaya transfer olmuş burda gördüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MilitaryDR


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkH3R0


    quote:

    Orijinalden alıntı: MilitaryDR

    Beyler kadın şu konuda haklı : Türkiyedeki ekmeklerin kalitesi içler acısı. Siz zannediyor musunuz buğday beyaz ? Yediğimiz ekmekler neden beyaz acaba ? Beyler Tam buğday esmer-kahverengi arasında olur. Tam buğday sağlıklıdır. Fakat maliyeti daha fazladır. Tabii ki ülkemizde ekmek gibi temel bir gıdayı "tam buğday" olarak almak için 4-5 lira ödemeniz gerekiyor. Bu ise çoğu aile için çok pahallı bir rakam.

    Sonuç olarak beyaz ekmekler tamamen karbonhidrat yığınıdır. Direkt zarardır. Ülkemizde Amerikada olduğu gibi bütün vücutta yağlanma şeklindeki obezite bizde yok bu yüzden. Bizde hamur göbeği var
    Nedeni buğdayın tam buğday olmaması. Tek kullanım nedeni ucuz maliyet.

    Marketlerde satılan poşetin içinde dilim şeklinde olan tam buğday ekmekleri sağlıksız mı şimdi?

    Hocam onların çoğu koruyucu dolu + taş fırına sahip mekanlar dışından aldığınız "tam buğday" genelde tam buğday olmuyor işte.
    Yani sağlıksız denilebilir o yüzden ama dediğim gibi ekmek esmerleştikçe daha sağlıklı oluyor o yüzden bulabildiğiniz en esmerini götürün :)

    Teşekkürler hocam




  • abi masa başında akşama kadar oyun oynayan klavye prof. ları oturduğu yerden canan karataya laf ediyor ya ona yanıyorum ben.
  • Bu kadına göre protein tozu da kullanmamak lazım. Yahu geçin şu insanları, medyatik soytarından başka bir şey değiller.

  • Bu kadın her şeyi yasakladı. Geriye tek şey kalıyor, sanırım onu yedirmenin peşinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın farklı olup, tanınmak-ilgi çekmek istiyor. Siz de böyle konular açıp işin tuzu biberi olmayın.

    Çıkıp televizyon kanallarından insanları küçümsemeyi iş biliyor kendine. İlk önce nasıl dolandırıldığını, nasıl saçma sapan tuzaklara gelip tonla para kaptırdığına açıklık getirsin. Sonra konuşuruz bu ekmek konularını..

    Not: Sabah akşam meyve yerim, hem de öyle böyle değil. Haftada çok çok rahat 5-6 kg yiyorumdur, hala yaşıyorum. Bu kadına kalırsa bir hafta demeden gitmem lazımdı.
  • Ben çiftçi ve Ziraat mühendisiyim. O yetiştirilen meyvelere ne kadar kimyasal gübre ve ilaç verildiğini biliyor musunuz? Yediğiizn meyvenin size hiçbir faydası olmadığının sadece vücuduna fazladan şeker girdiğinin bilincinde misiniz? Yediğiniz ekmeğin buğdayının zamanında tohumunun genetiğiyle oynandığının bilincinde misiniz? Daha fazla ürün elde etmek için tohumların, bitkilerin genetiğiyle oynandığının insan sağlığının hiçe sayıldığının bilincinde misiniz? Şimdi kadın buna dayanara ekmek çeşitlerini yemeyin, meyve yemeyin dediği için niye tepki gösteriyorsunuz? Zaten bunlar herkesin bildiği gerçekler, kadın sizin bilmediğiniz bir şey söylemiyor. Daha sonra fabrikasyondan geçmiş yumurta yemeyin diyor o dediği de doğru.. Kendimi bildim bileli kendi beslediğimiz tavukların yumurtalarından yerim hiç rahatsız etmez ama markette orada burada satılan yumurtalar beni rahatsız ediyor. Ayrıca doğal bir zeytinyağının veya tereyağının insan vücudıuna bir zararı olmaz, bakın doğal diyorum markette satılan değil. Ayrıca kadın spor yapın diyor bas bas bağırıyor bu konuda. Bol bol yürüuyün, yüzün, çeşitli spor dallarıyla ilginenin vs. söylüyor. Şimdi bu anlatılanlardan hangisi yalan hangisi sizin kabul etmediğiniz gerçekler? He protein tozu zararlıdır vs. der orasını ben bilmem anlamam protein tozundan ama diğer dedikleri doğru kadının. Niye böyle aşırı tepki veriliyor bu forumda anlamıyorum.




  • Bunu dinleyen var mı
  • Güzel yazmışssınız hocam,
    Bu arada sizin hafızanız komple silinmemişmiydi(one piece devrimci kuma)
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Hasırşapka korsanlarına son kıyağımı yapıp kendimi feda ettim
  • o değil her diyette sık ve az yiyin diyor bu kadın az ve sık yemek en tehlikelisi demiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emr089

    o değil her diyette sık ve az yiyin diyor bu kadın az ve sık yemek en tehlikelisi demiş

    Sık yemek pankreas kanserine yol açıyomuş.
  • Karatay'ı boşverde sarışın bağyan için ekmeği falan bırakırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Ekmeğe bu kadar şiddetle karşı çıkmasının sebebi genetiğinin değiştirilmesi. Genetiği değiştirilen ilk besin ürünü buğdaydır. Açlığa çare olsun diye glutenini arttırarak ekmeğin genetiğini değiştirdiler 1950lerde. Amerika ve israil tarafından yapıldı bu da zaten bakın genetiği değiştirilmiş besinler olsun tohumlar olsun başı hep israil çeker. Saf ekşi mayadan yapılmış ekmek bulup onları yemeye çalışın.

    Glüten ve buğday alerjisi bu gdo işlemlerinden sonra çıkmış ortaya.

    Tam buğdayın neden daha pahalı olduğunu anlayamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Ekmeğe bu kadar şiddetle karşı çıkmasının sebebi genetiğinin değiştirilmesi. Genetiği değiştirilen ilk besin ürünü buğdaydır. Açlığa çare olsun diye glutenini arttırarak ekmeğin genetiğini değiştirdiler 1950lerde. Amerika ve israil tarafından yapıldı bu da zaten bakın genetiği değiştirilmiş besinler olsun tohumlar olsun başı hep israil çeker. Saf ekşi mayadan yapılmış ekmek bulup onları yemeye çalışın.

    Glüten ve buğday alerjisi bu gdo işlemlerinden sonra çıkmış ortaya.

    Tam buğdayın neden daha pahalı olduğunu anlayamıyorum.

    Ya aslında en doğalı halk ekmekten katkısız un alacaksın ya da güvenilir markalardan glutensiz unlar var. Evde kendin yapacaksın ekmek makinesinde. Keten tohumlu falan yapacaksın hatta çok güzel oluyor.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.