Şimdi Ara

canavar gibi bir santrafor şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok çok iyi bir santrafor almalıyız illa isimli olmasına ya da yılda 20 gol atmasına gerek yok elmander örnek alınmalı bu transfer yapılırken birde çok kaliteli olmasa da her maç rahat 11-12 km koşan bir orta saha alınmalı.çok bi maliyet olmaz bu transferler yapılırken özellikle almanya piyasası iyi takip edilmeli.doğru hamleler yaparsak çok rahat bu ligi domine ederiz hatta önümüzdeki yıl da rahat ederiz.

Kadro da bir sürü çöp var 3-5 demeden hepsi kovulsun.alt yapıda iyi çocuklar var onlara da ufaktan süre vermek lazım

• Birdeeeee;
    Telles Altınkulu nun dediği gibi bi bek çıksaydı, Olcan transferi sol kanatta uyum sağlasaydı, Tarık yabancı sınırı yüzünden oynayamadığı sağ bekte oynasaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Birdeeeee;
    Telles Altınkulu nun dediği gibi bi bek çıksaydı, Olcan transferi sol kanatta uyum sağlasaydı, Tarık yabancı sınırı yüzünden oynayamadığı sağ bekte oynasaydı.

Altan Tanrıkulu yazacaktım Altınkulu yazmışım Olcan da sağ kanat olacak birde Sanrıım uykum gelmiş benim yatma vaktidir.
  • quote:

quote:

Birdeeeee;

Altan Tanrıkulu yazacaktım Altınkulu yazmışım Olcan da sağ kanat olacak birde Sanrıım uykum gelmiş benim yatma vaktidir.

asjdjjfjf bencede yat sen

• ilerde baskı yapıp topu ayağında tutacak adam lazım kim olursa olsun bu özllikleri olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forvenor

ilerde baskı yapıp topu ayağında tutacak adam lazım kim olursa olsun bu özllikleri olsun
    almeida'yi alacaktiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

almeida'yi alacaktiniz.

Alıntıları Göster
    çare adebayor,devre arası spurs göndermeye çalışacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşkeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tagriel

Keşkeeeee
    @Tagriel @WINTER IS COMING

Senelik 5-6 milyon avro kazanan adamı nasıl alcaz beyler, onu da söyleyin bari, bonservisine değinmiyorum bile bu yokluta
  • quote:

Senelik 5-6 milyon avro kazanan adamı nasıl alcaz beyler, onu da söyleyin bari, bonservisine değinmiyorum bile bu yokluta

kontratı sezon sonu bitiyor maaşı dediğin gibi yüksek olduğu içi spurs devre arası yollama peşinde, aynı ws transferi gibi drogba transferi gibi fırsat transferi

oynamayıp kadroda duran 10 kişi var zaten 1 den aşağı alan yok onlardan başlanabilir gönderilmeye ya da selçuk burak hamit yıllık maaşları 4 e yaklaşıyor bunlardan 1ini yollasak yeter
  • Burak var kunteper gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

kontratı sezon sonu bitiyor maaşı dediğin gibi yüksek olduğu içi spurs devre arası yollama peşinde, aynı ws transferi gibi drogba transferi gibi fırsat transferi

oynamayıp kadroda duran 10 kişi var zaten 1 den aşağı alan yok onlardan başlanabilir gönderilmeye ya da selçuk burak hamit yıllık maaşları 4 e yaklaşıyor bunlardan 1ini yollasak yeter

Eboe ve Pandev den kurtulması lazım. Devre arası eğer yabancı sınırı değişmezse o zaman Muslera-Melo-Chedjou-Snijder-Bruma dan biri yine kesik yiyecek.Neyse hele bi devre arası gelsin radikal bi değişim bekliyorum yönetimden.

• Size zenci forvet lazım
  • Bacca :D
  • O welliton'u biz alsaydık
    adebayor çok para ister veremeyiz
    Aslında Obafemi Martins gelse
    Hamza Hoca bulur bize bir Niasse
  • Gyan lazim bize, zaten nasil oynadigini biliyorum ama ozellikle son Dunya Kupasinda izledigimde bir kez daha mest oldum, pozisyon kacirmasi benim icin sorun degildir onemli olan takimi oynatmasi ve pozisyona sokmasidir. Almanya ve diger grup maclarini acip izleyin, nasil duvar oldugunu, nasil ver kaca girdigini, sirti donuk neler yapabildigine bir bakin. Top ayagindayken kolay kaybetmiyor, ayagi yere saglam basiyor hizlo guclu kuvvetli, bire bir becerisi yuksek. 2 kotu tarafi var, yasi ve her Afrikali kokenli futbolcuda olan (bazen) bencilligi. Burak kazmasinin kacirdiklari ve beceriksizliginden sonra Gyan'in bencilligi yok denecek kadar az geliyor gozume.
  • Care canbaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

Care canbaz
    Nasıl Fb 98 den beri transferi şahenklere doğuş gruba yaptırıyor.Bulun bir adam alsın lan Benteke'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Burak var kunteper gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Nasıl Fb 98 den beri transferi şahenklere doğuş gruba yaptırıyor.Bulun bir adam alsın lan Benteke'yi

Alıntıları Göster
    OUMAR NİASSE keşke alabilsek :( :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.