Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 12 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum daha önce de yolladığım videolar olmuştu bu ilk yayınlanan videom. Editörlerin seçtiği videolar ile herkesi memnun etmek mümkün değil, belki oylama gibi bir sistem getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange20 -- 18 Eylül 2014; 17:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel çalışma olmuş elinize sağlık.

Ayrıca challenge accepted
  • @Havya Makinesi
    Ben beğendim. Gol öncesi hareket çok güzeldi. Yayınlanmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 18 Eylül 2014; 16:18:49 >
  • Birinci seçtiğiniz video aslında bir bug ürünü. Fifa 15'de havadan gelen topa vole durduğunda gol oluyor, nereden vurduğun önemli değil.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidou2008

Max Payne 3'le birinci olacağımı düşünüyordum açıkçası :) Ps3'le oynarken gerçekten zorlanmıştım ikinci oldu denildiğinde de sevindim açıkçası çünkü birinci olan hareketin benim hareketten çok daha iyi olabileceğini düşündüm :) ama tatmin olmadım geçen haftalardaki birinci olan hareketler çok iyiydi , yinede tebrik ediyorum birinci olan arkadaşı . çok hoşuma gitti bu etkinlik zaten ilk kez katılmıştım :) Bsc gerçekten türkiyenin en iyi oyun tabanlı sitesi oyuncularla böyle güzel etkinliklerle irtibat halinde olmaları sevindirici :)

ben seninkini birinci sanmıştım hocam ondan sonra 1 video daha varmış meğer, ama haketmişsin gerçekten

• max payne 3 arkadaş efsane oynamış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.