Şimdi Ara

Canavarı kontrol et (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Her hafta düzenli olarak 40 maç sohbet ban alıyorum.O beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım?

Pişman mısın kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diger videoda ocelote gözyaşlarını kontrol etsin pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porphyrogenitus

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Her hafta düzenli olarak 40 maç sohbet ban alıyorum.O beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım?

Pişman mısın kardeş

Yine olsa yine söverim.Midde zyraya çivili zırh çıkan herife yine söverim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

biraz önce oyunda 2-16 vayne 3-14 udyr 5-12 tryn vardı şimdi bunlara sövülmez de ne yapılır.adam her seferinde tek başına gitti 5v1 attı trollediğinden de değil bildiğin moronluğundan ama yok sövünce sövdün oluyor...

ben de eskiden öyleydim de şimdi o adamlara bile hakaret etmiyorum sorun bende mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

biraz önce oyunda 2-16 vayne 3-14 udyr 5-12 tryn vardı şimdi bunlara sövülmez de ne yapılır.adam her seferinde tek başına gitti 5v1 attı trollediğinden de değil bildiğin moronluğundan ama yok sövünce sövdün oluyor...

ben de eskiden öyleydim de şimdi o adamlara bile hakaret etmiyorum sorun bende mi

neden bunu bir sorun olarak görüyorsun ? amacın laf sokmaksa pek iyi bir yöntem değil bu ? trafikte adam sarı ışıkta ilerlemiyor diye küfreden insanlarn gelip burada farklı şeyler söylüyor olması garip.acaba biz demi aynı tipler gibi trafikte sövüp oyunda sakin bir havaya bürünsek ?

• Laf sokmak degildi amacim sadece garip bir sekilde sakin kalabilme yetenegi helistirdigimi ifade etmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.