Şimdi Ara

Canavarı kontrol et (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel video + rep
  • Hahaha şuna daha çok güldüm ;

jimson maranan 42 dakika önce
    next video Ocelote - Controlling the Tears
    Yanıtla · 118
  • günah çıkarma konusu olmuş la burası helal size
  • Güzel video gerçekten, paylaştığın için teşekkürler dostum.Benim sabrım biraz fazla o yüzden böyle sorunlarım pek yok ama yinede video için sağol, arkadaşlarımla paylaşacağım.
  • Güzel video
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgelX

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Adamlar feedliyordu durmadan bende mid gidiyorum oldum 2 kere ben yeniden doğacakken biri geldi karşımdaki teemoya öldü. Sonra başladı bana saydırmaya kasmışsın herifi falan. Dedim ne yapabilirim oldum işte. Adam afk kal daha iyi dedi. Tamam dedim tüm maç afk kaldım.pişman değilim takım sonuna kadar hak etti

aynı olay başıma geldi. bir adam takimimidaki varusa AFK kal dedi. adam senin gibi düşünüp afk kaldı. sadece 1 flamer yüzünden tüm takımı cezalandirmak noobluktur. noobsun hep noob kalacan

Tüm takım bana ana avrat sövünce bu noobluk değil diye düşünüyorum. Afk kalmasamda dayanamayıp quit atardım

• quote:

quote:

quote:

Adamlar feedliyordu durmadan bende mid gidiyorum oldum 2 kere ben yeniden doğacakken biri geldi karşımdaki teemoya öldü. Sonra başladı bana saydırmaya kasmışsın herifi falan. Dedim ne yapabilirim oldum işte. Adam afk kal daha iyi dedi. Tamam dedim tüm maç afk kaldım.pişman değilim takım sonuna kadar hak etti

aynı olay başıma geldi. bir adam takimimidaki varusa AFK kal dedi. adam senin gibi düşünüp afk kaldı. sadece 1 flamer yüzünden tüm takımı cezalandirmak noobluktur. noobsun hep noob kalacan

Tüm takım bana ana avrat sövünce bu noobluk değil diye düşünüyorum. Afk kalmasamda dayanamayıp quit atardım

ignore yap devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ignore yap devam et.

Adamlara yardıma gelin dedim kıllarını kıpırdatmıyorlar 5 ide miiden geliyor adamlar hala topta basede falan takılıyorlar

• Flame i sadece kuzenime ve kardeşime yapıyorum onun dışında hiç flame yapmadım , hiç chat ban almadım
  • he just told me, ''Dude, you actually made me feed so bad that game . '' agladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Feederlara lafım yok ama normal game veya draft pick girince last pick olup top or troll mid or troll falan yazanlara gıcığım ' lan hayvan herif en boktan elo senin bırak ne kalırsa onu oyna' diyesim geliyor

top ve mid son picklenir zaten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Feederlara lafım yok ama normal game veya draft pick girince last pick olup top or troll mid or troll falan yazanlara gıcığım ' lan hayvan herif en boktan elo senin bırak ne kalırsa onu oyna' diyesim geliyor

top ve mid son picklenir zaten ...

Sorun last pick değil en yeteneksiz adamın mid or feed yazması.
  • Geçen gün küfür ettiler.Ölümüne trolledim.Pişman değilim.
  • Isteyerek feedleyen veya trolleyrnlere yagdiriyorum ama istemeden feedliyor gibiyse moralmen yuksek tutmaya calisiyorum ama tfde mallik yapan kim olursa olsun soverim

• Ağız benim küfür benim, ağız benim küfür benim banane flame yapıcam ben
  • Güzelmiş. Aslında bir oyun için insanın delirmesi saçmalık gibi geliyor ama oynayan bilir diyorum. Bugün Rankedda yanımdaki supporta deli gibi flame yaptım , ben küfür etmem ama çok rahasız ederim; adama afk kal sil şu oyunu gördüğüm en kötü oyuncusun falan dedim ve kaybettik. Hayır ilk 2 bariz hatasına çıt çıkarmadım ama adam devamlı aynı hatayı göz göre göre yapınca insan sinirleniyor. Keşke yapmasaydım çok pişmanım, her şeyden önce sakin kalmak ve zevk almaya bakmak önemli yoksa elo falan boş işler sadece ego tatmini.
  • Yav he he
  • Ders aldım..
  • biraz önce oyunda 2-16 vayne 3-14 udyr 5-12 tryn vardı şimdi bunlara sövülmez de ne yapılır.adam her seferinde tek başına gitti 5v1 attı trollediğinden de değil bildiğin moronluğundan ama yok sövünce sövdün oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.