Şimdi Ara

Canavarı kontrol et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu gün girdiğim bi oyunda top lane hariç butun laneler iyi gidiyodu fakat top lane surekli feedliodu tabi bende dayanamadım başladım buna git afk kal oyunu sil diye saymaya yanlız adamın tek soyledigi sey de senin yuzunden b*k gibi hissediyorum :( oldu mactan sonra bu videoyu görünce kötü hissettim kendimi benim gibi toxic player olup kendini düzeltmek isteyenler izlemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwartan* -- 30 Temmuz 2013; 5:26:26 >

• aynen abi iyi gitse bile oyun takım içi en küçük flaming/hakaret/dalga geçme adamı moralman etkiliyor.
    -tam yerine bi video olmuş güle oynaya oynadıktan sonra harbiden oyun çok daha iyi.

seviyorum bu fularlıyı
  • ozılatın tipe bak ılıdı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

aynen abi iyi gitse bile oyun takım içi en küçük flaming/hakaret/dalga geçme adamı moralman etkiliyor.
    -tam yerine bi video olmuş güle oynaya oynadıktan sonra harbiden oyun çok daha iyi.

seviyorum bu fularlıyı
    Feederlara lafım yok ama normal game veya draft pick girince last pick olup top or troll mid or troll falan yazanlara gıcığım ' lan hayvan herif en boktan elo senin bırak ne kalırsa onu oyna' diyesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Feederlara lafım yok ama normal game veya draft pick girince last pick olup top or troll mid or troll falan yazanlara gıcığım ' lan hayvan herif en boktan elo senin bırak ne kalırsa onu oyna' diyesim geliyor

Alıntıları Göster
    FULAR+XPEKE=CRYLOTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QmDoka -- 30 Temmuz 2013; 5:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

ozılatın tipe bak ılıdı iyice

Bu yorumu okuduktan sonra bidaha baktım ve gerçekten oyle gelmeye başladı. Tamamen piskolojik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgagalin

quote:

Bu yorumu okuduktan sonra bidaha baktım ve gerçekten oyle gelmeye başladı. Tamamen piskolojik

Alıntıları Göster
    Daha az önce arkadaşımın hesabından ranked girdim anneme babama küfür ettiler. Cidden ne kadar saçmalık bir şey niye küfür ediyorsun ki ? amacın ne ? İnsanlara böyle davranmak çok hoş bir şey değil. Gerçekten bizim gençliğimizin çoğu psikolojik destek almalı gerçekten buna ihtiyaçları var. Bende dahil hepimizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Daha az önce arkadaşımın hesabından ranked girdim anneme babama küfür ettiler. Cidden ne kadar saçmalık bir şey niye küfür ediyorsun ki ? amacın ne ? İnsanlara böyle davranmak çok hoş bir şey değil. Gerçekten bizim gençliğimizin çoğu psikolojik destek almalı gerçekten buna ihtiyaçları var. Bende dahil hepimizin...

Ya imzan bozuk yada mobil olduğum için bende bozuk.
  • quote:

farketmedim değil
  • flame yapıyorum izledim pişman degilim 5perma banıda flameden yedim hala pişman degilim haters gonna hate
    düzeltme 4 perma banı küfürden yedim 1i başka sebep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pead -- 30 Temmuz 2013; 6:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Ya imzan bozuk yada mobil olduğum için bende bozuk.

sende bozuk dostum malesef.
  • Adamlar feedliyordu durmadan bende mid gidiyorum oldum 2 kere ben yeniden doğacakken biri geldi karşımdaki teemoya öldü. Sonra başladı bana saydırmaya kasmışsın herifi falan. Dedim ne yapabilirim oldum işte. Adam afk kal daha iyi dedi. Tamam dedim tüm maç afk kaldım.pişman değilim takım sonuna kadar hak etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justinian

Adamlar feedliyordu durmadan bende mid gidiyorum oldum 2 kere ben yeniden doğacakken biri geldi karşımdaki teemoya öldü. Sonra başladı bana saydırmaya kasmışsın herifi falan. Dedim ne yapabilirim oldum işte. Adam afk kal daha iyi dedi. Tamam dedim tüm maç afk kaldım.pişman değilim takım sonuna kadar hak etti
    Flame.lemek yerine oyun içinde cins cins hareketler yapıyorum. Pull yapmadan direkt lane.ine giden 2 hıyar olursa tek kelime etmeden gidip lane.lerini farmlayıp ittiriyorum. Küfürü onlar ediyor banı onlar yiyor. Bu yüzden oyun oynarken artık sinirlenmiyorum.
  • quote:

söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama el hareketleri kaş göz hareketleri falan benim de gözüme çarpan ilk olay o oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

quote:

söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama el hareketleri kaş göz hareketleri falan benim de gözüme çarpan ilk olay o oldu

Alıntıları Göster
    Feedleyene flame yapıyorum pişman değilim

• Güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Güzelmiş.
    Her hafta düzenli olarak 40 maç sohbet ban alıyorum.O beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Adamlar feedliyordu durmadan bende mid gidiyorum oldum 2 kere ben yeniden doğacakken biri geldi karşımdaki teemoya öldü. Sonra başladı bana saydırmaya kasmışsın herifi falan. Dedim ne yapabilirim oldum işte. Adam afk kal daha iyi dedi. Tamam dedim tüm maç afk kaldım.pişman değilim takım sonuna kadar hak etti

aynı olay başıma geldi. bir adam takimimidaki varusa AFK kal dedi. adam senin gibi düşünüp afk kaldı. sadece 1 flamer yüzünden tüm takımı cezalandirmak noobluktur. noobsun hep noob kalacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Draft pickte şansa göre yerleştiriliyor diye biliyorum
  • Gecen oyuna girdim saniye 1 de adam karsidan sey yazdi(west serveri) trabzonlulari s.....yim bende dedim ki seni de ajdar ...... Simdi dusunuyorumda hic pisman deilim :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.