türkiyede bulmamız mümkün olsaydı yemin billah alırdım
Yaw dostum ne yapacaksın o bahsettiğin balık yada bitkileri? :)
quote:
Orjinalden alıntı: smartcard
Yaw dostum ne yapacaksın o bahsettiğin balık yada bitkileri? :)
Turşusunu kuruyodur belki
Böcek yiyen drosera capensis,venus trap tarzı bitkiler,arkadaşın evinde hint keneviri a.k.a marijuana (şt aramızda ) Balık olarak astronot balığı,5-6 kırmızı pirana,ciklet balığı inşallah yakındada candiru
İLK DEFA DUYUYORUM.İSMİ BİLE GARİP.
quote:
Orjinalden alıntı: judith hint keneviri a.k.a marijuana [:'
Vayy be demek hint keneviri besliyomuş.. Çok merak ettim bunu söyleme amacın nedir bi ortam oluşturma çabasımı ortamda sivrilme çabasımı.. Hiç yakışmıyor böyle şeyler..
Yasalara aykırı bir durum yok..Toplu 100-200 tane ekimler olmadığı sürece kimseye bir zararı da yok katkısı da yok.. Zaten keten tohumu bunların tohumları kavurularak yeniliyor,zararsız yani
Öyle bir ortam neden oluşturayım,sağlığımın değerini bilen bir sporcuyum ben.. 1 tane marijuana yetiştirmeklede sivri olunacak kanısında değilim..Daha farklı şeylerle fark atma çabasındayım
tartışma ortamı yaratma lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: judith
Yasalara aykırı bir durum yok..Toplu 100-200 tane ekimler olmadığı sürece kimseye bir zararı da yok katkısı da yok.. Zaten keten tohumu bunların tohumları kavurularak yeniliyor,zararsız yani
Öyle bir ortam neden oluşturayım,sağlığımın değerini bilen bir sporcuyum ben.. 1 tane marijuana yetiştirmeklede sivri olunacak kanısında değilim..Daha farklı şeylerle fark atma çabasındayım
tartışma ortamı yaratma lütfen
Hadi ya demek yasalara aykırı bir durum yok.. Güldürme beni.. Bahsettiğin bitki özel izinle yetiştirilir.. Öyle bir iki taneden bişey olmaz diye birşey yok.. Madem suç değil ihbar et o zaman bakalım.. Polisede "biz 1 kök ektik 200 kök ekmediğimiz sürece bişey olmuyomuş" dersin..
Amacım tartışma yaratmak değil.. Sadece ilgimi çekti bunu söylemen.. Her neyse sen spor yap bi de iyi öğren 1 kök bile yetiştirmen suçtur..
Nasıl canlılar var yahu.
şimdi bu sıcak yaz günlerinde gelde denize gir. Zaten kene var diye pikniğe gidemiyoz. Şimdide balık kaçar diye denize gidemeyecez. Bakalım daha neler duyacaz.
bezgin yorum süper yarıldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme