Şimdi Ara

Candiru vampir balığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlginç bir balık türü olup amazonda yaşamını idame ettirir, piranalardan daha tehlikeli olan bu balık diğer balıkların solungaçlarına girerek yapışır, ve kanla beslenir. Ayrıca yüzen bir insanın pipisine kaçtığı da görülmüştür, aşağıdaki linkte bu tip bir çıkartma operasyonun görüntüleri mevcut..
    http://web.archive.org/web/20040402090547/http://www.internext.com.br/urologia/Casosclinicos.htm

• ADAMA MI ACISAM YOK SA O YARATIĞA MI?
  • ilginc bir arastirma
  • Nerden bulursunuz böyle konuları helal walla
  • extreme balık,bitki tutkunuyum

türkiyede bulmamız mümkün olsaydı yemin billah alırdım
  • Yaw dostum ne yapacaksın o bahsettiğin balık yada bitkileri? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

Yaw dostum ne yapacaksın o bahsettiğin balık yada bitkileri? :)

Turşusunu kuruyodur belki
  • Böcek yiyen drosera capensis,venus trap tarzı bitkiler,arkadaşın evinde hint keneviri a.k.a marijuana (şt aramızda )
    Balık olarak astronot balığı,5-6 kırmızı pirana,ciklet balığı inşallah yakındada candiru

• İLK DEFA DUYUYORUM.İSMİ BİLE GARİP.
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith
    hint keneviri a.k.a marijuana [:'

Vayy be demek hint keneviri besliyomuş.. Çok merak ettim bunu söyleme amacın nedir bi ortam oluşturma çabasımı ortamda sivrilme çabasımı.. Hiç yakışmıyor böyle şeyler..
  • Yasalara aykırı bir durum yok..Toplu 100-200 tane ekimler olmadığı sürece kimseye bir zararı da yok katkısı da yok.. Zaten keten tohumu bunların tohumları kavurularak yeniliyor,zararsız yani

Öyle bir ortam neden oluşturayım,sağlığımın değerini bilen bir sporcuyum ben.. 1 tane marijuana yetiştirmeklede sivri olunacak kanısında değilim..Daha farklı şeylerle fark atma çabasındayım

tartışma ortamı yaratma lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

Yasalara aykırı bir durum yok..Toplu 100-200 tane ekimler olmadığı sürece kimseye bir zararı da yok katkısı da yok.. Zaten keten tohumu bunların tohumları kavurularak yeniliyor,zararsız yani

Öyle bir ortam neden oluşturayım,sağlığımın değerini bilen bir sporcuyum ben.. 1 tane marijuana yetiştirmeklede sivri olunacak kanısında değilim..Daha farklı şeylerle fark atma çabasındayım

tartışma ortamı yaratma lütfen

Hadi ya demek yasalara aykırı bir durum yok.. Güldürme beni.. Bahsettiğin bitki özel izinle yetiştirilir.. Öyle bir iki taneden bişey olmaz diye birşey yok.. Madem suç değil ihbar et o zaman bakalım.. Polisede "biz 1 kök ektik 200 kök ekmediğimiz sürece bişey olmuyomuş" dersin..

Amacım tartışma yaratmak değil.. Sadece ilgimi çekti bunu söylemen.. Her neyse sen spor yap bi de iyi öğren 1 kök bile yetiştirmen suçtur..

• Nasıl canlılar var yahu.
  • şimdi bu sıcak yaz günlerinde gelde denize gir. Zaten kene var diye pikniğe gidemiyoz. Şimdide balık kaçar diye denize gidemeyecez. Bakalım daha neler duyacaz.
  • bezgin yorum süper yarıldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.