Şimdi Ara

candoğan bey ve buzdolabı alacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • candoğan kardeşim daha önce senin tavsiyenle profilo bulaşık makinası da lamıştım memnuniyetim gerçekten iyi bu konuda.Yeniden teşekkürler.
    şimdide evdeki vestel buzdolabınmı atmaya geldi sıra.Öncelikle baya araştırdıktan sonralov frost yada derin dondurucu almaya karar verdim ama sizin fikirlerinize de açığım .sizin aldıoğınız ürünü çok beğendim ancak hanım tutturdu inox olsun diye.
    buzdolabı için yer
    derinlik:85cm
    yükseklikte sıkıntı yok
    genişlik maksimum 78 cm oluyor
    fiyat çok önemli değil ama 1600 ü geçsin istemiyorum ben(hanıma kalırsak yandık:)
    inox olacak
    iç hacmide geniş olsun istiyoruz 500 lt üstü
    tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• fiyat performans istiyorsan samsunga bakacaksın kardes yada lg ye...

ama genislik sorunum var diyosun normalde 500 lt ve üstü dolapların genişligi zaten 78 cm den baslıyor bu yüzden işin zor...

en fazla 70 cm alacaksın ki oraya rahatca sıgabilsin...

sana önerim benimde düsündügüm model olan samsung rt60kzrsl modeli var 480 lt smartfreezer inox a+ fiyat 1400 tl

tabi bide a sınıfı olan var o da samsung rt60ksrsl o da 1200tl civarı
  • Selamlar,
    Benzer olculerde yerimiz varmis. Bizimde buzdolabimiz bozuldu ve low frost inox siemens aldik dun.nakit kapida odeme 1464 tl. Hem 500 01:23:30 civari ic hacim hem de b oyut uygunluklari iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz daha geniş olsa tam benlik ama...değerlendireceğim, bu arada a+ değil bu ürünler sadece A yanlışmı yazıldı acaba

Bosch KDV52X65NE bunu araştırıyorum şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil45tr -- 9 Temmuz 2012; 3:35:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.