Şimdi Ara

Candogan62 arkadaşa yönetici statüsü verilsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Candoğan62 arkadaş da olumlu yaklaştığına göre bende destekliyorum, beyaz eşya alacak olsam kesinlikle önerilerini dinleyeceğim bir kişidir
  • Destekliyorum.
  • destekliyorum, çoktaaan unutmuştur beni ama, onun sayesinde çok güzel bir buzdolabı, ankastre ocak, bir bulaşık makinesi aldım, bir tane de çamaşır makinesi aldırdım,

ne yazıkki şimdi ki rekabet koşulları ve bilinçsiz insanları kandırmaya yönelik firma politikaları yüzünden, kaliteye ancak kılı kırk yararak ulaşabiliyoruz, bizi bu duruma getirenler utansın, sadece paranla kalite alamazsın bu memlekette, akılcı olmakta gerekiyor, bu yüzdendir ki ben candoğan hocamızın yönetici olmasını canı yürekten dilerim, o bunu hakediyor...
  • Candogan arkadas profilinde 20 yasında oldugu yazıyor. Bu yasta bu kadar beyaz esyada bu tecrube ve bilgi nereden gelior merek ettim dogrusu
  • Destekçiyim
  • Bir yanıt bekliyoruz yönetimden, ya yönetimin haberi yok bu konudan yada işine gelmeyen bazı yöneticiler görmemezlikten geliyorlar, kulagının üstüne yatma tabiri,sanki dünyayı kurtaracak karar aşamasındalar olur yada olmaz diye bir yanıt bekliyor onca insan,bari bir saygı geregi bir şeyler yazın.
  • destekliyorum
  • bu arada bu başlığı açan @mavipembe arkadaşın uzaklaştırılmasında başlığın etkisi varmıdır bilmiyorum ama bana pek bi manidar geldi
  • hakikaten konuyu açan neden uzaklaştırıldı şimdi:)

sebebini anladım yazdığı mesajları okuyunca

büyük ihtimalle fake üyelikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 15 Temmuz 2009; 17:19:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

hakikaten konuyu açan neden uzaklaştırıldı şimdi:)

Bu yüzden talebi ciddiye alınmadı galiba.
  • Bazı yazılar bana mantıklı gelmedi, konuyu açan arkadaşı yoksa candogan olmaklamı itham ediyor o bazı arkadaşlar yoksa ne alakası varki konuyu açanla, burada dişini tırnagına takarak çalışan candoganın bunu istemeden birilerinin görmesi lazım ama başka birileri göstermiyorsa bilemeyiz,illa dürterekmi bir şeyler olması lazım, candogan arkadaş bunu hak ediyor konuyu gerekli mercilere nasıl iletebiriz.
  • Candoğan bana da Buzdolabında beni samsungla tanıştıran insandır. Yonetici olsun
  • bilgisi ve duruşu ile hak ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

hakikaten konuyu açan neden uzaklaştırıldı şimdi:)

Evet konuyu açan bey gurcan1 isimli fake üyeydi.
    Kendisinin açtığı başka bir konuya buyrun;http://forum.donanimhaber.com/m_32957164/tm.htm
    Son mesajda yöneticimiz cevabı vermiş zaten.
    Bu arada candogan62 beyin yönetici olmasının gerektiğine hala inanıyorum.
  • Yakışır Candoğan'a
  • Fake üyelikle ilgili kısma girmeden desteğimi vermek istiyorum.

Bence candogan62; bilgisi, özeni, sabrı ve saygısıyla, beyaz eşya konusunda yöneticilikten fazlasını hak etmekte, "Fahri Uzman" gibi bir ünvana layık olmaktadır; zira marifetin iltifata tabi olması kadar, iltifat da marifetten doğar.
  • Ben de desteklerim ama burada çok ticari işler, web sitesi sahipleri dışardan birilerini istemeyecektir. Tıs yok zaten şimdilik, sanırım belli.
  • Bende o arkadaşın yazılaırndan çok faydalandim kendisine hiç teşekür edemeiştim şimdi bu konu ile ediyorum,bu arkadaşa bir şeyler verilmesi lazım ama dediginiz gibi tıs yok kulaklarının üstüne yatmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.