Şimdi Ara

Candogan62 arkadaşa yönetici statüsü verilsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda görüyorum ki bir çok insana yardımcı olan candogan62 canla başla çalşıyor ama bir ünvanı yok kendisine yönetici statüsü verilmesini istiyorum,

bu konuyu destekleyenler bu konuya adapte olsunlar,

bir sürü yapmayan yöneticinin oldugu ülkemizde,bir işe ayarayan arkadaş olması dileklerimizle forum ahalisi olarak.

• desteklemek istiyorum
  • Destekliyorum bencede olsun.Banada çok yardımcı olmuştu.
  • Kesinlikle verilmeli, geç bile kalındı bence.
  • bencede verilmeli, gerçi verilmesede forumda hak ettiği saygıyı görüyor. ben kendisinden bir yardım talep etmedim ama etsemde karşıksız bilgilerini paylaşıcak insanlar olduğunu bilmek güzel... bu bölümde bir kaç örnek forumdaş var isimlerini saymaya gerek yok onlar kendileri bilirler , hepsini takdir ediyoruz..
  • Eğer kendi böyle bişey isterse tabiki desteklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

Eğer kendi böyle bişey isterse tabiki desteklerim

Kendi neden istesinki bu ayıp olur bizler ona layık olanı vermek için bu konuyu açtık,inanın signoreden daha iyi yönetir bence,hiç degilse konusunda uzman ilerde dahada yüksek yerlere gelecek,
    ve bu forum paraya para demiyor öyle avantaya beleş çalıştırmak yok okuyan o arkadaşımıza azda olsa bir şeyler verilmelidir,sadece gönüllü çalışma diye sahipler parayı götürmemeldir.yöneticilik hakkı ile yapana zor iştir.

desteklerinizi bekliyoruz bu konu kapanmasın eger kapanırsa birisinin çekememesindendir oda kimdir anlayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan ve destek veren arkadaşlara duyarlılıkları ve incelikleri için çok teşekkür ederim. Böyle birşey aklıma gelmemişti ama gerek forumda tarafsızlığı sağlamak, gerekse dağılan konuları düzenlemek ve forumdaki okunma verimliliğini artırmak adına düşünebilirim.
  • İşte budur aklı başında bu arkadaşımız desteklemeyecek kimse yoktur bir iki kişi dışında,bilgisi görgüsü yardımcı olma karakteri ile,

desteklerinizi bekliyoruz,öyle iki soru sor kaç olmaz arada da desteklemek lazım bu konuda yönetime baskı yapalım,toplum oldugumuzu burada bari hissettirelim,buraya adı belli arkadaş yetemiyor bir var 5 yok,

desteklerinizi bekliyoruz,hep bana rab bena olmaz.
  • Destek bizden her şey yüce mevladan

mevlanamı mevlamı karıştırdım da.
  • Kesinlikle bu bölümde birinin yönetici olması gerekiyorsa candogan62 bey olmalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Konuyu açan ve destek veren arkadaşlara duyarlılıkları ve incelikleri için çok teşekkür ederim. Böyle birşey aklıma gelmemişti ama gerek forumda tarafsızlığı sağlamak, gerekse dağılan konuları düzenlemek ve forumdaki okunma verimliliğini artırmak adına düşünebilirim.

Bu yazına istinaden destekliyorum
  • Marifet iltifata tabidir.

Anlaması gerekenlerin gerekeni anlamış olması temennisiyle.
  • candogan62 arkadaşımız banada yardımcı olmuştu bilgi birikimi taktire şahan

umarım forum yönetimi beni yanıltır ve candoğanı özel bir statüye getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 13 Temmuz 2009; 1:33:35 >
  • Destekliyorum, herkese yardımcı ve bilgili bir arkadaşımız.
  • Yöneticilerden cevap bekliyoruz
  • Konu açılalı 2 gün oldu olacak,bu kadarda görmemezlikten gelinir ne oldu bu arkadaşı begenmedinizmi,olumlu yada olumsuz bir yanıt verin,zaten iyi bir şey istenince olmaz,burası karman çorman buradaki yönetici buraya yetemiyor bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok,

bu arkadaşımızı iyi bir yerde görmek istiyoruz.
  • Hayır tutup onbaşıyı taburun başına getirin de demiyoruz, bugüne bugün yarbay kendisi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Hayır tutup onbaşıyı taburun başına getirin de demiyoruz, bugüne bugün yarbay kendisi....

Şu an genel kurul toplanmış bu konuyu tartışıyorlardır.

• Verilsin ve kendisine özel bir ünvan sağlansın"Beyaz eşya uzmanı" gibi birşey..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.