Şimdi Ara

Caner Erkin'i Unutmayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akhisar maçındaydım haftasonu, taraftar daha 1. dkdan homurdanmaya başladı, sonrası malum zaten...

Bugun iyi veya kotu hem penaltıda hem de 2. golde direk katkısı var hakkını vermek lazım.

Aykuta da helal olsun uzatmadı konuyu aldı oynattı guveniyor demekki.

• Ben uyuz olmuştum aslında Caner'in ilk 18 de olmasına. Stoch veya Krasic olsa diyordum onun yerine. Ama bir girdi beni döt etti
  • Kardes bana sorarsan tam gorev adami kotu oldugunda cekilmiyor ama hirsli adam affettiriyo kendini bkz. almanyadaki borussia maci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 maç oynar 10-15 maç yatar zaten kendileri. Şaşırmıyorum o yüzden.
  • caner son 30-20 dk adamı. bence aykut hoca bunun çok farkında ve yavaş yavaş caner de öğreniyor.

• Normalde bu kadar hirsli oynamazdi ama bugun bisi olmus

• Direk isim veremem ama bir cok maç bilirim Caner'in girip oynunun yönünü değiştirdiğini, serbest vuruşu kullanırken yine bişey olacak dedim içimden çok şükür gol oldu..

Ayrıca iyi niyetli bir adam bence (FB TV otobüs yayınlarından izlediğim kadarıyla:)) hırs yapıp kendini taraftara affettirmek istemiş olabilir.
  • yuhlayanlar utansın. adam en azından koşuyor elinden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyor tek suçu adının meireles olmaması. bugün utandırdı o yuhlayanları. stoch diyenlerinde sesini kesti çok şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.