Şimdi Ara

Canım Çok Acıyor :-(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: river styx

aşık oldugun sürece ennde sonunda acı çekeceksin..bile bile niye acı çekesin aşık olma kızlarla oyna alacagını al sonrada def et başından senden mutlusu olmaz..ezilme ez!!!

arkadaşım biraz abartmışın galiba karşındaki sadece nefes alan bi yaratık değil.insan o karşındakide.biri kötü diye genelleme yapmamak lazım.gerçekten böyle düşünüyosan aklını başına topla bi daha düşün derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Bunlar geçici acılar arkadaş,önemli olan kalıcıları yaşamamak
    Yoktur ölümün çaresi,ne çare ruh sanar acıyı manevi,bilmezki asıl çaresizlik bedeninde,şükret iyi bak kendine...

güzel söz

birde bu acıyı çeken bilir. Bırakın ayrılık acısını bir de gidip canım arkadaşım dediği adamla çıkıyor..
    ne kdr takma geçer desenizde çok sevmiş uzun bir süre atlatamıycak .. bu arada akşamları yalnız kalmamaya bak. Hüzün çöker gece olunca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Bunlar geçici acılar arkadaş,önemli olan kalıcıları yaşamamak
    Yoktur ölümün çaresi,ne çare ruh sanar acıyı manevi,bilmezki asıl çaresizlik bedeninde,şükret iyi bak kendine...

güzel söz

birde bu acıyı çeken bilir. Bırakın ayrılık acısını bir de gidip canım arkadaşım dediği adamla çıkıyor..
    ne kdr takma geçer desenizde çok sevmiş uzun bir süre atlatamıycak .. bu arada akşamları yalnız kalmamaya bak. Hüzün çöker gece olunca.

evet abi malesef her gece hüzne boğuluyorum, ama kimsede yok evde bir anne bir baba.. onlarada açılamam ben.. farklı ortamlara girip farklı işlerle uğraşmalıyım. keçen klasik kemençe sesi duydum mükemmel bir enstruman onu çalmayı öğreneyim vakit geçireyim diyorum

• Sana Grup As-Gitme Dur şarkısını tavsiye ediyorum...
  • sana abdest alıp namaz kılmanı önericeğim arkadaşım ben en zor vakitlerimde böyle yapıyorum ...
  • arkadaşım gerçekten üzücü bir durum. ama şunu da unutma bu dünya hep iyiliklerle dolu olsaydı, güzelliklerin tadına hiçbir zaman varamazdık.
    bi de benim en çok beğendiğim sözlerden biridir : KARANLIK ARTTIKÇA ŞAFAK YAKLAŞIR...
    daraldığını hissettiğin anlarda bu sözü aklına getir bir nebze de olsa rahatladğını farkedeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Sana Grup As-Gitme Dur şarkısını tavsiye ediyorum...

tam onun durumunu anlatıyor şarkı yaaa adamı dahada bunalıma sokcan ....
  • ne aglıyosun be baksana o kız oyle aglıyormu bırak kız aglasın sen aglama
    BU HAYATTA KIMSE ICIN AGLANMAZ
    AGLANILACAK INSANLARDA AĞLATMAZLAR..

bu kdar, sen onu gormezlıkten gelıceksın bosver onu dusunme gecer yavas yavas bılıyorum zordur ama bana ınan unuttugun zmn ne kadar salakmısım neden aglamısım degermıydı dersın .
  • Arkadaşım, gerçekten çok üzüldüm. Başına gelen yıkıcı bir olay, öyle biçok kişinin söylediği gibi de 1-2 haftada unutulacak bir olay değil.

Fakat elinden geldiğince sakin olmaya çalış. Sakın ola gidip eski kız arkadaşına veya şu anda çıktığı çocuğa duygularını belli etme. Kavga, sözlü tartışma olayı yaşama.

Ben 32 yaşındayım ve şunu çok net söyleyebilirim "Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz" Sen biraz sabırlı olursan ikisinin de çok geçmeden ayrılacağını veya aynı hainliğin kendi başlarına geleceğini göreceksin.

Bu arada bu olay yüzünden kafanda sakın genellemeler kurma, her kızı aynı kefeye koyma. Umarım en kısa zamanda gerçekten seni seven dürüst bir insan bulursun.

Bu arada şunu da hatırla. "Kaçan daima kovalanır. İlişkide ezik olan, fedakar olan, gerçekten seven ve sevdiğini çok belli eden taraf kaybeder, seveceksin ama çok belli etmeyeceksin."

• kaçan kovalanır gerçekten doğru bir tanım, ve gerçekten ilişkide çok sevsende kendini vermeyeceksin... insan kendini kaptırdınmı kız seni çok aciz görüyor. birde kız her zaman onu bırakabilme ihtimalin olduğunu bilecek.. bilecek ki san karşı lakayıt olmasın...

çıkardığım dersler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

kaçan kovalanır gerçekten doğru bir tanım, ve gerçekten ilişkide çok sevsende kendini vermeyeceksin... insan kendini kaptırdınmı kız seni çok aciz görüyor. birde kız her zaman onu bırakabilme ihtimalin olduğunu bilecek.. bilecek ki san karşı lakayıt olmasın...

çıkardığım dersler...

+111111 valla dusundeklerimi söylemişsin
  • kardeş benimde başımda var ole bısey. sınfımdan hıc sevmedıgım bı cocukla cıkıyo su anda tek çaren var tavsıyelerı ne kadar dınlersın bılmem ama. SEVGİSİNİ GÖMECEKSİN, HAYATINA DEVAM ETMEYE CALISACAKSIN. BENIMDE CANIM ACIYOR ŞU ANDA
  • Çok kötü bir durum.. Ne desem boş.. Ama zaman her şeyin ilacı.. Kolay gelsin..
  • Serdar Ortaç - Kararsın Dünyam

Aç dinle yapçak bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BandeezGoneWild

Serdar Ortaç - Kararsın Dünyam

abi asla şarkı dinlemem şu dönemde insanı hepten karamsarlığa sürüklüyor. musiki bence en iyisi tasavvuf musikisi veya türk klasik müziği, bunları dinlemek insanın içini rahatlatıyor.

yok kararsın dünyam yok bilmem ne bence çok sakat
  • quote:

quote:

abi asla şarkı dinlemem şu dönemde insanı hepten karamsarlığa sürüklüyor. musiki bence en iyisi tasavvuf musikisi veya türk klasik müziği, bunları dinlemek insanın içini rahatlatıyor.

Dinle o şarkıyı dinlemessen sözlerini yazayım bak

Bir sabah yağmurla ıslandığın gün
    Yüzüme bakmaya utanacaksın
    Bende bıraktığın hatıralarla
    Ömrünce ah çekip ağlayacaksın

Kimseler görmeden güzelliğini
    Benimle mahşerde yaşlanacaksın
    İçimde son kalan mutsuzluğunla
    Bana katlanmaya alışacaksın

Sanmaki dünyama güneş doğacak
    Sen yoksan bir daha gün doğmayacak

Kararsın dünyam yıkılsın dağlar
    Artık kendimden başka dostum yok
    Sen demezmiydin erkek ağlamaz
    Bak sırılsıklam oldum şansım yok

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım yangına körükle gitmesen artık diyorum...

• quote:

quote:

quote:

Evet güzelmiş sözleri çok teşekkür ederim. ama ben yinede şarkıyı dinlemeyeyim

• oksit senin bu sevginden kızın haberi varmı. erkek arkadaşının haberi varmı oda yok galiba. o zaman neden kendini harcıyorsun bosh yere. zamanında hislerini ona açacakdın.ayrica yeni bir ilişkiden çıkan bir kıza yanaşmak ne kadar akıl karı olur bilmem.sonuçda kız o an boşlukda kalıyor.o boşluğu biri ile doldurmak istiyor.senin erkek arkadaşından da zaman sonra ayrılır bence bu kız..
  • Kardeş böyle adi insanlar çok var dünyada. Ama emin ol ikisininde yanına kalmaz.

Bence farklı ortamlara girmeye çalış ne bileyim git eşli danslara yazıl , yada bir dil kursuna yazıl ispanyolca almanca emin olabilirsinki farklı ortamlarda senin değerini bilen çok değerli insanlarla karşılaşacaksın.

O kızı unut artık zaten sana hayır gelmezmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.