Şimdi Ara

Canım Çok Acıyor :-(( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oksit

Kendi konumu 11 sene sonra hortlamış görünce duygulandım valla. Hortlatan meraklı arkadaşa sevgilerimi sunuyorum.

Neyse madem konu hortlamış analatayım 11 yılda neler oldu?

O zaman sevdiğim kendimi kaptırdığım o kız arkadaş, benim erkek arkadaş ile çıkmaya başladıktan sonra o çocukla hiç bir diyoloğum bağlantım olmadı. Sonrada görmedim zaten. Ayrılmışlardı, hatta kız ağlamaya benim yanıma geliyordu, hiç oh olsun demedim. Elimden geldiğince normalleşmesi için destek oldum sadece bir arkadaş gibi. Şimdi o kız arkadaşıda görmüyorum pek iş yerlerimiz ayrı artık. Bildiğim kadarıyla halen bekarmış..

Neyse ben kızdan ayrıldıktan sonra o zamanlar siberalem diye bir site vardı arkadaş bulma sitesi oraya abone olmuştum. İnternetten hunharca sohbet vs bazen yüzyüze görüştüğüm insanlar. Sırf hayata bağlanmak için yaptığım saçmalıklardı. Zaten o tür platformlarda ki bütün kızlar ve erkekler hep benim gibi ciddi tramva yaşamış olduklarından herkes birbirine anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Neyse o süreç 6 ay kadar sürdü tabi hiç bir ciddi ilişki olmadı. Sonrasında da 2-3 kız arkadaşım oldu ama yürümedi. Bütün bu süreçte kendi psikolojik sorunlarım yüzünden hiçbir kızın kalbini kırmamaya özen gösterdim çok şükür hiç kimsenin ahını almadım. Hep ayrılmayı kızlar istedi.. Bu tür bir yaşam şeklini kimseye de tavsiye etmiyorum. Birden boşluğa düşmek insanı saçmalatıyor işte.

Neyse sonra şimdiki eşimle evlendim. Uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdı aslında. Bir gezi esnasında aşık oldum ona, iş yürüdü gitti. Şimdi çok mutluyuz, 6 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse ekimde birde kızımız olacak. Kariyer olarak da bende eşimde baya ilerledik. Şimdi mutluyuz işte...

Bütün bu ilişkilerimde aldığım dersi size söyleyeyim. Bir insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur, kimse sizi zorlada sevecek değil. Dünyanın en mükemmel insanıda olsanız sevmek başka birşey. Sizin aşık olduğunuz kız veya erkek sizi sevmiyor diye onu suçlamayın. Acınızı yaşayın ve unutun, sizi seven biri olursa asla onu kırmayın, sizde seviyorsanız en güzelidir. Mutlu mutlu yaşayın, siz sevmiyorsanız onu kırmadan uzaklaştırın kendinizden. Benim bu konuda bahsettiğim olayda sevdiğim kız beni sevmemesine rağmen beni hiç uzaklaştırmadı etrafından hep yakınında tuttu hep umut verdi bir nevi joker gibiydim, yanlızlığını bende gideriyordu. Sonra sevdiği çocuktan karşılık bulunca anında tekmeyi vurdu bana, buda beni psikolojik olarak yıktı geçti. Sizler asla bunu yapmayın sevmediğiniz insana ümit vermeyin. Dediğim gibi birisi sizi sevmiyor size aşık değilsede suçlamayın...

Hepinize mutluluklar dilerim...

O kadar mutlu oldum ki sizin adınıza. Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınız ile huzurlu günler geçirin.

Olay için de çok ağır yaşanıyor duygular keşke hepimiz olaylara 5 yıl sonrasından bakabilsek. Benim adıma çok güzel bir örnek oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oksit O kullanıcısına yanıt
    Eşinle ve çocuğunla uzun ömrülü güzel bir hayat diliyorum hocam.
  • quote:

Kendi konumu 11 sene sonra hortlamış görünce duygulandım valla. Hortlatan meraklı arkadaşa sevgilerimi sunuyorum.

O zaman sevdiğim kendimi kaptırdığım o kız arkadaş, benim erkek arkadaş ile çıkmaya başladıktan sonra o çocukla hiç bir diyoloğum bağlantım olmadı. Sonrada görmedim zaten. Ayrılmışlardı, hatta kız ağlamaya benim yanıma geliyordu, hiç oh olsun demedim. Elimden geldiğince normalleşmesi için destek oldum sadece bir arkadaş gibi. Şimdi o kız arkadaşıda görmüyorum pek iş yerlerimiz ayrı artık. Bildiğim kadarıyla halen bekarmış..

Neyse ben kızdan ayrıldıktan sonra o zamanlar siberalem diye bir site vardı arkadaş bulma sitesi oraya abone olmuştum. İnternetten hunharca sohbet vs bazen yüzyüze görüştüğüm insanlar. Sırf hayata bağlanmak için yaptığım saçmalıklardı. Zaten o tür platformlarda ki bütün kızlar ve erkekler hep benim gibi ciddi tramva yaşamış olduklarından herkes birbirine anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Neyse o süreç 6 ay kadar sürdü tabi hiç bir ciddi ilişki olmadı. Sonrasında da 2-3 kız arkadaşım oldu ama yürümedi. Bütün bu süreçte kendi psikolojik sorunlarım yüzünden hiçbir kızın kalbini kırmamaya özen gösterdim çok şükür hiç kimsenin ahını almadım. Hep ayrılmayı kızlar istedi.. Bu tür bir yaşam şeklini kimseye de tavsiye etmiyorum. Birden boşluğa düşmek insanı saçmalatıyor işte.

Neyse sonra şimdiki eşimle evlendim. Uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdı aslında. Bir gezi esnasında aşık oldum ona, iş yürüdü gitti. Şimdi çok mutluyuz, 6 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse ekimde birde kızımız olacak. Kariyer olarak da bende eşimde baya ilerledik. Şimdi mutluyuz işte...

Bütün bu ilişkilerimde aldığım dersi size söyleyeyim. Bir insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur, kimse sizi zorlada sevecek değil. Dünyanın en mükemmel insanıda olsanız sevmek başka birşey. Sizin aşık olduğunuz kız veya erkek sizi sevmiyor diye onu suçlamayın. Acınızı yaşayın ve unutun, sizi seven biri olursa asla onu kırmayın, sizde seviyorsanız en güzelidir. Mutlu mutlu yaşayın, siz sevmiyorsanız onu kırmadan uzaklaştırın kendinizden. Benim bu konuda bahsettiğim olayda sevdiğim kız beni sevmemesine rağmen beni hiç uzaklaştırmadı etrafından hep yakınında tuttu hep umut verdi bir nevi joker gibiydim, yanlızlığını bende gideriyordu. Sonra sevdiği çocuktan karşılık bulunca anında tekmeyi vurdu bana, buda beni psikolojik olarak yıktı geçti. Sizler asla bunu yapmayın sevmediğiniz insana ümit vermeyin. Dediğim gibi birisi sizi sevmiyor size aşık değilsede suçlamayın...

Duygulandırdın hocam allah çocuklarınşa eşinle mutlu ömürler nasip etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Zamanında o kız ahını almış ve belki de bunun yüzünden mutluluğu yakalayamamış olabilir. Tabiki bu işler kişisel tercihle alakalı ama ben seven birisinin ahının tutabileceğine inanıyorum. Tecrübeleriniz aşk acısı çeken ve duygularını buraya taşıyan üyelere umarım yol gösterici olur.

11 yıl sonra gelen edit için teşekkürler hocam Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Olum ne ah'ı lan? o zaman o kız da ergen, belki yalnızlık hoşuna gitmiyordu, arkadaşa o yüzden yanaşıyordu, rahat hissediyordu yanında. sırf bir hata yaptı diye niye ah'a çarpılsın ve hayatı boyunca mutsuz olsun. yazık günah. bu mantık kötü bir mantık bence.
    Çok duygulandım yazınızı okurken. İyi niyetli bir insansınız belli. Ne kadar güzel bir yuva ve evlat nasip olmuş size. Ömür boyu mutluluklar dilerim.
  • Senin karsinda oglun yok ve samimi arkadas grubunda degilsin lan diye hitap etmen yakisiksiz. Ayrica "Tabiki bu işler kişisel tercihle alakalı ama ben seven birisinin ahının tutabileceğine inanıyorum."demistim zaten. Sizin okuma anlama durumu kötü galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Senin karsinda oglun yok ve samimi arkadas grubunda degilsin lan diye hitap etmen yakisiksiz. Ayrica "Tabiki bu işler kişisel tercihle alakalı ama ben seven birisinin ahının tutabileceğine inanıyorum."demistim zaten. Sizin okuma anlama durumu kötü galiba.

of bayılıyorum bu kafaya. çekilmiyorsunuz harbiden, bu ne ciddiyet. iyi ki bi yorum yaptık
  • Bu hortlayan konu bir harika dostum, 2006 dan 2017 ye dh nin "konudışı" tarihini açıklayabilecek nitelikte bir konu
  • quote:

Konu dışında gördüğüm en aklıselim yazılardan, bilgelik akıyor resmen.
    gece gece yardımcı oldunuz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 17 Temmuz 2017; 3:9:16 >

"Bildiğim kadarıyla halen bekarmış.. "

Senin ahını almış ya ondan işte.

• mükemmel bir konu.

arada açıp okumalık.. mutluluklar.
  • Sizin adınıza sevindim Allah mutluluğunuzu artırsın
  • Şöyle konulara yıllar sonra güncelleme yazıp arada olan olayların anlatılması çok hoşuma gidiyor. En azından sürecin nasıl ilerlediğini görüyoruz kendi hayatımıza koyuyoruz bunu ve ders alıyoruz

• Havai fişek gösterisi olacak mı?

Bu konu hak etmiş çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Allah mutluluğunu daim etsin ellerinden öpüyorum seni . Çok büyük karakterli birisisin hayran kaldım

• Teşekkürler arkadaşlar, Allah hepinize mutluluklar versin. Allah ömür verirse bir 11 sene sonra yine bu konuda buluşur bu sefer hep bilikte yazarız hayat tecrübelerimizi.

11 sene sonra hepinizde güzel haberler almak dileğiyle, sevgiler saygılar...
  • HORT
    hocam 5 yıl daha bekleyemedim valla. bi hortlatalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.