Şimdi Ara

Canım Çok Acıyor :-(( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiçbir zaman onun yanına gitme..

o gelsin senin yanına...

mecbur kalmadıkça sorular sorma konuşma...

neşeli ol...

onun elbette kıskandığı kızlar vardır...

onları ayarlamaya çalış...

yada onun en yakın kız arkadaşını hatta varsa kız kardeşini ayarla

sen onu tınlamadıkça o seni tınlamaya başlayacaktır....
  • evet haklısınız ondan uzak durmalıyım, çekilecek çile değil, madem istemedin beni arkadaşım olup olmamasıda çok önemli değildir sanırım, mutlu olsun sevgilisiyle....... ben biraz daha acı çeker kurtulurum nasılsa? bu dünyada benim sevgimi hakeden çok daha iyi bir kız vardır elbet...
  • dün konuştum kızla bir süre görüşmeyelim filan dedim, çok morali bozuldu, şimdi günde bir kere telefonda bir bahane bulup konuşuyoruz, sanırım seslerimizi duymak ve iyi olduğumuzu bilmek ikimize de iyi geliyor. Artık anlamaya başladım ve kabullendim o bana hiç aşık olmamış sadece çok güvenmiş ve arkadaş olarak sevmiş, ve benim yanımdayken kaçınılmaz son gerçekleşti ve başkasına aşık oldu. bu adamın benim arkadaşım olması büyük talihsizlik ve onu beni çiğnediği için affetmeyeceğim. ama kız mutlu olsun umarım ona kötü birşey yapmaz.

çok kötü günler geçiriyorum şuan hastayım ve sürekli dua ediyorum.. umarım en kısa zamanda geçer ve bende yeni bir ilişkiye başlamaya hazır olabilirim.

herkese verdikleri destek ve olumlu olumsuz yorumları için çok teşekkür ederim. bu forum çok rahatlattı beni..
  • son postunda yelkenleri hemen suya indiriverdiğini anlıyorum :)

Kadın milletine asla güvenme ve acıma ama yardıma muhtaç olanına yardım et.
  • bu gibi anlarda AMAANN Sİ..R ET denir ama bunun yerine hiçbişey söylememek daha iidir
  • kızı kaybettim ki hayırlısı böyleymiş artık bunu anladım. bari yanında olayım, yardım edeyim ben hiçbirşey kaybetmem..

kabullenmek bazen en iyisi unutmayı kolaylaştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

kızı kaybettim ki hayırlısı böyleymiş artık bunu anladım. bari yanında olayım, yardım edeyim ben hiçbirşey kaybetmem..

kabullenmek bazen en iyisi unutmayı kolaylaştırır.

Son durum nedir hayat nasıl devam ediyor? Üzerinizde ki etkisi nasıl azaldı biraz paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banko121 B kullanıcısına yanıt
    bu ne biçim bi hort lan

• Adam şimdi başkasıyla evlenmiş çoluğa çocuğa karışmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Smooth.

bu ne biçim bi hort lan

Çok etkilendim saf niyetinden. 3 hafta önce girmiş güzel bir şey okusak hayata bakış açımız değişir diye düşündüm. Yaşadıkları şuan ki konu dışına ışık olacaktır tecrübeli biri olarak görebiliriz artık kendisini.
    Profilini biraz inceledim kendisi aşırı uçlarda inançlara sahip olmuş gibi şuan pozitif ayrımcılık yapılmış olabilir kendisine yıllar içinde yazarsa göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banko121 -- 16 Temmuz 2017; 11:11:13 >
  • Dostlarım bir kere şu kafadan çıkın öncelikle sevdiğiniz kız, eğer ki sizinle bir gönül ilişkisi yok ise, yakın kankanızla karşılıklı ilişki yaşayabilir, taraflar anlaşıyor, birbirilerini de seviyorlarsa sizin zorunuza giden ne anlamadım, kız sanki tapulu malınızmış da kankanız mülkünüze zorla yerleşmiş gibi konuşuyonuz, sıktınız artık, hayat böyle bir yer, çıkın bu kıskanç kafadan. Ayrıca dışarıda milyon çeşit kız var, yakın çevrenizden çıkın, geniş arazi takılın. Dünya üzerinde 200 den fazla ülke, ülkemizde 81 adet il var siz kaptırmışınız okuldaki Fatmagül'e gidiyonuz. Açılın abi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 16 Temmuz 2017; 11:12:19 >
  • Konu sahibi coktan evli cocuk sahibi olmustur. Acaba 11 sene sonra neler soyleyecek takip.

• Ah be kardeşim be üzüldüm bak senin durumuna kendimi senin yerine koyunca cidden insan kendini berbat hissediyor.

Yapılacak en iyi şey al 2-3 bira iç onları bir güzel uyu ertesi güne acılarında olsa derdinde olsa hiç bir şey olmamış gibi yeni bir sayfa aç o dostun dediğin adamıda s.et biz burda dh ahalisi olarak dostunuz senin gerisi fasafiso çok takma kafana seviliyorsun kardeşim benim.

Hadi dikkat et kendine görüşmek üzere.
  • NoFap'a başla. Unutursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: experienced

aşık olmanın 100 getirisi varsa aşkı kaybetmenin 1000 götürüsü var . aşka inanmıyacaksın ,rahat olacaksın.

Bu abinizi dinleyin.

• 11 yıl geçmesine rağmen , üzüldüm. Zafer bayramını kutlamak nedir, tam şerefsizmiş
  • takip son durumu merak ettim :d
  • Kendi konumu 11 sene sonra hortlamış görünce duygulandım valla. Hortlatan meraklı arkadaşa sevgilerimi sunuyorum.

Neyse madem konu hortlamış analatayım 11 yılda neler oldu?

O zaman sevdiğim kendimi kaptırdığım o kız arkadaş, benim erkek arkadaş ile çıkmaya başladıktan sonra o çocukla hiç bir diyoloğum bağlantım olmadı. Sonrada görmedim zaten. Ayrılmışlardı, hatta kız ağlamaya benim yanıma geliyordu, hiç oh olsun demedim. Elimden geldiğince normalleşmesi için destek oldum sadece bir arkadaş gibi. Şimdi o kız arkadaşıda görmüyorum pek iş yerlerimiz ayrı artık. Bildiğim kadarıyla halen bekarmış..

Neyse ben kızdan ayrıldıktan sonra o zamanlar siberalem diye bir site vardı arkadaş bulma sitesi oraya abone olmuştum. İnternetten hunharca sohbet vs bazen yüzyüze görüştüğüm insanlar. Sırf hayata bağlanmak için yaptığım saçmalıklardı. Zaten o tür platformlarda ki bütün kızlar ve erkekler hep benim gibi ciddi tramva yaşamış olduklarından herkes birbirine anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Neyse o süreç 6 ay kadar sürdü tabi hiç bir ciddi ilişki olmadı. Sonrasında da 2-3 kız arkadaşım oldu ama yürümedi. Bütün bu süreçte kendi psikolojik sorunlarım yüzünden hiçbir kızın kalbini kırmamaya özen gösterdim çok şükür hiç kimsenin ahını almadım. Hep ayrılmayı kızlar istedi.. Bu tür bir yaşam şeklini kimseye de tavsiye etmiyorum. Birden boşluğa düşmek insanı saçmalatıyor işte.

Neyse sonra şimdiki eşimle evlendim. Uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdı aslında. Bir gezi esnasında aşık oldum ona, iş yürüdü gitti. Şimdi çok mutluyuz, 6 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse ekimde birde kızımız olacak. Kariyer olarak da bende eşimde baya ilerledik. Şimdi mutluyuz işte...

Bütün bu ilişkilerimde aldığım dersi size söyleyeyim. Bir insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur, kimse sizi zorlada sevecek değil. Dünyanın en mükemmel insanıda olsanız sevmek başka birşey. Sizin aşık olduğunuz kız veya erkek sizi sevmiyor diye onu suçlamayın. Acınızı yaşayın ve unutun, sizi seven biri olursa asla onu kırmayın, sizde seviyorsanız en güzelidir. Mutlu mutlu yaşayın, siz sevmiyorsanız onu kırmadan uzaklaştırın kendinizden. Benim bu konuda bahsettiğim olayda sevdiğim kız beni sevmemesine rağmen beni hiç uzaklaştırmadı etrafından hep yakınında tuttu hep umut verdi bir nevi joker gibiydim, yanlızlığını bende gideriyordu. Sonra sevdiği çocuktan karşılık bulunca anında tekmeyi vurdu bana, buda beni psikolojik olarak yıktı geçti. Sizler asla bunu yapmayın sevmediğiniz insana ümit vermeyin. Dediğim gibi birisi sizi sevmiyor size aşık değilsede suçlamayın...

Hepinize mutluluklar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Kendi konumu 11 sene sonra hortlamış görünce duygulandım valla. Hortlatan meraklı arkadaşa sevgilerimi sunuyorum.

Neyse madem konu hortlamış analatayım 11 yılda neler oldu?

O zaman sevdiğim kendimi kaptırdığım o kız arkadaş, benim erkek arkadaş ile çıkmaya başladıktan sonra o çocukla hiç bir diyoloğum bağlantım olmadı. Sonrada görmedim zaten. Ayrılmışlardı, hatta kız ağlamaya benim yanıma geliyordu, hiç oh olsun demedim. Elimden geldiğince normalleşmesi için destek oldum sadece bir arkadaş gibi. Şimdi o kız arkadaşıda görmüyorum pek iş yerlerimiz ayrı artık. Bildiğim kadarıyla halen bekarmış..

Neyse ben kızdan ayrıldıktan sonra o zamanlar siberalem diye bir site vardı arkadaş bulma sitesi oraya abone olmuştum. İnternetten hunharca sohbet vs bazen yüzyüze görüştüğüm insanlar. Sırf hayata bağlanmak için yaptığım saçmalıklardı. Zaten o tür platformlarda ki bütün kızlar ve erkekler hep benim gibi ciddi tramva yaşamış olduklarından herkes birbirine anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Neyse o süreç 6 ay kadar sürdü tabi hiç bir ciddi ilişki olmadı. Sonrasında da 2-3 kız arkadaşım oldu ama yürümedi. Bütün bu süreçte kendi psikolojik sorunlarım yüzünden hiçbir kızın kalbini kırmamaya özen gösterdim çok şükür hiç kimsenin ahını almadım. Hep ayrılmayı kızlar istedi.. Bu tür bir yaşam şeklini kimseye de tavsiye etmiyorum. Birden boşluğa düşmek insanı saçmalatıyor işte.

Neyse sonra şimdiki eşimle evlendim. Uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdı aslında. Bir gezi esnasında aşık oldum ona, iş yürüdü gitti. Şimdi çok mutluyuz, 6 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse ekimde birde kızımız olacak. Kariyer olarak da bende eşimde baya ilerledik. Şimdi mutluyuz işte...

Bütün bu ilişkilerimde aldığım dersi size söyleyeyim. Bir insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur, kimse sizi zorlada sevecek değil. Dünyanın en mükemmel insanıda olsanız sevmek başka birşey. Sizin aşık olduğunuz kız veya erkek sizi sevmiyor diye onu suçlamayın. Acınızı yaşayın ve unutun, sizi seven biri olursa asla onu kırmayın, sizde seviyorsanız en güzelidir. Mutlu mutlu yaşayın, siz sevmiyorsanız onu kırmadan uzaklaştırın kendinizden. Benim bu konuda bahsettiğim olayda sevdiğim kız beni sevmemesine rağmen beni hiç uzaklaştırmadı etrafından hep yakınında tuttu hep umut verdi bir nevi joker gibiydim, yanlızlığını bende gideriyordu. Sonra sevdiği çocuktan karşılık bulunca anında tekmeyi vurdu bana, buda beni psikolojik olarak yıktı geçti. Sizler asla bunu yapmayın sevmediğiniz insana ümit vermeyin. Dediğim gibi birisi sizi sevmiyor size aşık değilsede suçlamayın...

Hepinize mutluluklar dilerim...

Canım çok acıyor hocam...

• Zamanında o kız ahını almış ve belki de bunun yüzünden mutluluğu yakalayamamış olabilir. Tabiki bu işler kişisel tercihle alakalı ama ben seven birisinin ahının tutabileceğine inanıyorum. Tecrübeleriniz aşk acısı çeken ve duygularını buraya taşıyan üyelere umarım yol gösterici olur.

11 yıl sonra gelen edit için teşekkürler hocam Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.