Şimdi Ara

Canım Çok Acıyor :-(( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kumandan

klip süpermiş hakkatten....

Zaten hep ulaşılamayan değerli olmaz mı?

Kız tamam seni sevmiyor diyelim, bir başkasını da sevmese bu kadar severmiydin acaba? Bu kadar tutkuyla bağlanmanın sebebi seni başka birine tercih ettiği için değil mi?

Yanında olduğun sürece daha da çok yanarsın. Tek çare onunla mümkün olduğunca aynı ortamlarda bulunmamak...(evet bence de gözden ırak, gönülden de ırak)

başkası yokken de ben onu çok seviyordum, ve aynı hatta daha fazla tutkuyla bağlıydım ona... şimdi kaybettim hem tutku var hemde acı.. ama acı herşeyi bastırıyor doğrusu... bundan sonra zaten çok fazla görüşebileceğimi sanmıyorum ama gözden ırak gönülden ırak olurmu o şimdilik zor görünüyor. biraz önce telefonda konuştuk o aradı.. dua et dedi ben zaten hep dua ediyorum hem onun hem kendim için...

• kızı ve oğlanı hemen hayatından çıkar, daha evlenmeden bu hareketi yapan kız ilerde sana nasıl kazık atar allah bilir, boşver 70 milyonun içinde sana göre 1ini bulursun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xf

aşk dediğin böyle olmalı... izle...

http://video.google.com/videoplay?docid=-8305008494238143178&q=kiss%2Bjapan

vay bee.....varmıdır böle aşk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orjinalden alıntı: xf

aşk dediğin böyle olmalı... izle...

http://video.google.com/videoplay?docid=-8305008494238143178&q=kiss%2Bjapan

vay bee.....varmıdır böle aşk...

fedakar kişi hep erkek her zaman erkek

bence abicim
    no woman no cry;cry cry nereye kadar ???

• bnce hiç takma neden diye sorarsan öyle bir kızla berbaer olsanda geçiçi olur yani bu şekilde davranan kızla uzun soluklu bişey düşünemezsin baksana çocukla aynı ewde kalmış bide o yüzden hiç takma öyle bir kızı kale alıp kendini yıpratmaya hiç değmez o çocuklada hala neden konuşuyosun anlamadım bnce her ikisinide hayatından sil irtibatı kes ve ilgilenme sevmiş olabilirsin ama körü körüne sevgi olmaz sevdiğin kişi önce sevgini hakedecek daha sonra seveceksin
  • şimdi ihtimaller:
    1- (hem kız verilmez hem dünür küstürülmez ilişkisi)
    siz bir sevgili olmadınız hiçbir zaman arkadaşım belkide başından beri kız senin aşkına saygı duyuyordu ama seni ve dostluğunu kaybetmek istemediğinden senle yakındı.ama tabi bir yere kadar bu aşk işi başkadır dostluğa benzemez.
    2- (acıma bana acırlar sana ilişkisi)
    senden beklediklerini bulamamıştır.o senden sadece erkek ve bayanın yapabileceği doğal ilişkisini istemiştir.sen ona sadece güvenli bir dostluk vermişsindir.kendinin bayan olduğunu hissettirecek başka bir erkeğe yönelir
    şimdi neticede bu işler dönüşü olmayan işlerdir.en iyisi ikisinide aklından sil.çünkü sen o kızı aradıkça ona herzaman egolarını okşama fırsatı verirsin.acır sana ama seni bu şekilde bırakarak en doğru kararı verdiğine inandırırsın.zaten senin kızla konuştuğundan arkadaşının da haberi vardır.senin saf niyetin ikisinide memnun ediyordur.şu an ikiside bu işi kazasız belasız atlatmanın mutluluğunu yaşıyordur.
    ikisiylede ilgiyi alakayı kes.zamanla sen acıyacaksın onlara

• dostum ne kadar seversen sev.ama bak şimdik..

bende sevdim hemde çok.sevdiğim kızıda taksimde arakdaşlarımda sinema çıkışında tesadüfen tanımadığım başka bir çocukla el ele kollala(diyemiyorum artık) gördüm.ne oluyor demeye kalmadan yanlarına gittiğimde dayanamayıp kıza attım tek tokatı, çocuğu ise arkadaşlar elimden zor aldı.ha birde şerefsiz çocuğun üzerinden bıçak çıktı elim kesilmişti.neyse şunu dicem.

şimdi o kızın adı kaş*ra çıkmış durumda.ciddi bir ilişki yaşamıyor artık.üstelik benim dostlarım felan bütün arkadaşlarım kızla şlişkisini kesti.ben desen adını duyunca çıldrıyorum sinirden ama zorda olsa unuttuk diyelim.

ama ben senin nasıl oluyorda hayla bu kadar çok sevdiğin değer verdiğin bir kızın seni böyle alaya alır gibi arkadaşınla çıkmasına, seninle olan geçmişine bile saygı duyamyan bir kızla hayla nasıl konuşuyorsun birşey olmamış gibi aklım ermiyor.aşkta gurur olmaz ama ortada karşılıklı bir aşk bitmiş ise değil gurur haysiyet denen birşey var.

yerinde olsam ne kızla nede arkadaşın sandığın çocukla kesinlikle konuşmam.ciddiyeti koruman gerek.artık kızı unut.bu saatten sonra olumlu şeyler bekleme ondan.sana geri dönse kabul edecekmişsin gibi bir izlenimin var.bunu kıza hissettirmemelisin.bende ilk gecelerimde uyuyamadım.aklıma geldikçe katil olacak sinirle yerimde duramıyordum.ama sonra unutuyorsun başka kızlar, başka bakışlar, gözler duygular felan derken unuttuğunu anlıyorsun.sonra tekrar o kız aklına geldiğinde beraberinde bazı acı şeyler geliyor aklına.kendin kendine karşı gururun kırıldığını, işe yaramaz bir kız tarafından unutamadığın bir onur sarsılması geliyor aklına.

seni ve çektiğin acıyı çok iyi anlarım fakat bu saatten sonra biraz gurur yap.onları tınlama, eskisi gibi artık değer verme, yıkılma biraz güçlü ol. "bana kız mı yok ki oda kim de" salla gitsin dostum.

• sevdiğim kızla çıkan bu adamla (adam demeye şahit lazım) hiç konuşmadım bir dahada konuşmayı düşünmüyorum hatta onun arkadaşlarıylada bağımı keseceğim. sevdiğim kızdan uzaklaşmam gerektiğinde sanırım sonuna kadar haklısınız. bunu bir şekilde başaracağım, ama onun için ve kendim için her zaman dua edeceğim. Allah'ım onu korusun bana sabır versin.
  • GENELDE ÖYLE OLUYA ZATEN.SEVDİĞİN KIZ EN YAKIN OLDUĞUN ARKADAŞINLA ÇIKIYO.AMA HİÇ ÜZÜLME DEMEKKİ KIZIN SENLE YAŞADIĞI YALANMIŞ.BOŞVER.SANA DÖNMEK İSTEYECEKTİR AMA İŞ İŞ TEN GEÇER.
  • bir insan bukadar mı iyi olur ya.yemin ederim sen herşeyin en güzelini hakeden bir insansın.başkası olsa ne küfürler sıralar ve defeder.sana tavsiyem,kızla birdaha görüşmek istemediğini ve ona mutluluklar dilediğini söyle.kız peşinden bile koşabilir.ama gör bak o zaman belki sen istemeyeceksin onu.
    quote:

Orjinalden alıntı: oksit

sevdiğim kızla çıkan bu adamla (adam demeye şahit lazım) hiç konuşmadım bir dahada konuşmayı düşünmüyorum hatta onun arkadaşlarıylada bağımı keseceğim. sevdiğim kızdan uzaklaşmam gerektiğinde sanırım sonuna kadar haklısınız. bunu bir şekilde başaracağım, ama onun için ve kendim için her zaman dua edeceğim. Allah'ım onu korusun bana sabır versin.
  • o senin iyiliğin bir acı, iyi olan iyiyi görürmüş. Ben çok sevdim sevgime ihanet etmek istemem, saf temiz kalsın benim için kafi.. hiç yoktan bir gün dönüp geriye bakarsam sevgim kalsın hafızamda diğer herşey silinip yok olsun.. ince bir tebessüm olur ve daha sıkı bağlar o zaman yanımdaki sevdiğime...

Biz sevdik aşık olduk,
    sevildik maşuk olduk,
    her dem yeni doğarız,
    bizden kim usanası.....

quote:

Orjinalden alıntı: bir acı

bir insan bukadar mı iyi olur ya.yemin ederim sen herşeyin en güzelini hakeden bir insansın.başkası olsa ne küfürler sıralar ve defeder.sana tavsiyem,kızla birdaha görüşmek istemediğini ve ona mutluluklar dilediğini söyle.kız peşinden bile koşabilir.ama gör bak o zaman belki sen istemeyeceksin onu.
    quote:

Orjinalden alıntı: oksit

sevdiğim kızla çıkan bu adamla (adam demeye şahit lazım) hiç konuşmadım bir dahada konuşmayı düşünmüyorum hatta onun arkadaşlarıylada bağımı keseceğim. sevdiğim kızdan uzaklaşmam gerektiğinde sanırım sonuna kadar haklısınız. bunu bir şekilde başaracağım, ama onun için ve kendim için her zaman dua edeceğim. Allah'ım onu korusun bana sabır versin.

• Bizim okulda da bi kız vardı benimde ilgi alanımda olan bi kızdı biz bununla kanka gibiydik o benim evde kalır ben onun evinde aramız öyleydi yani aramızdan tabi bişeylerde geçmiyo değildi. Ama kız 1 senede 4 erkek değiştiriyodu, güzel kız tabi talibi çok oluyo. Çıktığı bütün çocukları idare ederken akşamlarıda beni idare ediyodu bende o kızla ciddi düşünmediğim için ona teklif etmiyodum. Oda beni kıskandırmak için okadar çok erkekle çıktı ama bunu başaramadı. Aradan 3 sene geçti ve şimdi ne oldu biliyor musun?
    Kız benim kızla aramda geçen herşeyi anlattığım arkadaşımla evlendi. Sırf beni kıskandırmak için evlendi ama benim öyle bi kızla işim olmaz. İşim olsada 1 odadan daha ileri gitmez.
    O yüzden allaha şükür et ki arkadaşlarının ne mal olduğunu geç olmadan öğrenmişsin.
  • evet başıma çok daha kötü şeyler gelebilirdi bu kadarıyla kaldığı için çok şükür... ama inşallah ilerde daha güzel şeyler yaşabilirim...
  • okudum yazıklarını.zaen canım sıkkındı senin de yazdıklarını okuyunca inan gözümden yaşların boşalmaması için kendimi zor tutuyorum şu anda.ben daha kıza bile açılamadım ya
    http://forum.donanimhaber.com/m_8610776/mpage_52/key_//tm.htm#9239930 sen okusana benim ne durumda olduğunu birde benim durumumda olduğunu düşünsene.senin durumunda çok zor hatta belki benimkinden bile daha zor.aynı şeyi bende yaptım ancak buradaki insanlar ile paylaşıyorum derdimi.ne bileyim ya ben çok saçmaladım.içmeye devam edeyim ben.inan aynı şehirde olduğumuzu bilsem şimdi gelir bi viski açar dağıtırdık ortalığı.neyse boşver.belki unutrusn uff yazdıkça canım sıkılıyo ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum ya.

• yapma dostum kendini bu kadar hırpalama, ben çok acı çekiyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum onu ama asla hayatımı mahvetmeye filan niyetim yok, sağlıklıyım gencim iyi bir ailem var çevremde seviliyorum eminim senin içinde böyledir. hayatımda hiç içki sigara içmedim hiç Allah'a isyan etmedim ve aslada etmeyeceğim, hayatta yaşadığımız her zorluk bizleri daha kuvvetli yapar her acı gecelecek için ekilmiş bir mutluluk tohumudur aslında, düşündükçe ve sabrettikçe bunları daha iyi anlıyorum. lütfen sende koyverme kendini, belki oturup içki içmeyiz beraber ama bir gün çok ihtiyacın olursa gelirim sohbet ederiz....

quote:

Orjinalden alıntı: eskicagdas27

okudum yazıklarını.zaen canım sıkkındı senin de yazdıklarını okuyunca inan gözümden yaşların boşalmaması için kendimi zor tutuyorum şu anda.ben daha kıza bile açılamadım ya
    http://forum.donanimhaber.com/m_8610776/mpage_52/key_//tm.htm#9239930 sen okusana benim ne durumda olduğunu birde benim durumumda olduğunu düşünsene.senin durumunda çok zor hatta belki benimkinden bile daha zor.aynı şeyi bende yaptım ancak buradaki insanlar ile paylaşıyorum derdimi.ne bileyim ya ben çok saçmaladım.içmeye devam edeyim ben.inan aynı şehirde olduğumuzu bilsem şimdi gelir bi viski açar dağıtırdık ortalığı.neyse boşver.belki unutrusn uff yazdıkça canım sıkılıyo ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

yahu gir bara falan keyfıne bak napcan aşkı maşkı değilmi yani bu yolda herkes oyuncudur dostum sende oyuncusun ve oyununu oynamaya bak aşk meşk boş işler bunlar....

bak ben 1 yıl önce birinden ayrıldım emin ol ayrılma nedenimde ihanetti ama bunu ona söylemedim yani belli etmedim bir gün onları bir yerde gördüm arkadaşımla beraber ve o günün akşamı mesaj çektim "mutluluklar dilerim" bu kadar ve ertesi gün yine o çok sevdiğim hayatıma döndüm hiç te üzülmedim çünkü üzülmeye değecek biride değil yaşadıklarıma baktığımda hepsini teker teker öldürmüştüm o an ve hiç yaşanmamış olarak gördüm bu kadar bu kızların topu böyle o günden bu yana iyi bir oyuncu oldum ve bundan sonra sürekli aldatıyorum bunuda seviyorum çünkü aldattıktan sonra onların acı dolu suratını görmek bana zevklerin en büyüğünü yaşatıyor.... intikamımıda almış oluyorum

bi yere kadar kendince sende haklısın fakat ben hiç sana katılamıyacam çünkü tek bi ilişkide kaybetmen yüzünden dier ilişkilerde kötü taraf(ihanet eden) sen oluyorsun sonucundada kalbi kırık insan bırakıyosun
    Her kız aynıdır şeklinde genelleme yapıyorsun.Ama unutma arada kendini karşı tarafın yerine koy(sende yaşamışsın o duyguyu biliyosun). HAKKIM VARMI? diye bi kendine sor.

@oksit kardeş sanada allahtan sabır diliyorum. Bana göre sana okadar acı çektiren bi kızla mutlaka ilişkini kesmen gerekir anlattıklarından anladığım o senin sevgini haketmiyor

edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@RtHeR -- 11 Eylül 2006; 10:30:33 >

• Arkadaşım , diğer arkadaşlarında dediği gibi herkesin ne olduğu ortaya çıkmış.

Bundan sonra bence 2 sinlede görüşme , kıza Sonunda Mutluluklar dilerim yazan anlamlı bi msj at.

Diğer elemana istersen ana ,avrat kay , kesinlikle arkadaşlığını kes.

Okul ortamı zaten mutlaka yeni arkadaşlar çıkıcaktır , İstersen yüzyüze iyi arkadaşlarında dertleş , kız olur erkek olur farketmez , Böylece içini dökersin o seni rahatlatır.

Bnimde böle bi olay oLmuşdu 1 ay önce felan şu sıralar unuttum.. Bnki ayrılık acısıydı..

Aç rock dinle , Linkin Park-Numb dinle.

Kafa dağıt , onu düşünme yeni k1zlar düşün , Eninde sonunda bulacağını düşün.

Eğer bundan sonra sakıncası yok dersen sıkıştır çocuğu kır ağzını burnunu , şiddetle bir şey çözülmez dersen senin bileceğin iş..

Herşeyin ilacı zamandır , unutucan sadece kötü bi anı olarak hafızana yerleşicek..
    Bana son 2 sene içerisinde 3 kez oldu

• Vala ben hiç aşık olmadım bundan sorada olmayı düşünmüyorum.Oluncada bu ark. gibi olmaktan korkuyorum.Gerçketen kötü bişey.Allah yardımcın olsun. Ne deyim.
  • dayanamıyorum ya, iki gündür inanılmaz bir bunalımın içine girdim, bir an olsun aklımdan çıkmıyor, hayatımda hiç keşke ölsem dememiştim dün gece Allah'ım canımı al kurtulayım dedim. isyan etmekten korkuyorum, ben bu değildim ne oldu bana ......
  • Hala neden bu sekilde konusuyorsun anlamıyorum.Senin çektigin sıkıntının milyonda birini cekmiyorlardır.Sen de kalkmıs kendi kendine sıkıntı cektiriyorsun.salla gitsin nedir bu boyle? kendine gel artık.işine gücüne bak.bu tür insanlardan ne sevgili olur ne de arkadas ne de eş.Allah hayırlısını karar kılmıs senin hakkında ama haberin yok.ya bu insanlar ileride evlenseydin sonra evli iken basına boyle birsey gelseydi.düşün neler yaşardın o zaman belki..
    şükret haline Allah a da şükret.hayırlısını vermis hakkında artık anla bunu.ve bırak artık bu saplantıları da.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.