biri ile fazla yakınlaşırsan sonu mutlaka kötü olur
allah sana yardim etsin kardes nediim moralini yüksek tutmaya çalis
Mutfaktan ekmek bıçağını al,fırlaaaİkisinş birden çat çat gebert
dememizi beklemiyosun heralde.
KIZ değilmi hepsi böyle
ben bir bayan olarak size tavsiyede bulunacağım.çok duygusalsınız bir erkek olarak.hemde fazlasıyla.sürekli adamı hedef alarak suçlamalarda bulunuyorsunuz.esas suçlu; 'hala kızamıyorum'dediğiniz o bayandır.bir bayan bir erkeğe meğilli olmasa,erkek istediğini elde edemez.tabiki adamında şahsiyetsizliği ayrı.ama hedef adam olmamalı.kendinizi ve fazlasıyla duygusal yüreğinizi toparlayın lütfen.sanıyor musunuz ki onlar mutlu olacaklar.adam o kız hakkında;'bak benim için erkek arkadaşını terketti,kimbilir bundan neler beklenir'demeyecek mi sanki.esa güçlü şahsiyete ve karaktere sahip olan sizsiniz.ve onlar hiç mutlu olamayacaklar.herkez hakettiği yerde yaşar unutmayın.o bayanın karşısında sakın ezilmeyin,güçlü durun aksine.size bu yakışır.
Sevdiğim canım dan bir parça gibi kabullendiğim kız, artık dostum dediğim arkadaşım dediğim adamla çıkıyor. çok seviyorlarmış birbirlerini..
Bundan 1 sene önce aşık oldum ona delicesine, beni çok fazla kabullenmedi ama çokda şey yaşadık beraber, sarıldık destek olduk birbirimize. Bir hafta kadar benden uzak durdu, sonra onu okulda gördüm çok solgun görünüyordu. neyse bir hafta sonra yanıma geldi başka birine aşık olduğunu onu çok istediğini söyledi bana. Kimmiş bu çocuk biliyormusunuz? Benim arkadaşım gezdiim vakit geçirdiğim dostum dediğim bir adam. mert delikanlı sanırdım onu, ama şimdi benim sevdiğim kızla onu ne kadar sevdiğimi bile bile çıkıyor... Benim dünyalar güzeli gözlerinde kaybolduğum herşeyim bir tanem sevdiğim kızla çıkıyor. Nasıl içim acıyor anlatamam. ne birşey yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. dayanamıyorum buna. Sevdiğim kızı kaybettiğimemi yanayım, arkadaşım tarafından sırtımdan bıçaklandığımamı..
Şimdi okulda göreceğim onları, nasıl dayanacağım bilemiyorum. sevdiğim kızı hala çok seviyorum ve hiç kızamıyorum ona (Allah'ım nasıl sevmişim ben ya ne gurur kalıyor ne de onur insanda), ama o adam yıktı beni... Hiçbirşey demiyorum Allah'ından bulsun.. çok kötü ahımı aldı asla mutlu olamasın bu dünyada. şimdi msnde görüyorum ikiside online, sanırım işi pişirmekle meşguller..
Birde bu adam bana anlatırdı üniversitede çok sevdiği bir kız varmış kız kabul etmemiş onu, sonra başka biriyle çıkmaya başlamış çıktığı adama nasıl düşman olduğunu anlattı bana... şimdi kendisi bana bunu yapıyor. nasıl bir mantık anlayabilmiş değilim.. nasıl bir acımasızlıktır bu, yazıklar olsun..
Başka birini nasıl seveceğim bilemiyorum. nasıl dayanacağım bilemiyorum.. sadece anlatacak kimsem yok size anlatıp rahatlamak istedim, çok yanlızım hemde çok... Benzer şeyler aşk acısı yaşayan arkadaşlar anlatırlarsa tecrübelerini nasıl unuttuklarını bana bir tavsiye verirlerse çok sevinirim...
Dünyada kız mı yoq aga sende.!
ALLAH yardım etsin kardeşim..... başka dicek bişi bulamıorum.... kız milleti işte...onlarlada olmuyoo,,onlarsızda olmuyo anlamadım gitti... galiba en iyisi bekarlık............
Kardeşim, Seni çok iyi anlıyorum desem dürüst olamam. Çünkü böyle birşey daha önce başımdan geçmedi Ama aşk acısını iyi bilirim o yüzden sana yardımcı olmaya çalışırım. Bak herşeyde bir hayır vardır. Bu olay sayesinde belkide çok mükemmel bir insanla tanışacaksın birisi demiş ya ilerde evlendiğin zaman daha beter birşey olabilir evet buna tamamen katılıyorum. Anladığım kadarıyla ikisininde ciğeri beş para etmez. Bu yüzden üzülmeye değmez tabi bunu şu anda idrak edemezsin zaman alacak belki 2 ay belki 2 yıl bu sana bağlı. Ama tamam dediğin zaman güleceksin belkide haline ben nasıl üzülmüşüm... Ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorsundur benim yaptığım birşeyler vardı. Aklıma geldiği zaman hemen başka şeyler düşünüyordum hemen ama eski yaşadıkların gelebilir, aşık oldugun zaman gelebilir, arkandan vurulduğun anı öğrendiğin zaman gelebilir. Dediğim gibi hemen kafanda başka şeyler kuracaksın. Müzik dinleyeceksin evet ama onu aklına getiren şeyler değil. Hareketli şeyler. Mesela İsmail YK dinle ciddiyim. Komik şarkıları var çünkü. Metal müzik dinle. Aynı okuldayız diyorsun asla karşılaşmamaya çalış. Çıkarsada bakma çevir kafanı düşünme. Dediklerimi yaparsan bir nebze daha iyi olabilirsin. Tabi tamamen unutacağın zaman bunlarla olmayacaktır. O zaman seni yeni birine bağlandığın zaman olacak o kişiyle mutlu olduğun zaman olacak. Bana güvenebilirsin. Biraz sabır başka birşeye gerek yok isyan etmene gerek yok... Ben olsam böyle yapardım ki zamanında yapınca faydasını gördüm ağlamak bir çözüm olmuyor tabi dolduğun zaman seni rahatlatabilir. O kişi doğru kişi değilmiş emin ol.....
İnsanın kalbinin sesini bu kadar fazla dinlememesi lazım kardeşim, öncelikle bu dersi çıkarmalısın.Yapman gereken bir kaya gibi sapasağlam durmak! İnsan bu dünyaya sadece karşı cinsten birini sevip, evlenip,çocuk sahibi olmak için gelmedi.
Elinden geldiğince bu dünyada faydalı olmaya çalış, iyilikler yap, bunun için fırsatlar oluştur, manevi yönünü kuvvetlendir,her zaman Allah(cc) a şükret, sosyal aktivitelere katıl...
Bunları yaptığında eskisinden çok ama çok daha iyi olacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: Emir Hattab
İnsanın kalbinin sesini bu kadar fazla dinlememesi lazım kardeşim, öncelikle bu dersi çıkarmalısın.Yapman gereken bir kaya gibi sapasağlam durmak! İnsan bu dünyaya sadece karşı cinsten birini sevip, evlenip,çocuk sahibi olmak için gelmedi.
Elinden geldiğince bu dünyada faydalı olmaya çalış, iyilikler yap, bunun için fırsatlar oluştur, manevi yönünü kuvvetlendir,her zaman Allah(cc) a şükret, sosyal aktivitelere katıl...
Bunları yaptığında eskisinden çok ama çok daha iyi olacaksın
katılorum......
teşekkürler arkadaşlarım, dedim ya bir haftadır birlikteydik onunla, sen benim en iyi akadaşımsın diyor, seni kaybetmek istemem diyor. gerçekten bana güveni vardır. Ben de ona çok güvendim ve saygı duydum. şimdi birlikte gezide çekildiğimiz resimlere bakıyordum çok güzel ya gerçekten çok güzel... onu bir süre aramayı filan düşünmüyorum bakalım gerçekten iyi arkadaşsak o belirleyecek bunu, bu sayede bende biraz olsun ondan uzak kalabilceğim. çünkü hep beraberiz hergün konuşuyoruz ama o başkasını seviyor. ne kadar saçma dimi, insanlar ayrılınca ayrılır ve bir daha birbirini aramaz ama biz öyle değiliz. onun için dua ediyorum, arkadaşım dediğim adam için ise ahım var... Allah bildiği gibi yapsın onu...
kardeşim onun yaptığıda tamamen kötü bir davranış (kızın), onunla görüşmemek senin için iyi olur, üstelik sapasağlam durduğunu ona hissettir.
Ya bırak arkadaşım bırak kardeşim.Senin tatlı canına yazık.A.q ben onların hepsinin.Töbee töbee. Nefret edeceksin.Sana yaptığı kalleşliği düşünüp nefret edeceksin.Allaha havale edeceksin.Üzeirnden biraz zaman geçecek.Belkide peşinden gelecek.Küçüklüğüne bakacak ve artık *iklemeyeceksin
Başıma geldi ordan biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: oksit
teşekkürler arkadaşlarım, dedim ya bir haftadır birlikteydik onunla, sen benim en iyi akadaşımsın diyor, seni kaybetmek istemem diyor. gerçekten bana güveni vardır. Ben de ona çok güvendim ve saygı duydum. şimdi birlikte gezide çekildiğimiz resimlere bakıyordum çok güzel ya gerçekten çok güzel... onu bir süre aramayı filan düşünmüyorum bakalım gerçekten iyi arkadaşsak o belirleyecek bunu, bu sayede bende biraz olsun ondan uzak kalabilceğim. çünkü hep beraberiz hergün konuşuyoruz ama o başkasını seviyor. ne kadar saçma dimi, insanlar ayrılınca ayrılır ve bir daha birbirini aramaz ama biz öyle değiliz. onun için dua ediyorum, arkadaşım dediğim adam için ise ahım var... Allah bildiği gibi yapsın onu...
Adamım yanlış anlama ama çok duygusalsın be.Her şeye ağlıyan bi erkek olurmu ya az dik dur silkelen bi kendine gel..Ne hala sevmesi onun için dua etmesi,yaw bırak Allah nası biliosa öle yapsın..Yok en iyi arkadaşım falan geçsin bunları,böyle saçma iş olmaz... Bu seninki aşk falan deil ondan başka birini bulamama korkusu sanırım...ya onunla ilgili ne varsa çıkar at hatıra anı msnde bile sil madem acı çekmek istemion...Gözden ırak olan gönülden ırak olur derler...Sen herşeyde onu hatırlayarak kendi kendine zarar veriyorsun..
Umarım bu düşüncelerime kızmassın ama bence doğru olanlar bunlar.....
Bırak arkadaşım bırak kardeşim bırak senin tatlı canına yazık bırak... Nefret edeceksin nefret.Hep aranızda geçen kötü şeyleri hatırlayacaksın sana yaptığı şerefsizliği,kalleşliği hatırlayacaksın,nefret edeceksin.Aradan zaman geçecek yavaş yavaş anlamaya başlayacaksın.Gün gelecek seni tekrar isteyecek belki ama sen onun küçüklüğüne,acizliğine zavallılığıa bakıp hiç *iklemeyeceksin bileHak ettiğini bulacak.Adelet yerini alacak
Çektiğin bu acıya direnebilirsen çok daha güçlü olacaksın eskisinden, aşk acısı kurşun acısına benzemiyor maalesef
Arkadaşım durumun belli üzücü benzer şeyleri bende yaşamışımdır. Kendini onda görüyorsun,kendinden ayırmadığın için derinden bağlanmışsın. Ama bence yapman gereken en hızlı şekilde toparlanman. Bu işi ne kadar çabuk yaparsan o kadar senin için iyi olur. Çünkü seni istemeyen birinin üzerinde durmuyacaksın. Önüne bakman lazım. Yarın bir gün başka bir kız çıkar inan ki eskisini unutursun ve hatta artık kendin dahi istemezsin onu geri. Bizzat tecrübe etmişimdir. Başta imkansız,mucize gibi görünse bile zamanı gelince anlıyorsun olduğunu. Bence biraz gez,dolaş mümkünse farklı mekanlara git, başka insanlarla tanış ve de geçmişe bir sünger çek. Senin kısmetin kimse sen onu bulursun zaten merak etme. Kendine iyi bak.
Ne demiş Nietzsche: *** "Beni öldürmeyen şey, beni güçlendirir..."
buna biz söz daha eklersek, şöyle ki: *** "Zaman herşeyin ilacı..."
... sanırım anlatmak istediğimi dile getirmiş olurum.
klip süpermiş hakkatten....
Zaten hep ulaşılamayan değerli olmaz mı?
Kız tamam seni sevmiyor diyelim, bir başkasını da sevmese bu kadar severmiydin acaba? Bu kadar tutkuyla bağlanmanın sebebi seni başka birine tercih ettiği için değil mi?
Yanında olduğun sürece daha da çok yanarsın. Tek çare onunla mümkün olduğunca aynı ortamlarda bulunmamak...(evet bence de gözden ırak, gönülden de ırak)