Şimdi Ara

Canım kuşum , Mavişim öldü :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim capcanli hareketli bir kuşum vardı . 5 kelime söylüyordu fakat son 1 aydır konuşmuyor . Tüy dokuyordu . Bir Salıncağı vardı dengede duramıyordu . Hasta olduğuna veya ölçeğine ihtimal vermemistim . Suyunu değiştiregim geliyorum aşkım dedim geldiğimde ölmüştü :(((((( kabarmisti biraz 1 yıldır bizimleydi çok üzüldüm annem de babam da hepimiz çok uzulduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• basınız saolsun havalar cok sogudu kapı pencere acıkca ceyranda kalmış üşütmüştür kusunuz büyük ihtimal
  • Evet olabilir arkadaşıma birakmistim

• benimkide öldü sonra arastırıp ögrendim serefsiz doktor bir sey demedi ilaç verdi gitti ama nedeni

B Vitamini Eksikliği: Bu durumda kuşta B vitamini eksikliği vardır,ve rahatsızlığın sonucu olarak kuşun bacakları felç olur.Sarsılmalarda da olduğu gibi bu durum aniden oluşur ve kuş çok korkar.Bir çok muhabbet kuşu felç sebebiyle ince dallara tüneyemez. Pek çok kuş çarpık bacakları yüzünden tüneklere konamaz. Yere düşerler ve topallayarak yürürler.Kuş veterinerleri kuşun içme suyuna eklenebilecek sıvılar verirler.Bu besin ilaveleri bir B vitamini bileşiği içerir.Buna ek olarak kuşlara B vitamini enjekte etmek çoğu zaman fayda sağlar.Lütfen B vitamini eksikliği bulunan kuşu kendiniz tedavi etmeye çalışmayın,her zaman doğru tedaviyi seçmek için kuşlarla ilgilenen bir veterinerle görüşün.

Kaynak Linki :http://www.meleklermekani.com/threads/kuslarda-vitamin-eksikligi.104384/

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

benimkide öldü sonra arastırıp ögrendim serefsiz doktor bir sey demedi ilaç verdi gitti ama nedeni

B Vitamini Eksikliği: Bu durumda kuşta B vitamini eksikliği vardır,ve rahatsızlığın sonucu olarak kuşun bacakları felç olur.Sarsılmalarda da olduğu gibi bu durum aniden oluşur ve kuş çok korkar.Bir çok muhabbet kuşu felç sebebiyle ince dallara tüneyemez. Pek çok kuş çarpık bacakları yüzünden tüneklere konamaz. Yere düşerler ve topallayarak yürürler.Kuş veterinerleri kuşun içme suyuna eklenebilecek sıvılar verirler.Bu besin ilaveleri bir B vitamini bileşiği içerir.Buna ek olarak kuşlara B vitamini enjekte etmek çoğu zaman fayda sağlar.Lütfen B vitamini eksikliği bulunan kuşu kendiniz tedavi etmeye çalışmayın,her zaman doğru tedaviyi seçmek için kuşlarla ilgilenen bir veterinerle görüşün.

Kaynak Linki :http://www.meleklermekani.com/threads/kuslarda-vitamin-eksikligi.104384/

Çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşumu Öldürdüm :'(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.