B: ben mi B: ama ben bişey yapmadım ki A: bozdun B: yemin ederim hiç biyeri ile oynemadım B: sadece baktım öyle A: yok yok A: ben anlarım A: oynamışsın B: saka mı yapıyosun A: yoo A: ama önemli diil bi daha yaparım A:
B: canım gercekten ben bişey yapmadım B: sadece baktım A: önemli diil canım hallederim A: bu gece sabahlarsam düzeltirim B: cok mu bozulmus peki B: hadi yaa B: nasıl olduki A: hafta sonuna kadar sabahlarsam düzelir B: iyide sen onu bi günde yaptın A: çok sert basmışsın yandaki düğmelere B: tamir etmek mi 5 gün sürecek A: tamam da bozugu tamir etmek daha zor A: yo perşembeye biter B: neeee B: dügmelere mi
B: okarda degil A: evet A: yok yok A: direk A: mesela ürünler basıp A: hemen A: ana sayfaya A: servis e A: basarsan A: hemen A: beklemeden hiç A: sayfa kitlenmiş A: sen çok seri basınca B: özür dilerim yaa B: bilmiyodum A: önemli diil bitanem A: düzeltirim ben A: 2-3 gün taş çatlasa B: uff ya bi daha göstermezsin herhalde bişey A: yok ya bakma sen A: 50 tane işimin arasında
B kişisini web kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatmaya davet ettiniz. Lütfen bir yanıt bekleyin veya beklemedeki davete iptal (Alt+Q) uygulayın.
B, web kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatma davetinizi kabul etti.
B: tamam A: birde sayfayla uğraş işin yoksa A:
A: bak bakiim B: efendim B: cok mu kızdın
B size bir Titreşim gönderdi!
A: tabiiki kızdım A: birşey gösterdik içine etmişsin A: haksız mıyım B: yani haklısında B: ama özür dilerim A: iyi A: herkes bozsun bi özür dilesin A: tamam B: bide gercekten öyle üst üste basmadım sanırım A: ne kolay ya A: ben günlerce uğraşayım A: bi özür A: ne kolay A: ben yapmadım de sıyrıl işin içinden A: tel nerde A: tel da kapamışsın B: öteki hat takılıydı A: oh ya B: degiştiriyorum A: ne rahat millet A: sayfayı boz A: hattı çıkar A: oh B: bence sen sinirini benden cıkarıyosun A: bozmasaydın sende A: yalan mı yani B: bilerek mi bozdum
bence çok üstüne gitmişsin.
yok ya sonra çok güldük tel ettiğimde tam ağlamak üzereydi
Bence bunu bir daha yapma.Bunu yapman bile kötü olmuş bence.
_cracker_ şanslı çocuksun kızma ama tatlı bi yenge
kız biras saf gibi alınma cracker..
yazık yaa..ama sonra gönlünü aldıında çok güzel olmuştur.. aman nazar değmesin.. ben de istiorum böyle saf bi sevgi yaa..