Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • derdinin ne olduğunu anlayabilsek varsa öyle bir sorun biz de katiliriz zaten kendisine ayrica cv konusuna katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde balgat kampüsüne servis sadece Sıhhiyeden mi orayı ilk mesaja baktım ama anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: wewantrevolution

derdinin ne olduğunu anlayabilsek varsa öyle bir sorun biz de katiliriz zaten kendisine ayrica cv konusuna katiliyorum

Ya tamam sanatçı gelsin istersin onu anlarım da biz zaten bunun aksine bir şey demiyoruz ki. Buradaki hiçbir arkadaş eğlenceli okul çok sosyal demiyor, eğitimin kaliteli olduğunu ancak sosyal yönlerinin zayıf olduğunu bunu kendi gözleriyle görüp gözlemlemelerini söylüyor. Eğer tutup şenlikleri bol olsun benim için eğitim önemli değil dersen zaten Türkiyede sürüsüne bereket üniversite var onlardan birini seçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Birde balgat kampüsüne servis sadece Sıhhiyeden mi orayı ilk mesaja baktım ama anlayamadim

Hocam balgat kampüsüne servis yok diye biliyorum, zaten balgat kampüsü olabildiğince çok merkezi bir yerde kızılaya 15 dakika filan. Merkez kampüs-Balgat kampüsü arası servisler var ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Makina mühendisliği icin Cankaya ve Atılım univ arasinda kaldim.Sizce her bakimdan Cankaya cok cokmu önde? Muhendislikler hangi kampüste balgattami?

Kusura bakmayın hocam mesajınızı yeni gördüm. Bence bunu kendiniz gözlemlerseniz daha net bilgiler alırsınız, çünkü seçtiğiniz okulda okuyacak olan sizsiniz. Tek tek üniversitelerin kampüslerini gezin ve sosyal, eğitim, barınma, ulaşım gibi ihtiyaçlarınızı sıraya koyun ve buna göre değerlendirmenizi yapın. En basitinden Atılım üniversitesinde ring servisleri ücretliyken Çankaya Üniversitesinde ücretsiz. Ancak Atılım Üniversitesi açılış için güzel bir konser gerçekleştirirken Çankaya Üniversitesi bunu gerçekleşmedi. Bu tarz incelemelerde bulunmanızı tavsiye ederim.

Atılım üniversitesi makine mühendisliği kadrosu;http://me.atilim.edu.tr/personel/academic?lang=tr

Çankaya üniversitesi makine mühendisliği kadrosu;http://me.cankaya.edu.tr/people-2/

• Benim anlamadığım zorunlu olarak tercih edilen bir okuldan birden beklentiye girip mutsuz olmakta ilginç zaten istemeyerek gelmişin herhangi bir şey beklemek okuldan ne kadar mantıklı

• hocam yemek bursu konusunda bilgin var mı? "ilk 7.000 içine giren öğrencilerin tümü üç kişilik odalarda 3 öğün yemek dahil ücretsiz yurt hakkına sahip olacaktır" denmiş ama, yurtta kalmayanlar da 3 öğün yemek bursuna sahip olacak mı? bi de okulun ücretsiz servisleri hangi saatler kalkıyor? sabah kahvaltısından önce merkezden okula ve akşam yemeğinden sonra okuldan merkeze servis var mı?

ayrıca psikoloji bölümünde okuyan bir tanıdığın varsa fikir almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Benim anlamadığım zorunlu olarak tercih edilen bir okuldan birden beklentiye girip mutsuz olmakta ilginç zaten istemeyerek gelmişin herhangi bir şey beklemek okuldan ne kadar mantıklı

Zaten üslubu düzgün bile değil. Eşşeğe altın semer de vursan eşşek gene bizim eşşek. Hacettepede okusa ne olur odtüde okusa ne olur, önemli olan insanın kendini geliştirmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanism

hocam yemek bursu konusunda bilgin var mı? "ilk 7.000 içine giren öğrencilerin tümü üç kişilik odalarda 3 öğün yemek dahil ücretsiz yurt hakkına sahip olacaktır" denmiş ama, yurtta kalmayanlar da 3 öğün yemek bursuna sahip olacak mı? bi de okulun ücretsiz servisleri hangi saatler kalkıyor? sabah kahvaltısından önce merkezden okula ve akşam yemeğinden sonra okuldan merkeze servis var mı?

Hocam ne yazık ki o burs hakkında bir bilgim yok ne desem yalan olur.

Servisler hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz =>http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/servis.php (Okulun bütün servisleri ücretsiz).
    "Sabah kahvaltısından önce merkezden okula ve akşam yemeğinden sonra okuldan merkeze servis var mı?" =>http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/servis/29/BALGAT_KAMP%C3%9CS_MERKEZ_KAMP%C3%9CS_ve_MERKEZ_KAMP%C3%9CS_BALGAT_KAMP%C3%9CS_ARASI_R%C4%B0NG_SERV%C4%B0S_B%C4%B0LG%C4%B0LER%C4%B0

Ancak dediğim gibi bursun koşulları hakkında bir bilgim olmadığı için öğün yemeklerini sadece yurtta mı veriyorlar yoksa kampüsün içindeki yemekhaneler de dahil mi bilemiyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım.

Psikoloji bölümü için çift anadal yapan arkadaşıma sordum onun söyledikleri; Hocalar çok donanımlı ve çoğu odtü mezunu ayrıca çok da ilgililer. Anlamadığın bir şeyde odalarına gidip rahatlıkla sorabilirsin hiç gocunmazlar. İş imkanı için de psikoloi öğrencileri için birileri geliyor, konfrerans yapılıyor ufkunun açılması için uğraşıyorlar açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanism

hocam yemek bursu konusunda bilgin var mı? "ilk 7.000 içine giren öğrencilerin tümü üç kişilik odalarda 3 öğün yemek dahil ücretsiz yurt hakkına sahip olacaktır" denmiş ama, yurtta kalmayanlar da 3 öğün yemek bursuna sahip olacak mı? bi de okulun ücretsiz servisleri hangi saatler kalkıyor? sabah kahvaltısından önce merkezden okula ve akşam yemeğinden sonra okuldan merkeze servis var mı?

Hocam ne yazık ki o burs hakkında bir bilgim yok ne desem yalan olur.

Servisler hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz =>http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/servis.php (Okulun bütün servisleri ücretsiz).
    "Sabah kahvaltısından önce merkezden okula ve akşam yemeğinden sonra okuldan merkeze servis var mı?" =>http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/servis/29/BALGAT_KAMP%C3%9CS_MERKEZ_KAMP%C3%9CS_ve_MERKEZ_KAMP%C3%9CS_BALGAT_KAMP%C3%9CS_ARASI_R%C4%B0NG_SERV%C4%B0S_B%C4%B0LG%C4%B0LER%C4%B0

Ancak dediğim gibi bursun koşulları hakkında bir bilgim olmadığı için öğün yemeklerini sadece yurtta mı veriyorlar yoksa kampüsün içindeki yemekhaneler de dahil mi bilemiyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım.

Psikoloji bölümü için çift anadal yapan arkadaşıma sordum onun söyledikleri; Hocalar çok donanımlı ve çoğu odtü mezunu ayrıca çok da ilgililer. Anlamadığın bir şeyde odalarına gidip rahatlıkla sorabilirsin hiç gocunmazlar. İş imkanı için de psikoloi öğrencileri için birileri geliyor, konfrerans yapılıyor ufkunun açılması için uğraşıyorlar açıkcası.

çok teşekkür ederim hocam, sağolasın.

• gurkanism G kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize hocam, sormak istediğiniz başka sorular olursa cevaplamak için buradayım :)

• Sanatciya gerek yok sen zaten seni ise alacak olan adama cankaya universitesi dersen orasi neresi diyecek emin ol.
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Olay bölüm değil zaten daha bölüme falan geçmedim hazırlık yeni bitti ben hazirliktan bahsediyorum farkindaysan ayrica bolumumle ne ilgisi var bu yazdiklarimin ? Ben icten biriyim kusura bakma uslubumda bu sekilde herkes gibi buraya bende istedigimi yazabilirim katilip katilmamak forumdaslarin elinde buda son olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Olay bölüm değil zaten daha bölüme falan geçmedim hazırlık yeni bitti ben hazirliktan bahsediyorum farkindaysan ayrica bolumumle ne ilgisi var bu yazdiklarimin ? Ben icten biriyim kusura bakma uslubumda bu sekilde herkes gibi buraya bende istedigimi yazabilirim katilip katilmamak forumdaslarin elinde buda son olsun.

Ne yani buradaki 10 insanın 9u insanları kandırmak için konuşuor, sizse içtenlikle doğruları mı konuşuyorsunuz olay bu mudur? Ayrıca küfür ederek içten bir insan olunmaz. Konuşursunuz kendinize doğru gelen yalnış gelen kısımları söylersiniz biz de yalnışları doğruları konuşuruz, tartışırız. Güya yazmış, çankaya üniversitesi deseniz kimse tanımaz demiş. Daha önceki mesajlarda arkadaşlar taide aselsanda çalışan mezunlarımızdan bahsetti. Onlar ne yaptı o zaman? Odtü mezunuyum diyip çankaya diploması mı gösterdiler? Okuma özürlü olduğunuzu anladık orası tamam da, bilmediğiniz konular hakkında yorum yaparak insanları yanlış bilgilendirmekten vazgeçin.

Ayrıca yazdıklarınızın bölümle ne alakası var biliyor musunuz? Mühendislerin %70-80 civarı mı ne kendini odtüde sanıyor demiştiniz. Daha hazırlık okuyan bölüme bile geçmemiş insanın dediklerine bak.

Ek olarak da burada her şeyi bildiğimizi iddaa etmiyoruz, her konuda açık açık konuşup tartışıyoruz tekrar ediyorum yanlış bilgisi olduğunuz konuları insanlarla paylaşıp durmaktan vazgeçin. Hele ki insanları genelleyip aynı kefeye koymanın bi alemi yok.

Kendinize iyi bakın memnun değilseniz ortalama kasın okulunuzu değiştirin, en azından hem biz hem siz kurtulmuş olursunuz. İyi günler.

• Bende yıldırım beyazıtla çankaya iktisat arasında kaldım çok kararsızım

• Bugün çankayaya gittim bilmiyorum çabuk mu etkileniyorum ama muhtemelen tercihim çankaya olacak.THK da yar doç üstü hoca yok en büyük sıkıntı burada galiba hocaların cv leri iyi ama profu geçtim doç olmaması bile sıkıntı.İbrahim hoca EE,E ve haberleşme ve mekatroniğin hocaları bir havuz içinde dedi dersleri paylaşıyorlarmış.Bilmiyorum bu sıkıntı olur mu EE okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Birde sorulmuş ama tekrar sormak istiyorum.Okulun genel olarak öğrenci kitlesi nasıl çok merak ediyorum.Okulun önü Bmw showroomuna dönmüyordur diye umuyorum yada mac i olmayan iphone u olmayan ölsün diye politika yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Baltalayan Balta

Bugün çankayaya gittim bilmiyorum çabuk mu etkileniyorum ama muhtemelen tercihim çankaya olacak.THK da yar doç üstü hoca yok en büyük sıkıntı burada galiba hocaların cv leri iyi ama profu geçtim doç olmaması bile sıkıntı.İbrahim hoca EE,E ve haberleşme ve mekatroniğin hocaları bir havuz içinde dedi dersleri paylaşıyorlarmış.Bilmiyorum bu sıkıntı olur mu EE okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Birde sorulmuş ama tekrar sormak istiyorum.Okulun genel olarak öğrenci kitlesi nasıl çok merak ediyorum.Okulun önü Bmw showroomuna dönmüyordur diye umuyorum yada mac i olmayan iphone u olmayan ölsün diye politika yoktur herhalde.

EE hakkında detaylı bilgiyi okuyan arkadaşlarımız verir sanıyorum. Ben diğer konuya değineyim;

Okul vakıf üniversitesi olduğu için her kefeden insan mevcut ancak benim şu ana kadar rastladığım öğrenci profilinde öyle yok bmwye biniyorum sen servisle geliyorsun eziksin gibi bir tavır yok. Herkes kendi aleminde geziyor. Tanıdığım arkadaşlarımdan okula palio ile gelen de var bmw ile gelen de var. Değişik yani sonuçta yüzlerce öğrenci var ve hepsinin maddi durumu farklı. Aslında öğrenci profili okuduğunuz bölüme göre de değişiklik gösteriyor diye düşünüyorum. Kimi bölümlerde insanlar birbirinin kuyusunu kazmaya çalışırken kimi bölümlerde kanla dişle çalışıp birbirlerine yardım ediyorlar. Gerçekten bu şans işi ancak hazırlıkta sınıflar yeterince karılıyor ve belirli bir toplumla arkadaşlığınız muhabbetiniz oluyor bundan sonrası size kalıyor, siz kiminle arkadaş olacağınızı seçeceksiniz. Ancak dediğim gibi benim rastladağım ve konudaki diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye dayanarak okulda öyle ezikleme filan yok herkes kendi halinde yüzüyor.

Kendimden örnek vereyim hatta, hazırlık boyunca whataspı olmayan bildiğimiz eski telefonlardan kullandım. Kimse öyle ne işin var ezik misin filan demedi. Laptopum 5-6 yıllıktı, onunla da bi sıkıntım olmadı. Okula hazırlık ve 1. Sınıf olmak üzere toplam 2 sene boyunca servisle gittim, yolda arkadaşlarım olduğu için şanslıydım gayet eğlenceliydi servis yolculukları. Bu 2 sene zarfında etrafımdan öyle araban yok mu gibi bir ezikleme duymadım. Gerçi biraz da gözlemlemelere bağlı zaten, öyle diyen veya diyebilecek insanlarla ilişki kurmaktan kaçındım her zaman. Allaha çok şükür şu an arabayla gidip geliyorum, yeri geliyor arkadaşlarımı gidecekleri yere bırakıyorum. Ben ne kimse tarafından küçük görüldüm, ne de kimseyi küçük görüyorum bu da bana olumlu olarak yansıyor tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Baltalayan Balta

Bugün çankayaya gittim bilmiyorum çabuk mu etkileniyorum ama muhtemelen tercihim çankaya olacak.THK da yar doç üstü hoca yok en büyük sıkıntı burada galiba hocaların cv leri iyi ama profu geçtim doç olmaması bile sıkıntı.İbrahim hoca EE,E ve haberleşme ve mekatroniğin hocaları bir havuz içinde dedi dersleri paylaşıyorlarmış.Bilmiyorum bu sıkıntı olur mu EE okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Birde sorulmuş ama tekrar sormak istiyorum.Okulun genel olarak öğrenci kitlesi nasıl çok merak ediyorum.Okulun önü Bmw showroomuna dönmüyordur diye umuyorum yada mac i olmayan iphone u olmayan ölsün diye politika yoktur herhalde.

Bence doğru bir tercih Şöyle ki ECE (Electronic and communication engineering) okulun yanılmıyorsam 15 senelik bir bölümü ve haberleşme dersleri dışında çoğu ders EEE ile ortak denilebilir, bölümlerin sitelerinden ders programlarını karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca çokça akademik çalışmanın yapıldığı bir bölüm, en üretken hocalarımızdan bazıları bu bölümde. Pek çoğunun daha önce de dediğim gibi akademik geçmişlerinin yanında sektörde de geçmişleri de var. Dekanımız da ECE/EEE bölümündedir ve derslere girmektedir. Aklınızda sorular varsa onları da yanıtlamaya çalışabilriim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 9 Temmuz 2015; 7:07:49 >

• albunar kullanıcısına yanıt
    Hocam yildirim beyazitta okuyan arkadaşım var okul sadece bir lise binasi gibiymiş ama eğitimi konusunda tam bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: albunar

Bende yıldırım beyazıtla çankaya iktisat arasında kaldım çok kararsızım

Kampüsü dahi olmayan yıldırım Beyazıt i yazma tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.