Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne bakımdan hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorluk seviyesi geçilebilirlik durumu bakımından

• alfamanager kullanıcısına yanıt
    Hiç büte bırakmamıştım ancak zorluk seviyesi aynı olur diye düşünğyorum

• Ya bütte geçemezsiniz diyen oluyor da o yüzden bi karamsarlık var üzerimde nedense

• alfamanager kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya bence çalışıp geçmeye çalışın

• Anladım hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: frostbitemdr

quote:

Orijinalden alıntı: ryoneasis

Hocam forumda çankaya üniversitesinden mezun olup UCLA'ya giden bir bilgisayar mühendisi vardı. Var mıdır bu işin aslı?

https://www.youtube.com/watch?v=NkgggAqIsFU bu arkadaşımı diyorsunuz

Southern Georgia diyor videodakinde.Arkadaşın sorduğu kişi bilgisayar mühendisliği mezunu uclaya gitmişti.Shadow_shooter gibi bir şeydi nicki.En son aldığı bmwyi filan koymuştu foruma sonra görmedim hiç.

@alfamanager

1. sınıftayken ben girmiştim.Finale göre epey zor oluyor doğal olarak.Geçen kişi sayısı epey az.Bütüne girdiğim tek ders mcsydi ondan da geçememiştim.Diğer derslerde o kadar zor olmuyormuş sanırım.Makinede statik dersini bütle veren arkadaşım var.

• Arkadaşlar yaz okulunda devamsızlığı çok sıkıntı yapıyorlar mı bölüm için ? Ders Ekon 101. Sırf sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Birde yaz okulunda geçiriyorlar diye falan duyurular var dd ile geçsem yeter bana varmıdır böyle bir şey ?
  • Dersten derse göre değiştir hocam. Eğer kriter konulduysa takarlar diye düşünüyorum.

Yaz okulunda geçiriyorlar? Kime göre neye göre değiştir. Öyle olsa kimse okulu uzatmazdı. Eğer ekon 101. dersi için konuşuyorsanız ne yazık ki ders hakkında bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Dersten derse göre değiştir hocam. Eğer kriter konulduysa takarlar diye düşünüyorum.

Yaz okulunda geçiriyorlar? Kime göre neye göre değiştir. Öyle olsa kimse okulu uzatmazdı. Eğer ekon 101. dersi için konuşuyorsanız ne yazık ki ders hakkında bir bilgim yok.

Alttan iki dersim var MCS hocasıyla konuştum sıkıntı olmaz dedi ama bu dersi veren hocaya ulaşamadığım için sorma fırsatım olmadı :) varsa da devam sınırına kadar mecbur gidicem yapıcak bir şey yok :) teşekkürler yorumunuz için.
  • Valla fd ile bırakmışlar zaten 0.7 puanla kalmışım şimdi yaz okuluna gidecem ve %90 dönemim uzadı bi şekilde kredi sayısını arttırmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Valla fd ile bırakmışlar zaten 0.7 puanla kalmışım şimdi yaz okuluna gidecem ve %90 dönemim uzadı bi şekilde kredi sayısını arttırmam lazım

1. sınıfı yeni bitirdiyseniz mcsden kalmakla okul uzatmazsınız.Ben 1. sınıfta yaz okulunda vermiştim.Sonra da bölüm derslerini filan geçtim hep sıkıntı çıkmadı.Hatta şimdi mcs 255 dersini 3. sınıfta alacağım.Bizim bölümde önkoşul sadece mcs 155 ve mcs 258de var.Bazı bölümlerde 156da da oluyor, ondan dolayı dönem uzatan arkadaşlarım var.

Yaz okulunun avantajı sınavların ortalamasının normal döneme göre düşük çıkması, bu sayede harf notu daha yüksek geliyor normal döneme göre.Soru zorlukları fark etmiyor.Mcs sitesinden eski sınavlara bakarsanız görürsünüz.

• Bizde 155 156 yı 156 da zibilyon tane bölüm dersini bağlıyor

• Makine mühendisliğinde 155 i geçersen hiçbir sıkıntı yok ama diğer bölümler için birşey diyemicem
  • Merhaba arkadaslar tm3 375 civarı gelecek. Eger sıralamalar bu sene 20 puan oynamaz ise Çankaya Hukuk düşünüyorum. Oynamaz degilmi birde düşüneyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

Merhaba arkadaslar tm3 375 civarı gelecek. Eger sıralamalar bu sene 20 puan oynamaz ise Çankaya Hukuk düşünüyorum. Oynamaz degilmi birde düşüneyim mi?

Çankaya hukuk güzel bir tercih olur fakat puan/sıralama ilişkisi her sene değişir, o yüzden sıralamanızın gelmesini bekleyin bence
  • Uzun zamandyr yazmamy?ym bunu farkettim. Tekrardan yerimizi alalym malum tercihler yakla?yyor.
  • aynen hazırda bekliyoruz
  • Aynur hoca okuldan ayrılmış
  • 2016 2017 de okul ücretleri ne kadar oldu bilginiz var mı? Açıklandı mı sitede bulamadım da.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.