Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokcizelhareketler

hukuk fakültesi nasıldır

Okulumuzun en eski bölümlerinden birisi balgat kampüsünde bulunmakta Bölümde 8 prof görev yapmakta ve okul rektörümüzde hukuk bölümünden onun dışında tam bilgiyi tanıtım günlerine katılım göstererek edinebilirsiniz
  • Y MF4 127 bin Makina Mühendisliği 123 ile kapatmış sizce gelir mi ? Arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever97

Y MF4 127 bin Makina Mühendisliği 123 ile kapatmış sizce gelir mi ? Arkadaşlar

O hiç belli olmayan bir şey maalesef.
  • Hiç kimse yerleşmedi herhalde bu sene okula

• Hahaha bana da öyle geldi, ya da herkes konuda aradığı sorunun cevabını buldu

• Elektronik haberleşme mühendisliğini tam burslu kazandım nasıldır hocam?bir de ben diploması kaybettim okul bana bi belge hazırladi.onunla kayit olabileceğimi söylüyor hocaların.üniversite kabul eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rayşalimalitiko

Elektronik haberleşme mühendisliğini tam burslu kazandım nasıldır hocam?bir de ben diploması kaybettim okul bana bi belge hazırladi.onunla kayit olabileceğimi söylüyor hocaların.üniversite kabul eder mi?

Mezuniyet Belgesi hazırlamışlardır eğer öyleyse o belgenin aslı ile kayıt yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayşalimalitiko R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o belgeyle yaptırırsınız

• Öğrenci islerini aradim. Okuldan kaybettiginize dair belge alin diyor.bana da öğrenim durumu diploma sureti verdiler.diploma kayit örneği diye.

• Bl00dyhell bu sene senin bölüme çok rabet var
  • Var mi Elektronik-Haberlesme Muhendisligi kazanan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik ve haberleşme müh. , ben varım hocam

Edit;
    Bu sene hazırlık sınıfı geçme sınavına girdim üniversiteye hazırlık sınıfından başlayacağım (Sınavda bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim >.< ). Hazırlık okuyacak olanlara önerileriniz nelerdir? Bir kaç tüyo verirseniz bizler için çok faydalı olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warzz -- 9 Eylül 2016; 14:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warzz

Elektronik ve haberleşme müh. , ben varım hocam

Edit;
    Bu sene hazırlık sınıfı geçme sınavına girdim üniversiteye hazırlık sınıfından başlayacağım (Sınavda bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim >.< ). Hazırlık okuyacak olanlara önerileriniz nelerdir? Bir kaç tüyo verirseniz bizler için çok faydalı olur. Teşekkürler.

Bende hazirliga kaldim maalesef.Saglik olsun sinavi verip 2.donem baslamayi dusunuyorum bolume :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzey belirleme sınavında elinizden geleni yapın en yüksek kura yerleşin. Sadece en yüksek kurdakiler 1. dönem sonu yapılacak olan proficiency sınavına girebilirler. Geçerseniz 2. döneme bölümünüzde başlayabilirsiniz.
  • frostbitemdr kullanıcısına yanıt
    Dostum senin şu tablodan haberin yok heralde

https://docs.google.com/drawings/d/1Ldxw9aIcj1hkjQ7A2ksIEoOrfV8MGbb4ATT5rWwLta0/edit

Ben bizim okulda bundan daha karışık bi önşart tablosu görmedim makine mühendisliği haricinde

Çok canlar yaktı bu tablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_03 -- 17 Eylül 2016; 22:58:31 >

• onur_03 O kullanıcısına yanıt
    Bi turk101e koşul koymadıkları kalmış :D

• AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Her sene daha da arttırıyorlar. Ben 1. sınıftayken statik dinamiğe bağlı değildi onu bağlamışlardı, bu sene de mcs155 i termodinamiğe bağlamışlar. Yeni gelen çocuklara yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_03

Aynen öyle hocam. Her sene daha da arttırıyorlar. Ben 1. sınıftayken statik dinamiğe bağlı değildi onu bağlamışlardı, bu sene de mcs155 i termodinamiğe bağlamışlar. Yeni gelen çocuklara yazık valla.

It's up to you onur
  • Beyler aranızda 1. sınıf Ceng varmı varsa bana ulaşabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.