Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psikoloji bolumu nasildir? Okula ulasim zor mudur? Ankara merkezdeki yurtlardan ulasim saglanir mi cok mu uzak okul merkeze?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeliea

Psikoloji bolumu nasildir? Okula ulasim zor mudur? Ankara merkezdeki yurtlardan ulasim saglanir mi cok mu uzak okul merkeze?

Ben mühendislik ögrencisiyim ama psikoloji okuyan arkadaslarim memnun olduklarini soyluyorlar. Okuldan her semte gunde 3 kez servisler var ayrica her saat balgat kampusu ve sihhiyeye servisler var. Sihhiyeden yaklasik 45 dk uzaklikta okul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shameonme -- 9 Temmuz 2014; 19:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariposa95

quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çankaya'nın yurdu ve servisi var diye biliyorum. Doğru mu?

Balgat kampüsünde özel kız öğrenci yurdu mevcut, evet. Servisler mevcut detaylı bilgi için sss'ye bakabilirsiniz

Çok teşekkür ederim, biraz araştırmıştım ama tam olarak adresleri bilmiyorum. Hukuk fakültesine uzak mı yurt peki? Ayrıca yurtta kalınca servisle okula ulaşım oluyor mu?

Yurt hakkında detaylı bilgi içinhttp://www.cankaya.edu.tr/adaylar/yurt.php adresinden yararlanabilirsiniz, kampüsün bünyesinde bulunuyormuş. Hukuk fakültesinde okuyan arkadaşımız daha iyi yönlendirebilir sizi. Zaten yurt eğer okulun içindeyse servise ihtiyacınız kalmayacak hukuk düşünüyorsanız

Yardımlarınız için çok teşekkürler. Ankara'dan olmadığım için hangi kampüs nerede, adresler tam olarak neresi bilemiyorum o yüzden bilen birine ihtiyacım var. Yurtla Hukuk Fakültesinin aynı kampüste olması tabii ki çok iyi olur, ama öyle midir bilemiyorum.

Okulun yurdunun adresi:

T.C. MEB. Özel Yükseköğrenim Petek Kız Öğrenci Yurdu
    Çukurambar Mahallesi Öğretmenler Caddesi No: 16-D 06530
    100. Yıl - Ankara

Hukuk fakültesinin kampüs adresi:

Öğretmenler Caddesi, No: 14,
    06530 Balgat/ANKARA/TÜRKİYE

Nasıl bir uzaklık var hiç bilmiyorum, yardımcı olan olursa sevinirim.

İkisi de öğretmenler caddesinde birisi 16 numarada diğeri 14 numarada yani birbirlerine 2 bina uzak mesafedeler. Ayrıca sitede yazdığı gibi yurt kampüsün içinde bulunuyormuş

Çok teşekkür ederim yardımlar için. :)

Rica ederim, yine aklınıza takılan olursa rahatlıkla sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: shameonme

quote:

Orijinalden alıntı: emeliea

Psikoloji bolumu nasildir? Okula ulasim zor mudur? Ankara merkezdeki yurtlardan ulasim saglanir mi cok mu uzak okul merkeze?

Ben mühendislik ögrencisiyim ama psikoloji okuyan arkadaslarim memnun olduklarini soyluyorlar. Okuldan her semte gunde 3 kez servisler var ayrica her saat balgat kampusu ve sihhiyeye servisler var. Sihhiyeden yaklasik 45 dk uzaklikta okul

Aynen memnunlar ancak dersler biraz zormuş. Servisler için detaylı bilgiye 1. sayfadan ulaşabilirsiniz ayrıca.
  • Merhaba tam burslu işletme yaa iktisat yazmayı düşünüyorum bu bölümlere giden arkadaşlar varsa önerirler mi?İyi midir?

• Merhabalar. Gerçekten çok iyi bir konu açılmış. Ben de bir kaç şey sormak istiyorum. Çankaya Bilgisayar Müh. düşünüyorum. Hiç okuyan arkadaşımız var mı burada? Gerçekten sorgu sual etmek isterim :)

İkinci olarak TOBB bilgisayar müh. ve ya çankaya arasında kaldım ben de. Ama çok çok sıkı çalışmaya gelemeyen birisi olarak ve imkanları olsun , lab ları olsun , %100 ing. eğitimi olsun daha iyi gibi duruyor Çankaya. Dediğim gibi Bilg. Müh. hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Son sorum olarak ben 50000 sıralamaya sahibim MF4 te. Geçen sene Çankaya Tam burslu Bilg. Müh. 45000 ile kapatmış. Sizce olma ihtimalı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

Merhaba tam burslu işletme yaa iktisat yazmayı düşünüyorum bu bölümlere giden arkadaşlar varsa önerirler mi?İyi midir?

Ne yazık ki okuyan hiçbir arkadaşım yok :/

• quote:

Orijinalden alıntı: 007 Jets

Merhabalar. Gerçekten çok iyi bir konu açılmış. Ben de bir kaç şey sormak istiyorum. Çankaya Bilgisayar Müh. düşünüyorum. Hiç okuyan arkadaşımız var mı burada? Gerçekten sorgu sual etmek isterim :)

İkinci olarak TOBB bilgisayar müh. ve ya çankaya arasında kaldım ben de. Ama çok çok sıkı çalışmaya gelemeyen birisi olarak ve imkanları olsun , lab ları olsun , %100 ing. eğitimi olsun daha iyi gibi duruyor Çankaya. Dediğim gibi Bilg. Müh. hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Son sorum olarak ben 50000 sıralamaya sahibim MF4 te. Geçen sene Çankaya Tam burslu Bilg. Müh. 45000 ile kapatmış. Sizce olma ihtimalı var mı?

Evet okuyan arkadaşım mevcut, kendisi bölüm başkanının bilgisayar mühendisliği mezunu olmamasından şikayet ediyordu ancak ne hikmetse gayet iyi çalışıyor anlamadım ben de. Şimdi de konuştum memnunum bi sıkıntım yok dedi. Bilgisayar mühendisliğinde hocalar kadar sizin de kendinizi geliştirmeniz gerekli.

Çankaya, tobb kadar sıkmaz. Ancak yatarak hiçbir okulu geçemezsiniz, çalışmanız gerekecek fakat bir tobb kadar değil. Bu yüzden çankaya sizin için daha iyi bir tercih olabilir.

Ben pek sanmıyorum tam burslu gelebileceğine ama inşallah gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ryoneasis

Hocam forumda çankaya üniversitesinden mezun olup UCLA'ya giden bir bilgisayar mühendisi vardı. Var mıdır bu işin aslı?

Bilmiyorum ama kendini gelistirdikten sonra okulun cok fazla bi onemi yok bence. Ayrica bu sene de iki arkadas georgia southern universitesinde yuksek lisans yapcakmis okulun dergisinde okudum ;)

• okulun olumsuz yönleri var mı peki ulaşım dışında?
  • Beyler abimin arkadası acayip zenginler. Adam parayı bastırıp okuturum oğlumu dedi çankayada okuyamadı para mara ile valla tam hatırlamıyorumda istanbul kemerbuaz mıydı veya aydınmıyfı tam hatırlamadımda oraya geçti. Yani okadarda kokay okul değil. Ben birdey soracam iktisat burslu kazandım iktisat bölümü nasıl sizce bursda düşmüyormus . Ondan dolatı merak ettim. Nasıl iktisat bölümü

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno23

Beyler abimin arkadası acayip zenginler. Adam parayı bastırıp okuturum oğlumu dedi çankayada okuyamadı para mara ile valla tam hatırlamıyorumda istanbul kemerbuaz mıydı veya aydınmıyfı tam hatırlamadımda oraya geçti. Yani okadarda kokay okul değil. Ben birdey soracam iktisat burslu kazandım iktisat bölümü nasıl sizce bursda düşmüyormus . Ondan dolatı merak ettim. Nasıl iktisat bölümü

İktisat bölümünü hiç bilmiyorum ne yazık ki, okula gelip hocalar ile konuşursanız büyük bir etkisi olabilir hocam.

• AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Hocalar yanlı davranmazmı? Ondan dolayı okuyan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Çankaya iktisatta okuyan varsa bana yardımcı olabilirlermi???

• quote:

Hocalar yanlı davranmazmı? Ondan dolayı okuyan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Çankaya iktisatta okuyan varsa bana yardımcı olabilirlermi???

Ben inşaatta okuyorum bi gram yanlı davrandıklarını görmedim. Ha nasıl yanlı davranıyo eğer çalışan adam olursa onunla ilgileniyo. Ama ağlayıp zırlayıp dersi dinlemeyip geçmek isteyen insanı da sallamıyor orası gerçek
  • quote:

quote:

Ben inşaatta okuyorum bi gram yanlı davrandıklarını görmedim. Ha nasıl yanlı davranıyo eğer çalışan adam olursa onunla ilgileniyo. Ama ağlayıp zırlayıp dersi dinlemeyip geçmek isteyen insanı da sallamıyor orası gerçek

Ben enbaştan beri istediğim bölüm iktisattı çankaya yazacam burslu iktisat sadece iktisattaki verdikleri eğitimi merak etmiştim. İlgin için çok tesekkürler .

• quote:

quote:

quote:

Ben enbaştan beri istediğim bölüm iktisattı çankaya yazacam burslu iktisat sadece iktisattaki verdikleri eğitimi merak etmiştim. İlgin için çok tesekkürler .

Rica ederim hocam

• Merhaba ben bu üniversiteyide dusunuyorum bilgisayar mühendisligini veya elektrik elektronik mühendisligini bu bölümde okuyan arkadaslar varsa dusuncelerini sorabililirmiyim simdiden tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

Çankaya hukuk nasıldır?Çankaya hukuk fakültesi turkuaz kampüsüne taşıncak mı?
    Teşekkür ederim.

Bu sene gireceksen 100.yıldan mezun olursun.Taşınacağı kesin ama uzun zaman alacak diye biliyorum.
  • Arkadaşlar burası ile Atılım ilk tercihlerim ikisinden birisi gelecek ama ingilizcesi kötü olan biri için hazırlık endileşendiriyor beni sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar burası ile Atılım ilk tercihlerim ikisinden birisi gelecek ama ingilizcesi kötü olan biri için hazırlık endileşendiriyor beni sadece.

İngilizceye özel olarak zaman ayırıp çalışmayacaksanız boşuna yazmayın. özellikle çankaya %100 ingilizce eğitim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.