Ilk oncelikle selamlar.. uzun suredir ugraslarim sonucu buldugum programi sizlerle paylasmak istedim. Bu program Guzel istanbulumuzu canli canli izlememize yariyor. Sehrin cesitli yerlerinde bulunan kameralar araciligiyla istanbulu evinizden yasamanin zevkine varin.. Paylasimlarim Devam Edecektir..
Kullanimi: Programi actiktan sonra izlemek istediginiz kente tikliyorsunuz. Ve yaklasik 3-4 dakika bekliyorsunuz. Eger ki olmazsa 2. linke tıklayip java uygulamasini indirin ve kurun. Sonra tekrar denediginiz de kesinlikle amaciniza ulasabilirsiniz..
eyvallah yigen
iyi de bu zaten ibb.gov.tr den yapılabiliyor.
eyvallah bir bakalım..
quote:
Orjinalden alıntı: luciferi
evet hem de daha net ve iyi çalışıyo
arkadasım bir site çıkıyor bu site neyin nesi ne download var nede dediğin yer yardım edermisin saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: kyilmaztr
arkadasım bir site çıkıyor bu site neyin nesi ne download var nede dediğin yer yardım edermisin saygılar
en alttaki free ye tıkla bekle download .prog ismi yazınca oraya tıkla
Anlasilan rapidle aran yok :) arkadasin dedigi gibi linke tıkla en altta FREE yazan bi yer var. Oraya tıkladıktan sonra 35-40 sn bekle ve programin ismini gorunce download edebilirsin.SAYGILAR!!
quote:
Orjinalden alıntı: ensartas
quote:
Orjinalden alıntı: luciferi
evet hem de daha net ve iyi çalışıyo
evet arkdaslar haklı !!!
güzelmiş teşekkürler denedim güzel çalışıyor görüntüler biraz yavaş o kadar
Aradım bulamadım Ankara için böyle bir program veya site bilen varmı?
quote:
+1
Ankaranın izlenecek bitarafı yokki kim ne yapsın
Emin Otomotiv gururla sunar. Zaten bu prgram ne zamandır vardı. Bir de reklam eklenmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme