Şimdi Ara

[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya dur sabret, seninde bu yazın burada dursun benimde bu yazım burada dursun, ben en az yüzde 55 alacak diyorum Erdoğan. Kim haklı 28 mayıs akşamı burada olup birlikte bakalım... [SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI. 

• Krone K kullanıcısına yanıt

Senin gibi ezberden konuşan ve popülist söylemlerle siyaset tartışanları hiç sevmiyorum biliyor musun? Hem boşa zaman hem de bu söylediklerin sadece hayatında tek satır okumamış her söylenene inana çocukları kandırabileceğin şeyler.

Kendini bile inandıramadığın söylemler ile beni nasıl ikna etmeyi düşünüyorsun çok merak ediyorum. X bir ortamda şunları sana ben söylesem hadi lan oradan dersin :)

AKP yi teörröistlerle yan yana koymak hele.. Görünce resmen evde kahkaha atıyorum. Bu adam değil miydi hendek operasyonlarında 2 şehri tamamen yıkıp Türkiye de PKK'yı darma dağın edip şehirleri yeniden inşa edip halka geri veren biz mi yanlış hatırlıyoruz acaba..

Fırat Kalkanı vb. sınır ötesi operasyonları yapan AKP bunları yapılmasın diye HDP İLE BİRLİKTE TESKERELERE HAYIR DİYEN CHP ? şaka gibisiniz yemin ederim...

Bana böyle dandik söylemlerle gelme ciddi mesajlarla gel.

Bak basit bir örnek vereyim sana ? İnceye kumpası kim kurdu? sende bende bütün forum biliyor ki bu Fetö taktiği.. KK çıkıp ne dedi ? İnce'ye bu kumpası Rusya'nın yaptığını biliyoruz. Rusya Türkiye seçimlerine müdahale etme diye hem Rusça hem Türkçe twit attı resmi hesabından. Rus ne alaka İnce kumpası ile peki ? Hiç bir alakası yok Amerika KK ya emretti.. Rusyayı bokla diye KK da emre itaat etti.

Bu kadar basit. KK emperyalistlerin yanındadır. Milliyetçiliğin ilk şartı emperyalizme karşı durmaktır. Bitti. Bu kadar basit.. Bunu kendini yırtsan çürütemezsin.

• set S kullanıcısına yanıt

Dayı bu fanatiklikle seni kim yönetici yapmış yahuu.

Ne büyük yanlış seçim.

Neyseki emekli olmuşsun...[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI. 

• Ne olacaktı Türk islam sentezciden başka bişiy beklenemezdi
    Eşine acıdım soğan şeriatcılarla kol kola iken laik seküler hayat sürmesi zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Oğan`a oy verenlerin en az %1`i asker-polis-bürokrat,mülkiyeli devlet memurları.

Bunu tüm illerde ayrı ayrı aldığı oy oranını iyi analiz eden anlar.

Sinan Oğan seçmeninin hepsini yönlendiremez ama asker-polis-mülkiyeli devlet memurları Sinan Oğan`ın işaret ettiği adaya verirler.

Yavuz Ağıralioğlu`nun da Sinan Oğan`ın da kişisel desteği var milliyetçi kesimden.

Bu 2 kişinin yönlendirmeleri kararsız milliyetçi seçmeni etkiler.

Sinan Oğan milliyetçi seçmende etkili güçlü bir kişi olmasaydı ATA İTTİFAKI,Ümit Özdağ Sinan Oğan`a adaylık teklif etmezdi değil mi?

Kılıçdaroğlu destekçileri kabul etse de etmese de Sinan Oğan'ın Erdoğan'a desteğini açıklamasıyla Erdoğan'a en az %2 oy eklenir.

Zaten Oğan`a oy verenlerde "asla Kılıçdaroğlu'na oy vermem" düşüncesi çoğunluktaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür tarafsız değilim, taraflıyım, ben vatanımın tarafını tutuyorum. O yüzden pkk hdp ile kol kola olan kılıçtaroğluna hayır diyorum.

hizbullahla yan yana oturusun artık emekli emekli...[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI. 

• ne hizbullah ne hdp diyerek oyumuzu imzamızı istedi ikinci turda oy verenlere imza atanlara partimize danışıcaz dedi kafasına göre karar verdi .

• Bu hizbullah muhabbeti nedir?

Hizbullah diye bir örgüt var mı şuan askerimizi öğretmenimizi,Eren Bülbül gibi çocuklarımızı öldüren şehit eden?

Şuana kadar Erdoğan için oy isteyen bir Hizbullah yöneticisi var mı?

Binlerce askerimizin,polisimizin,halkımızın katili PKK/YPG terör örgütünün dağdaki kamplardaki silahlı yöneticileri ve siyasi unsurları Kılıçdaroğlu'na sürekli oy istiyor.

Nitekim Hakkari'de Van`da Diyarbakır`da Kılıçdaroğlu en az %70 aldı,Hakkari`de %90.

Kılıçdaroğlu buralarda bu oyu,bu desteği işbirliği yaparak aldı.

Halk yemiyor. Görünen köy klavuz istemiyor.

• bldoy kullanıcısına yanıt

yüzde 5 varsa senin gibi olan bundaki yüzde 2 falandır. yüzde 3 kadar zaten cumhura koşa koşa akacak.

bunu ispat edemem ama böyle olduğuna eminim

• Sinan Oğan 'a babala tv' de sorulan hüda par sorusu

• İspatı pazar olacak Rabbimin izni ile, sabırslıkla bekliyorum pazarı, sabah erkenden koşa koşa tüm aile Erdoğana oy vermeye koşacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 22 Mayıs 2023; 18:30:38 >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

şunu herkes anlamalı hiç bir siyasetçi babasının hayrına ya da ideolojisinin saf duygularına hizmet etmez. siyaset çıkar demektir. çıkar yoksa siyaset yoktur.

Kapasitemin %20`sini bile kullanmıyorum. Değmez şuradaki 3-5 kişi için. Kanıt sunsan,laflarını yedirsen ne olacak. Dertleri vatan değil ki. Şurada Kılıçdaroğlu`nu sürekli savunanların 2 tanesi zaten HDPKK destekçisi.(Diğer 2-3 arkadaşı hariç tutuyorum)

Yakında bu hesapları yazacağım zaten. Onlar CHP'li değil,CHP'yi ayrılıkçı kürtlerin emrine sokmak isteyen gizli hdpkk destekçileri. Molotofçu DHKPCanan yoldaşları.

Erdoğan kazanacak Kılıçdaroğlu ve koruması DHKPCanan CHP'den şutlanacak.

CHP'yi kurtaralım,bakın MHP ce Zafer Partisi ile nasıl ittifak kurup Erdoğan ve ailesini yeniyoruz görün.

CHP İzmir 1.sıra milletvekili seçtirilen Yüksel Taşkın kimdir,neler diyor bir araştırsınlar CHP kimler tarafından yönetiliyor bilmek için.

Buyrun Ümit Özdağ`ın twiti CHP hakkında.

[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI.

Buyrun Zafer Partili yöneticilerin ve seçmenlerinin CHP hakkındaki bildirimleri.

[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI.

Kılıçdaroğlu`nun HÜDA PAR Başkanı ile kol kola görüntülerini isteyen olursa onu da yayınlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 22 Mayıs 2023; 18:37:22 >

• Sinan Oğan aday bile olamayacakti 100 bin imzayı zor topladı

Atatürkçüler gitti imza verdi

Bu ihanetin bedelini umarım siyaset arenasından silinerek öder

• Doğru olanı yaptı.

Aksini yapsaydı kedisini silerdim

• Diğer konudan devam edebilir miyiz?

https://forum.donanimhaber.com/son-dakika-sinan-ogan-cumhur-ittifakini-destekliyoruz--155871015[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.