ATA İttifakı adayı SİNAN OĞAN 2.turda Cumhur İttifakı adayı Erdpğan`ı destekleyeceklerini,seçmeninden Erdoğan`a oy vermelerini söyledi. Sinan Oğan: Terörle mücadele iyi gidiyor,terörle mücadele istikrarlı şekilde devam etmeli. Terörle mücadele konusunda MİLLET İTTİFAKI ikna edici değildi. Mülteciler(göçmenler) konusunda Erdoğan adımlar atılacağı,değişiklikler yapılacağı sözünü verdi. Erdoğan ülkenin istikbali için isteklerimize yakın konuşmalar yaptı. İlk tur öncesi bir ittifakın sosyal medya ekipleri tarafından çekilmemiz için Muharrem İnce`ye ve bana iğrenç çirkef saldırılar yapıldı,ilgili ittifakın yönetimi zevkle izledi.Bu demokrasiye ipotek koymaktır. Bunu unutmak mümkün değil. ATA İTTİFAKI ADAYI SİNAN OĞAN.. * * * Sinan Oğan'a oy vermiş olan asker ve polislerin en az %80`inin Sinan Oğan`ın kararı sonucunda Erdoğan`a oy vereceğini düşünüyorum,hatta eminim. Sinan Oğan`a oy verenlerin çoğu asker-polis-bürokrat,mülkiyeli. Erdoğan`a oy vermiş olan %49,52 sandığa gidip tekrar Erdoğan`a oy atarsa 2. turda Erdoğan`ın oyu en az %52. Kılıçdaroğlu 2.tur seçimden çekilirse 3 ay sonra yeni adaylarla yeniden seçim olursa Erdoğan`ın 5 yıl daha Cumhurbaşkanı olması engellenebilir. Erdoğansız Türkiye için Kılıçsaroğlu`nun CHP Başkanlığından da istifa etmesi gereklidir. Gelin,bunun mücadelesini verelim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 22 Mayıs 2023; 17:53:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[SON DAKİKA] SİNAN OĞAN: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ERDOĞAN`I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI.

-
-
Devlet Bahçeli:
"Siyaseti at pazarlığına çevirdi..."
Neden ikna olmadığı malum,
Güç...
-
Ayakcı takımı bunlar birileri emir verir bunlar yapar, rte zaten iki güne satar bunu daha çok toy arkadaş yazık etti kendine. Neyse yarın dolar 30 falan olur herkes rahat eder!
-
sana verdiğim imza gönderdiğim bağış haram olsun verdiğim oy haram olsun
-
Yazık oldu destekleyen insanlara.
-
Ben tarafsız olmasını beklerdim demek ampul ittifakını desteklemeye karar vermiş. Gözümden düştü, sağlık olsun. Oy vererek desteklemiş olsaydım üzülürdüm açıkçası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Milliyetçi bir adayın KK ya destek vermesi zaten mantık dışı olurdu. Bu adamların ideolojisine ters KK ya destek olmak. Milliyetçi adam emperyalizm karşısındadır. KK nın emperyalistlerin emirlerini yerine getirdiğini bildiğimize göre verilen karar mantıklı. Milliyetçi olmasaydı mesela söz konusu Oğan değil de İnce olsaydı KK destekleybilrdi ama Oğan için imkansız bütün ideolojisine sırt dönmesi lazım KK yı desteklemek için.
-
neden hocam tam olarak neden.
adam milliyetçi ülkücü ne bekliyordunuz
adam azeri kökenli bir türk.
erdoğan ve azerbaycan ilişkileri ortada aliyev telefon açıp rica etmiş
-
Atatürk milliyetçisi olduğunu iddia eden Oğan, Atatürk'ün ismini ağzına almayan iktidara destek veriyor...Zamanında "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım" diyen erdoğana destek veriyor...
-
Milliyetçi aday her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan, Atatürk’ten nefret eden, ülkeyi siyasal islama bulayanların yanında mı yer almalı yani ? Hani otobüs tepelerinde terörist alkışlatanlar, miting meydanlarında el ele kol kola şarkı söyleyenler ne oldu ? Bırakın bu işleri. İşiniz gücünüz algı operasyonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıçtaroğluna en içten dileklerimle, tüm samimiyetimle geçmiş olsun diyorum. Bu iş burada bitmiştir, kılıçtaroğlunun ufak bir ümidi vardı o da kayboldu böylelikle...
Teşekkürler Sinan Ogan...
Erdoğan büyük fark atacak Rabbimin izni ile bu pazar...
-
hala farkında değilsiniz değil mi
milliyetçilik demek islamcılık demektir bunlar biribiri ile çok ilişkili erdoğanın türk dünyasındaki ağırlığını düşünün yeter
-
minimum yüzde 55
minimum
-
Gerçekten ama gerçekten bu adamlara nasıl inanabiliyorsunuz ya? Tayyipin seçmenleri ayrışmazken siz nasıl karşısındaki en güçlü adayı desteklemek yerine böyle farklı yerlere dağılabiliyorsunuz. Yok kafam cidden almıyor. Mantığa sığdıramıyorum. Tayyip gitsin sonra dedeyi değiştirmek istiyorsanız değiştirin de böyle kritik bir seçimde nasıl bu adamlara oy verebiliyorsunuz?
-
Oy veriyoruz diye kendimizi kandırıyoruz 2.tur falan hikaye yalandan demokrasi ülkesiyiz diyebilmek için ne desem boş araplara sattınız ülkeyi yazıklar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla pkk ya satmaktan iyidir.
-
Evet haklısın, Erdoğan minumum yüzde 55 olur ama geçebilirde, ben yüzde 57-58 leri bulur diyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 22 Mayıs 2023; 17:54:47 > -
Tayyip seçmeni asla Soğana oy vermez vermedi sizi kandırıyorlar. Zaten bakıyorum çoğu diyor ki sana oy verdiğime pişmanım falan filan. Soğan beyin taşradan, interneti olmayan tv seyretmeyen kesimden oy aldığını sanıyor musunuz? Kendinizi kandırmaya devam edin. Soğan bey o oyların %90-95 ini muhalif kanattan aldı
-
doğuda katılımlar düşecektir oransal olarak 58lere yaklaşabilir.
-
muhalif kanat dediğin nedir.
bunu açsana muhalif dediğin adam kemale verirdi oğana değil.
muhalefete müuhalif adamlar oğana verdi
En Beğenilen Yanıtlar

sana verdiğim imza gönderdiğim bağış haram olsun verdiğim oy haram olsun |
Milliyetçi aday her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan, Atatürk’ten nefret eden, ülkeyi siyasal islama bulayanların yanında mı yer almalı yani ? Hani otobüs tepelerinde terörist alkışlatanlar, miting meydanlarında el ele kol kola şarkı söyleyenler ne oldu ? Bırakın bu işleri. İşiniz gücünüz algı operasyonu. |
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- belden aşağı mesajlar
- columbia hangi ülkede ucuz
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- hyperbon sakız boykot mu
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- fay hattı sorgulama
- honor magic v3 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X