< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Mart 2025; 11:58:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SON DAKİKA: Ekrem İmamoğlu tutuklandimi? BAŞSAVCILIK YALANLADI

-
-
Edit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kayyum is ataning...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksim metrosunu kapatmışlar, sosyal medyayı kısıtlamışlar. Korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. Anti demokratiik yaptırımda bulunanların hepsinin Allah belasını versin.
Korkunun ecele faydası yok, akp ve tayfası yolcudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukukun olmadığı yerde demokrasi de olmaz devlet de olmaz.
Geldikleri günden beri mağdur edebiyatı yapanlar, 25 yılda halkı, adaleti, demokrasiyi mağdur etmekten başka ne yaptı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 19 Mart 2025; 8:59:6 >
Niye kasıyorsunuz. Suçu yoksa bişey olmaz. Ama çeşitli davalardan 23 yıl hapsi isteniyor. Sivri hakaret içeren dili başına iş açacak zaten. Bu gözaltı içeriği daha farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 19 Mart 2025; 14:39:6 >
Darbe değildir o :)
Zira kendi yapınca farklı bir isim koyar, ona yapılan en ufak eleştiri ise "darbe" olur. Tez zamanda kurtulmamiz dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Mart 2025; 18:26:10 >
Rövanş çok pis olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Otobüs bozulunca yalandan isyan eden yandaşlar;
Alın taksim metrosu kapatıldı!
Hadi, işe gidemiyoruz diye isyan edin?!
Videolar çekin!
Bekliyoruz!
Şişli ve Beylikdüzü belediye başkanları hakkında da gözaltı kararı verilmiş
Bu günler iyi günlerimiz
Anlasılan ülkede muhalif ve kendilerine oy atmayan, rakip çıkan kim varsa yakalayacaklar. Tam bir demokrasi şöleni (!)
Bu nasıl hırs bu nasıl gözü dönmüşlük iktidarda kalmak için yapacaklarının sınırı yok
Anlaşılan sefaleti yine biz çekeceğiz
Bunlar seçimle de gitmez. Adalet ve kalkınma partisi adı altında geldiler, memlekette ne adalet kaldı ne de kalkınma. Bi adamın peşinden körü körüne gitmenin, ne yaparsa yapsın şakşaklamanın ve biatçılığın bedelini çok ağır ödeyecek bu toplum. He dersen ki bunlar gitse bile bu toplum ders alır mı? Vallahi hiç zannetmiyorum. Yine dilinden Allah kitap peygamber kelimelerini düşürmeyen birinin peşine takılır bizi perişan ederler.
Türkiye ne cumhuriyet, ne demokrasidir. Muhalefeti susturmak için her şeyi yapan bir parti devletidir.
İmamoğlu hangi suç örgütü lideriymiş
İsmi neymiş bu örgütün merak ettiğim için soruyorum
Bir de Ercan saatçi ne alaka onuda anlamadım da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 19 Mart 2025; 8:32:17 >
-
Sebebi kılıçdar ve destekçileridir. Bundan sonra olacaklarında sebebidir.
Bunlar seçimle de gitmez. Adalet ve kalkınma partisi adı altında geldiler, memlekette ne adalet kaldı ne de kalkınma. Bi adamın peşinden körü körüne gitmenin, ne yaparsa yapsın şakşaklamanın ve biatçılığın bedelini çok ağır ödeyecek bu toplum. He dersen ki bunlar gitse bile bu toplum ders alır mı? Vallahi hiç zannetmiyorum. Yine dilinden Allah kitap peygamber kelimelerini düşürmeyen birinin peşine takılır bizi perişan ederler.
|
Otobüs bozulunca yalandan isyan eden yandaşlar;
Alın taksim metrosu kapatıldı! Hadi, işe gidemiyoruz diye isyan edin?! Videolar çekin! Bekliyoruz! |
Taksim metrosunu kapatmışlar, sosyal medyayı kısıtlamışlar. Korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. Anti demokratiik yaptırımda bulunanların hepsinin Allah belasını versin.
Korkunun ecele faydası yok, akp ve tayfası yolcudur. |
Hukukun olmadığı yerde demokrasi de olmaz devlet de olmaz.
Geldikleri günden beri mağdur edebiyatı yapanlar, 25 yılda halkı, adaleti, demokrasiyi mağdur etmekten başka ne yaptı? |
İt gibi korkuyorlar ama korkunun ecele faydası yok demiş şair
|
19.03.2025 tarihi itibarı ile uzun zamandır olan ancak bugün resmi olarak ülke ZAPTEDİLMİŞTİR,REHİN ALINMIŞTIR. Herkese sırayla vuracak bu rehin almalar.MY zannetmesin kendisi kurudan geçecek. Diyenler varya BEN EKMEĞİME BAKARIM,bu iklimin olduğu yerde ekmek ,makarna dahi olmaz. Dünya tarihinde bir çok örneği olan toprakların bölünmeside er vaya geç olacak vatan için,bu kaçınılmaz.Bakın ırak,yugoslavyaya,suriyeye,sırada iran sonrasındada TÜRKİYE.Ankara üniversitesi 20240 ta 20 milyon suriyeli olacağını ülkede modellemeler ile göstermekte. Dün şirkette muhasebecilerden biri balkonda olan konuşmamızda BUNLAR FAKİRLİK ZORLUK TEST DİYORDU.Yani hamamböceği gibi yaşamayı cennetin anahtarı zannetmekte. Martin Niemöller: “Önce onlar için geldiler...” Martin Niemöller (1892–1984), Almanya’da tanınmış bir Luteryan pastördü. 1920’lerde ve 1930’ların başında Nazi’lerin birçok fikrine sempati duydu ve radikal sağcı siyasi hareketleri destekledi. Ancak Adolf Hitler 1933’te iktidara geldikten sonra Niemöller, Hitler’in Protestan Kilisesi’ne müdahalesini açıkça eleştirmeye başladı. 1937’den 1945’e kadar olan dönemde Nazi yönetiminin son sekiz yılını Nazi hapishanelerinde ve toplama kamplarında geçirdi. Niemöller, belki de en çok savaştan sonra söylediği, “Önce sosyalistler için geldiler, sustum...” sözleriyle hatırlanıyor. Tam metin....Naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı. Susmayın,vicdanınız kaldı ise konuşun. ![]() |
Bu yolun sonunda akp fetöden çok daha beter olacak, kendilerine yapılacak her türlü hukuksuzluğun altına bugün imzalarını attılar. Bu milleti hiç bir devlet esir alamadı, üç beş tane basiretsiz dinciye esir olmayız. |
Rövanş çok pis olacak.
![]() |
Darbe değildir o :)
Zira kendi yapınca farklı bir isim koyar, ona yapılan en ufak eleştiri ise "darbe" olur. Tez zamanda kurtulmamiz dileğiyle... |
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- google haritalar netleştirme
- ayetullah ahmed irvani
- trendyol kime satıldı
- ioniq 5 n
- yurtdışından telefon getirmek
- stanley geri çağırma
- bitcoin haram mı diyanet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X