Zamanında buna bir laf sokmuştum ağır geldi bana hakaret etti hesap çizildi. Öteki hesaptan devam etti o da çizilmişti. Bunda bir sürü hesap vardır. Bitmez. |
Son Dakika... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi'ne götürüldü (3. sayfa)

-
-
-
Beni tehdit etme!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 19 Mart 2025; 11:14:45 > -
Muz cumhuriyetinde kimse bana birşey olmaz diyemez artık. Her an evinizden alabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suçlama teröre dönüyor, kayyum atamasının yolu açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 19 Mart 2025; 11:3:28 > -
Haber kaynağı cumhuriyet. Kime göre neye göre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başına gelecekleri bildiği için engellemiş. Bunların artistliği forum köşelerinde beş dakika sürer. Sokakta kedi gibidirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 19 Mart 2025; 10:39:32 > -
Tüm bu olanların üzerine İBB den yapılan açıklamaya bakın;
İBB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Değerli İstanbullular,
Bugün, ülkemiz ve milletimiz adına son derece üzücü bir sürece tanıklık etmekteyiz. Hukukun üstünlüğü ve demokratik iradeye olan inancımız doğrultusunda, yaşanan gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz.
Adaletin en kısa sürede yeniden tesis edileceğine ve başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımızın görevlerine döneceğine olan inancımız tamdır.
Bu süreçte, bizlere düşen en önemli sorumluluk, 16 milyon İstanbulluya bugüne kadar olduğu gibi kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektir. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başında olacak, şehrimize olan sorumluluğumuzu aynı kararlılıkla sürdüreceğiz."
Bu muhalefetten bir cacık olmaz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok merak ediyorum. Destekleyenler ülkenin geldiği halden memnun mu acaba?
-
'Sayın Öcalan' diyenleri TRT'ye çıkaranlar terör soruşturması açmış :))
FETÖ'ye her türlü desteği verince zaman aşımı
Korkunun ecele faydası yok
-
Zaten yaşlı. Bu yaşta trollük yaparak para kazanma derdinde. Bunun gibi modeller askıda ekmek kuyruğunda takılıyor. Bu ise hakaret yiyerek para bekliyor.
-
2021 yılında içişlerinin resmi olarak el koyduğu belgeleri
2025 yılında, forum üyesi inkar ediyor!
İnanılır gibi değil!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes haddini bilecek...
-
yeni cb derdik ekoko
birden oldu mokoko.
halka yemelik lopoppo
sevinenler comolokko
-
'Sayın Öcalan' denirken hazır ol da bekleyen müptezeller vatansever olmuş. Hepiniz FETÖ'cünüz silktiri yiyeceksiniz :))
-
istanbula geçmiş olsun derin bir nefes aldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X