Şimdi Ara

Son Dakika... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi'ne götürüldü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yutto , erdm6 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
967
Cevap
12
Favori
35.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte vereceğiniz maksimum cevap bu. Beni şaşırtmadınız, tam beklediğim cevap. Teşekkürler.

O günkü yapılan nasıl hata idi ise şimdiki muhalif figürlere yapılan katmerlisi. Ama siz rövanş, haset, intikam duyguları ile flashback yapa yapa yargıyı siyasi menfaat için araçsallaştırmakta ısrarcı bir kafa yapısına sahip olduğumuz için ne yazık ki bugün yine aynı noktadayız ve bir arpa boyu yol alamadık. Neyse, ben cevabımı aldım ve şaşırmadım. İyi forumlar dilerim.

Not: Bahsettiğiniz dönemde RTE'ye yapılanlar daha sonra kendisini başbakanlık ve CB makamına taşıdı, bugün de aynısını düşünebilirsiniz sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mart 2025; 15:18:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • topaz42 kullanıcısına yanıt

Oda birşey mi?

minareden ezan yerine şarkı çalınıyor

bunu Twitter'dan, yorum yapmadan paylaşan kişiyi tutuklu yargıladılar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Kemal Kılıçdaroğlu, tüm programlarını iptal ederek İstanbul’a doğru yola çıktı.

İşin içine etmeye geliyor yine Kamil.

ABD hakkında atıp tutuyor acaba köyünden dışarı çıktın mı Pasaportun bile yoktur senin... Trump'a (ABD Başkanı) milyonların önünde dümdüz sinkaflı küfürler eden De Niro atılmış mı içeri acaba? Külüstür dacian ile başarılar sana bu arada A5'ten selamlar. Reis sayesinde bugün kazandıgım parayla belki A7'ye yükseltirim modeli  

Guardian Newsyoutube
    The actor and long-time critic of Donald Trump receives a standing ovation at Sunday night’s Tony awards in New York after attacking the US president on stage at Radio City Music Hall Subscribe to Guardian News ► http://bit.ly/guardianwiressub • De Niro receives ovation for speech at Tony awards ► https://www.theguardian.com/film/2018/jun/11/robert-de-niro-wins-ovation-fuck-trump-speech-tony-awards Support the Guardian ► https://theguardian.com/supportus The Guardian ► https://www.theguardian.com The Guardian YouTube network: The Guardian ► www.youtube.com/theguardian Guardian Football ► http://is.gd/guardianfootball Guardian Sport ► http://bit.ly/GDNsport Guardian Culture ► http://is.gd/guardianculture
    https://www.youtube.com/watch?v=1zNr8Pf1QkY

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İşte vereceğiniz maksimum cevap bu. Beni şaşırtmadınız, tam beklediğim cevap. Teşekkürler.

O günkü yapılan nasıl hata idi ise şimdiki muhalif figürlere yapılan katmerlisi. Ama siz rövanş, haset, intikam duyguları ile flashback yapa yapa yargıyı siyasi menfaat için araçsallaştırmakta ısrarcı bir kafa yapısına sahip olduğumuz için ne yazık ki bugün yine aynı noktadayız ve bir arpa boyu yol alamadık. Neyse, ben cevabımı aldım ve şaşırmadım. İyi forumlar dilerim.

Not: Bahsettiğiniz dönemde RTE'ye yapılanlar daha sonra kendisini başbakanlık ve CB makamına taşıdı, bugün de aynısını düşünebilirsiniz sonuç olarak.

Bir dakika yaa. Sırf muhalifsiniz diye yargının tarafsız karar almayacağını nereden biliyorsunuz. Lehinize karar çıkınca yargı iyi oluyor da, aleyhinize çıkınca mı kötü oluyor. Yarın birgün hükümete gelirseniz biz de sizin hakim ve savcılarınıza güvenmeyeceğiz o zaman. Geçmişte de örneği var. Seyfi Oktay size bir şey hatırlatıyor mu.

Bu mudur yani.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Arabayı bu sohbete nasıl soktun. Anlamadım. Komik olduğunun farkında mısın.

Ha bu arada. İBB'de bir sürü kiralık Dacia var. Haberin olsun. Ekrem bey İBB'ye Dacia kiralamış.

İnanmıyor musun. Esenler Metro durağına git. Görürsün.

Vallahi komiksin yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 19 Mart 2025; 15:32:39 >

İmzanda yazan külüstürü görünce dayanamadım. Reyiziniz sagolsun bugün 2 tane Dacia parası kazandım. Teşekkürler Ah bardi. Keşke Mansur'u da içeri atsalar da daha da keyiflensek  Özgür'ü atsınlar diyecem de kendisi zaten etkisiz eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Mart 2025; 15:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

İmzanda yazan külüstürü görünce dayanamadım. Reyiziniz sagolsun bugün 2 tane Dacia parası kazandım. Teşekkürler Ah bardi. Keşke Mansur'u da içeri atsalar da daha da keyiflensek  Özgür'ü atsınlar diyecem de kendisi zaten etkisiz eleman.

Bişey diyecem komik kişi. Dün Şirinevler'de sıkışık trafikte bir tane Murat 124 gördüm. Onun arkasında da Audi A6 gördüm. Murat 124 durmuş. A6'da onun arkasına durmuş.

Be salak araba. Be salak Audi. Sen Audi A6'sın. Murat 124'ün üzerinden uçup gitmen lazım dedim. Ama yok. Iıhh. Murat 124'ün arkasında seve seve duruyordu. Murat 124 giderse o da gidiyordu. Durursa o da duruyordu. Çok komikti.

Mesajı aldın mı komik.

Komik eleman. Yukarıda atıp tutuyordun hani ABD başkanına hakaret edince meczup ederler adamı diye. Ana avrat küfür eden De Niro'yu ettiler mi ? Cevap bekliyorum. 90'larda degiliz amca öyle yalan dolan şeylerle milleti kandıramazısınz artık amca. İnternet var amca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Komik eleman. Yukarıda atıp tutuyordun hani ABD başkanına hakaret edince meczup ederler adamı diye. Ana avrat küfür eden De Niro'yu ettiler mi ? Cevap bekliyorum. 90'larda degiliz amca öyle yalan dolan şeylerle milleti kandıramazısınz artık amca. İnternet var amca.

Adamın söylediklerinin mantık safsatası olması ayrı bir mesele ABD hakkında hiçbir şey bilmeden atıp tutuyorlar. "First Amedment ne peki" desem "o ne diyecek?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 19 Mart 2025; 15:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Bolu belediye başkanı Tanju Özcan:

"160 milletvekili ile 415 belediye başkanı istifayı basalım!"

• TheLoveDoctor kullanıcısına yanıt

bak bunu söylüyorsun, seni afaroz ederler..

Biraz aklı olan zaten işlerin içinde CHP'ninde olduğunu anlar.

• o değilde, Ümit Özdağ'ın hapse atılmasına "darbe" demeyenler İmamoğlu göz altına alınınca bu duruma "darbe" demeleride çok gülünç..

Gerçek olan şudurki İmamoğlu'nun kalemi kırıldı ve adaylığı suya düştü..Koskoca CHP gibi bir partide sözde "darbe"yi engelleyemedi? yersen...

• Özgür Özel az önce Ekrem İmamoğlu'na destek konuşması yaptı. Eğer Ekrem İmamoğlu yırtarsa bu konuşma bir kenarda dursun gibisinden bir konuşma idi. Özgür beyin içinden sevindiğini tahmin ediyorum. Ekrem İmamoğlu onun için bir kamburdu.

Mansur bey hiç bir destek açıklaması yapmadı. Aksine, Kimse yargılanamaz değil demiş. Ekrem İmamoğlu bu soruşturmadan yırtsa bile önünde diploma engeli var. Bu iş Mansur beye yarayacak gibi duruyor.

Bu arada bir bilgi öğrendim. Üniv. diploması olmayan C.başkanı olamasın maddesini anayasaya koyduran CHP imiş.

"Üniv. diploması olmayan C.başkanı olamasın maddesini anayasaya koyduran CHP"

ee doğru...Kim konuşuyorki bunları..

Mansur Yavaş'a yarar durum var görüntüde ama Yavaş'ın niyeti varmı? Hep son kertede Yavaş çark edip geri vites yapıyor. O yüzden güvenim yok benim.

Asıl Özel'in yolu açıldı. Bunu görmemek için kör olmak gerek. CHP içinde Yavaş'a destek çıkmaz. Bunu zaman içinde göreceğiz. Vitrin önünde olan bitene odaklı herkes ama vitrin arkasında herşey farklı ilerliyor.

• İmamoğlu'nu sevmiyorum ama bu bunlar iyice zıvanadan çıktı artık. Bu ülkede güvencen müvencen sıfır. Her an hapse atılabilirsin, diplomana el koyabilirler. Bunlardan daha kötüsü burada diğer yerlerdeki bu iğrenç olayları savunan yalayıcıları. Ruhunu satan pislik yancılar

• özgür özel "sinei millet" konusunada noktayı koymuş ve karşı çıkmış..

herkes koltuğunun derdinde..biz boşa konuşuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

"Üniv. diploması olmayan C.başkanı olamasın maddesini anayasaya koyduran CHP"

ee doğru...Kim konuşuyorki bunları..

Mansur Yavaş'a yarar durum var görüntüde ama Yavaş'ın niyeti varmı? Hep son kertede Yavaş çark edip geri vites yapıyor. O yüzden güvenim yok benim.

Asıl Özel'in yolu açıldı. Bunu görmemek için kör olmak gerek. CHP içinde Yavaş'a destek çıkmaz. Bunu zaman içinde göreceğiz. Vitrin önünde olan bitene odaklı herkes ama vitrin arkasında herşey farklı ilerliyor.

Yalnız şu bir gerçek. İmamoğlu daha güçlü bir karakterdi. Gözaltı ve diploma meselesi çözülene kadar CHP'nin alternatiflere yönelmesi gerekiyor. İmamoğlu'nun meselesi ile vakit kaybetmemeli. Eğer Mansur bey aday olursa bence oyları bölmemek adına CHP seçmeni de Mansur'a oy verir. Özgür Özel sağ tabandan oy alamaz. (bence)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.